Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.08.2012 09:35 - КОЙ КАК СЕ ОБИЖДА СПОРЕД ЗНАКА НА ЗОДИАКА
Автор: krysy Категория: Хоби   
Прочетен: 6389 Коментари: 6 Гласове:
15


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
                image  

  image       Овен

   Ако ви се случи да обидите този зодиакален звяр, историята на ситуацията ще е кратка. Овните са най-милите хора, които не помнят злото цял живот. Те просто ще отмъстят и ще забравят. И няма да имат нищо против и в бъдеще да останат ваши приятели. Нима някой ще посмее да ги обвини в несправидливост?



  image   Телец

    Ако сте имали непредпазливостта да ядосате Телеца, той много ще се огорчи! А как иначе! Той е душичка, добряк, чудесен и всичко в този дух...Той не може да понесе огорчението си мълчаливо. Ще излее върху вас море от думи, ще ви припомни колко несправедливи сте били към него.   Не се опитвайте да избегнете това, все едно няма да  успеете.  Не си мислете, че като повтори безброй  пъти за вашето недостойно поведение, той ще спре. Нищо подобно - той само се подготвя за финалния, решаващия удар. Какъв ще бъде той? С рогата или копитата?...Както се случи...



  image     Близнаци

    Всяка разправия с  тях винаги става някак си неочаквано. Но динамиката на развитие на обидата у Близнаците е просто поразителна. Всичко нараства така стремително, че дори и не сте предполагали за това. Наистина, не се стига до размяна на  юмручни удари, но словесният поток, който ще се излее върху вас, ще ви накара да се почувствате омърсени.  И няма да бъде възможно да се поправят нещата и възстановят отношенията дори и след време, тъй като представителите на този знак умеят да задраскват неугодните им от своя живот.



 image Рак

   Най-малката неудачно казана дума, или  интонацията могат да станат повод за сериозна обида. За Раците е характерна такава острота на възприятията, че те не им убягва нищо от вниманито.  А присъщото им рафинирано коварство едва ли ще  даде шанс да ви се размине.  Впрочем, ако успеете да бъдете убедително искрени и докажете на Рака, че вашата любов и уважение към него са безгранични, може и да ви прости. Но ако ви липсва талант за това, пазете се!


  image  Лъв

    С какво може да бъде обиден Лъва? С недостатъчно възхищение, със занижена оценка на талантите му… При това е трудно да се предскаже реакцията  на тези царствени особи. Вие можете да получите, например, плесница  във вид на изсипали с върху главата ви неприятности. Обаче могат да ви сметнат за недостойни за такова голямо внимание и просто  да престанат да ви забелязват.   Но до банално дребно отмъщение Лъвът никога няма да слезе. Нещо повече, ако запазите известно уважение в очите му, впоследствие той  може да стане и ваш покровител.


image
                                    Дева

     Не е лесно да се обиди Девата. Представителите на този знак като цяло не са конфликтни. Не, Девата няма да  използва свободното си време да обмисля страшно отмъщение за вас.  Тя не е злопаметна. Но по силата на своята любов към реда и доведена до логичен завършек, тя ще ви включи в "черния" си списък. Ще си го получите според заслугите в удобен момент, при това може да е неочаквано и за самата Дева. Но ще бъде направено добросъвестно.


  image       Везни

       Те са добродушен знак. Представителите му не са конфликтни и отмъстителни. Но са обидчиви като децата. От причинената обида изпадат в състояние на такава дълбока дисхармония, че просто не могат да носят в себе си цялата тази емоционална буря. И като резултат - цял свят научава колко сте отвратителни и гадни. Затова, ако не искате да сте обект на сплетни и клюки, идете и се извинете.  Това ще е напълно достатъчно да ви простят и да настъпи душевен покой за Везните 


 image  Скорпион
 

     Ако огорчите Скорпиона, реакцията му ще е бърза и взривоопасна.  Обиденият Скорпион отмъщава хазартно и страстно, с всички сили на своята богата душевност. Дориа може да стигне и до физическа разправа.  Наистина, самият Скорпион едва ли ще се заеме с нея. Но ще намери желаещи да извадят от огъня  горещите кестени вместо него. Да се избегне гнева на Скорпиона може само  ако ви смята за свой близък.


 image Стрелец
 

       Никак не е просто да се обиди Стрелеца. Представителите на този знак не са зли, не са конфликтни, търпеливи са. Обаче на тях им е присъщ размах, при това във всичко. Така, че ако сте засегнали сериозно Стрелеца, очаквайте грандиозен скандал. От мухата ще излезе слон. И слонът ще ви стъпче. Изходът е един: поставете се на мястото на Стрелеца, разберете какво иска от вас и го направете. Само така ще успеете да локализирате раздухания пожар. Макар, че има още един вариант - може да се опитате да изиграете ролята на глупака. Това ще предизвика състраданието му и той ще махне с ръка.


  image        Козирог
 

     Твърде практичен и добросъвестен в работата си човек, Козирогът много внимателно и трепетно се отнася към своите делови таланти. Критиката на професионалните му качества и успехи може да го засегне истински. Впрочем, вие можете да го надхитрите, като се позовете на това, че от цялото си сърце желаете неговото съвършенство и вашата критика  е изключително полезна за него. Може би не веднага, но подобни аргументи ще постигнат желаното от вас въздействие.

 

image         Водолей

    
Далеч не всички идеи, които бликат от Водолея като от рога на изобилието намират почитатели и съмишленици. Нерядко те изглеждат странни. И когато  на Водолея му дават да разбере това, той няма сили да прости това. Няма нищо да ви доказва, да се кара или да посяга, той просто ще си отиде. Защото от тази минута вие повече не съществувате за него. Между другото, много от идеите на Водолея са интересни и перспективни. Необходимо е само да отделите рационалното зърно в тях. Така, че не бързайте с критиката, за да не съжалявате после за загубата.

 image        Риби

   Всеки може да обиди Рибите. Но те няма да се сбият с вас за това, няма да устроят скандал. Даже ще ви простят, въпреки, че в техните очи ще изглеждате просто чудовище и зъл гений. Но чувството за съжаление към себе си ще изпълни Рибата, и тя няма да го държи в себе си. Така, че повярвайте, клюките пуснати за вас по този повод, ще ви накарат милион пъти да съжалявате за своята необмислена постъпка.



Гласувай:
15



1. chosen - :)
31.08.2012 21:22
Добре казано за моята зодия. :)
цитирай
2. krysy - :)
31.08.2012 21:31
chosen написа:
Добре казано за моята зодия. :)

А коя е тя?
цитирай
3. mitkaloto - Скорпионска му работа!:)))
31.08.2012 22:07
Скорпионска му работа!:)))
цитирай
4. tit - Верно е, че Водолеите просто си отиват,
31.08.2012 23:05
но след време забравят...
Лошата новина е, че забравят и идеята!:))
цитирай
5. vilidimova - :)
01.09.2012 09:26
tit написа:
но след време забравят...
Лошата новина е, че забравят и идеята!:))

Taka e! Но хубавата новина е, че винаги имат нови идеи, които да осъществяват дори и сами...
цитирай
6. neprosvet - Разгадана съм от всякаде!:)))
01.09.2012 09:50
Ах, тези Везни!
Не им стига, че постоянно се колебаят, ами и много лесно се обиждат, че и трудно го преживяват!:)))
Хареса ми!
Поздрави!:)))
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: krysy
Категория: Хоби
Прочетен: 2300071
Постинги: 210
Коментари: 695
Гласове: 5364
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031