Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.12.2017 21:23 - Гигантите от миналото коригирали генома на човека
Автор: zahariada Категория: Хоби   
Прочетен: 814 Коментари: 0 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Гигантите от миналото коригирали генома на човека     image   Вавилонският Адам е бил 11-метров гигант. image
  • Антония МИХАЙЛОВА
  • 17 януари 2016 г. в 00:08 Последна промяна: 
    17 януари 2016 г. в 01:13
  •  

До този извод са стигнали учени под ръководството на проф. Ернст Мулдашев, които са изследвали кургани, бездънни езера, менхири и могили на гиганти в Башкирия („Аргументи и факти“ № 47–52 за 2015 г. и№1 за 2016 г.).

Това позволило да се направят изводи, че башкирският епос „Урал Батир“ е бил написан въз основа на реални събития, случили се в дълбока древност.

Но най-любопитно се оказало предположението, че на Земята е имало не само един Адам и не само една Ева. Ето какво разказва Ернст Мулдашев.

Хората са произлезли от башкир?

„Аргументи и факти“: Много народи имат древни сказания за произхода на човечеството. Много нации са убедени, че именно те са негови прародители. Изучавайки епоса „Урал Батир“, където Адам и Ева фигурират под други имена, не смятате ли, че човечеството е произлязло от… башкир?

Ернст Мулдашев: Наскоро бях в Македония, където са преведени моите книги. Там ни прочетоха лекция на тема, че човечеството е произлязло от македонците. Същото съм слушал в Мексико, Индонезия и дори на Великденския остров.

А и някои башкирски учени се опитват да докажат същото. При това такъв род учени представят като критерии на истината сходността на някои думи на различни езици. Например при башкирите съществува род катай, чието название е съзвучно с думата „Китай“, във връзка с което е изказана хипотеза, че Древният Китай, в състава на който влиза и цитаделата на човечеството Тибет, е създаден от башкирите от рода катай.

– Откъде според вас са се повили множество нации и езици? Не би ли било по-разумно всички хора да говорят на един език?

– Ако се следва логиката на такива текстове като английския „Силмарилион“или башкирския „Улан Батир“, то може да се разбере, че в древността е съществувал мултиразумен свят. В него са живели разнообразни разумни форми – ангели, хора, хобити, гномове, диви, дракони и много други същества, които може да са общували помежду си с общ език. Такъв свят е бил създаден очевидно за да съществува винаги конкуренция на жизнените форми и да не се появява дяволската горделивост.

Но както става ясно от древните писания, мултиразумният свят е затънал в постоянни войни. Във връзка с това Бог е решил да създаде многоразумен свят и да предаде юздите на управлението на една от разумните форми на живот – хората. Но Бог и тук е предвидил система на конкуренция, създавайки множество нации и езици, за да се борят за лидерство в света. Сега лидерството е на английската нация, но какво ще бъде в бъдеще – никой не знае.

– Искате да кажете, че всяка нация има свои Адам и Ева?

– Не. Вавилонските Адам и Ева са били 11-метрови гиганти. Урал Батир също е бил гигант. За каква нация може да се говори тук, тъй като днес няма гиганти.

Според мен гигантите от миналото са общо земно явление, което се корени в цивилизациите на атлантите и лемурийците, които нямат националност. Ръстът на атлантите е достигал 5-7 метра, а на лемурийците – 10-20 метра. Атлантите и лемурийците според нас и до днес се намират в състояние на сомати, или самоконсервация на човешкото тяло, което според тибетските лами може да продължава хиляди и милиони години.

image

Гигантите се потопили в състояние на сомати, за да съхранят човешкия генофонд.

Освен това искам да кажа, че сомати, добре известно в Хималаите и на Тибет, съществува и на други места на планетата. Можем да си спомним гробницата на 5-метровия гигант, в която той, според башкирските предания, се намира в седнало положение, характерно за сомати. Как да не се сетим за този феномен, и то не в Хималаите, а в Башкирия! Как да не си помислим, че сомати има общоземно разпространение, наричано човешки генофонд!

Те ще се върнат

– Смятате, че Адам и Ева, като представители на предишните гиганти и явявайки се гиганти, са се появявали ту тук, ту там на повърхността на земята, излизайки от състояние на сомати?

– Точно така смятам.

– С каква цел гигантите от миналото излизат на повърхността?

– Струва ми се, далеч не за да се размножават. В противен случай ние също бихме били гиганти. По-скоро тяхната цел е корекция на човешкия геном, тоест „поправка на генната култура“, за да не се отклонява човечеството нанякъде, например.

В последните години има много спорове за т.нар. вълнови геном, тоест за гени, предавани с биоенергийни вълни. Струва ми се, че гигантите, излизащи от състояние на сомати, могат да създават божествени заклинания, присъщи на предишните цивилизации. А в и понятието „Адамово ребро“, изглежда, има метафора, говореща за внедряването на древното и истинско начало в заблудения геном на човечеството.

Народните предания са съхранили информация за вавилонските Адам и Ева. Но… вероятно е имало много Адамовци и Еви в различните ъгълчета на Земята. И само древните епоси и предания ни подсказват за това.

– Може ли Адам и Ева да се появят в съвременността?

Атлантите гиганти от миналото са живи и до днес?

– Вероятно да. Неслучайно в индийската митология много се говори за пришествието на новия пророк – Майтрея – в скоро време.




Гласувай:
5



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39754777
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031