Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
27.01.2020 15:41 - БИОЛОГИЧНА ВОЙНА??СРЕЩУ КОГО??
Автор: mileidi46 Категория: Хоби   
Прочетен: 931 Коментари: 0 Гласове:
6

Последна промяна: 27.01.2020 15:45

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
СРЕЩУ КИТАЙ,ИЛИ СРЕЩУ НАМАЛЯВАНЕ НА БРОЯ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО???
ВИЖТЕ ВТОРОТО ВИДЕО В 2.54МИН,КИТАЙСКАТА МЕД.СЕСТРА,КАКВО КАЗВА!!ВИДЕОТО ИЗЧЕЗНА ОТ ЮТУБ...ЗАЕДНО С МНОГО ДРУГИ!!!

Медицинска сестра, носеща защитен костюм и маска за лице, лекуваща болните в Ухан, твърди, че 90 000 души ВЕЧЕ са били заразени от коронавируса в Китай -ПРЕДИ ДА БЪДЕ БЪДЕ ОБЯВЕНО- много повече от цифрата от само 1975, издадени от правителствени служители .

Нейното предупреждение от сърцето на епидемията се появи, след като китайското правителство беше изправено пред обвинения за цензуриране на критиките за неговото справяне с болестта, за да намали кризата.

Избухването на новия вирус произхожда от Китай, където той е заразил повече от 1 970 души и е убил 56 и се е разпространил по целия свят.

КЛИКНЕТЕ ВЪРХУ ТАЗИ СНИМКА ЗА ДА ВИДИТЕ МЕД.СЕСТРА,ЧИЕТО ВИДЕО БЕШЕ ПРЕМАХНАТО ..

image

Говорейки във видео кадри, гледани онлайн, неназованата жена казва:

- Намирам се в района, където започна коронавирусът. Тук съм, за да кажа истината. Към този момент в провинция Хубей, включително район Ухан, дори Китай, 90 000 души са заразени от коронавирус. "

Китайският президент Си Цзинпин, като заяви, че страната е изправена пред тежка ситуация, проведе среща на Политбюро относно мерките за борба с огнището, съобщи държавната телевизия в събота.

Страната е изправена пред "тежка ситуация", при която коронавирусът "ускорява разпространението си", каза Xi на срещата, която се проведе на официалния празник на Лунната Нова година.

 

Въпреки че първоначално Китай беше похвален за прозрачността си в управлението на ситуацията, сега критиците твърдят, че служителите търсят в интернет видеоклипове, които разкриват истинската ситуация.

Докладът на медицинската сестра обаче е гледан почти два милиона пъти в YouTube. На кадрите тя предупреждава хората да не излизат навън и да се въздържат да празнуват китайската Нова година.

Вирусологът, който посети Ухан, казва, че коронавирусът е „извън контрол“

Тя каза:

„Искам да кажа, че всички, които в момента гледат това видео, не трябва да излизат навън. Не купонясвайте. Не яжте навън. Веднъж годишно празнуваме китайската Нова година. Ако сега сте в безопасност, през следващата година ще можете да срещнете семейството си отново здраво. “

Като отчаяно иска за доставки, тя каза:

„Не ни интересува какво казва правителството. Ще ви кажа чрез социалните медии. Всички, моля, дарете маски, очила и дрехи на Ухан.

"Моля, помогнете ни. Моля, дарете очила за еднократна употреба, маски за еднократна употреба и дрехи за еднократна употреба. В момента нашите ресурси не са достатъчни. "

Ужасяващи клипове са публикувани в интернет от шокирани граждани, за да бъдат изтрити малко след това. В едно болните се виждат седнали между капково и кислородно резервоари до три мъртви тела, покрити с бели чаршафи. Кадрите бяха изтрити от канала Weibo в социалните медии.

Миналата седмица, с рядко обществено несъгласие, висш журналист в провинциален вестник Хубей, управляван от управляващата Комунистическа партия, призова за „незабавна“ смяна на ръководството в Ухан върху Уейбо. По-късно публикацията беше премахната.

Държавният вестник „People” публикува видео на видимо излекуван пациент, който мига на знака за мир заедно с четирима медици.

Но Global Times разкри, че жизненоважни ресурси, включително маски и очила, са спешно необходими.

Критиците също така твърдят, че много здравни експерти, които биха могли да предупредят правителството на ранен етап за опасностите от коронавирус, са били задържани или е било спряно разследванията им, защото не са работили в китайската държава.

Обвиненията за прикриване отекват фурора около епидемията на SARS (тежък остър респираторен синдром) през 2002 г., когато правителството скри съществуването на болестта не само от външния свят, но и от собствените си хора.

Британският изследовател прогнозира над 250 000 китайци да имат коронавирус след 10 дни

image

На вестниците беше забранено да съобщават за болестта, освен случайни изявления на правителствени служители, които уверяват обществото, че няма за какво да се притесняват.

Държавата положи такива усилия за потискане на негативните заглавия, че когато болен пътник от Гуангдонг пристигна в Пекин, лекарите нямаха представа от какво страда.

Градовете в САЩ са в голяма степен, тъй като в Чикаго и Вашингтон са потвърдени два случая на коронавирус, 63 души са тествани в 22 щата, а на 1000 американски граждани е казано да евакуират Ground Zero в Ухан

Градовете в Америка са нащрек на фона на ескалиращата коронавирусна криза, тъй като 63 души в 22 щата се подозират, че са се заразили със смъртоносният вирус.

Два случая са потвърдени в САЩ, но официални лица заявиха, че очакват този брой да нарасне, тъй като десетки повече хора се тестват за вируса, който е разболял повече от 1400 и е убил 42 в поне 12 държави.

Източник: DailyMail.co.uk - 









Гласувай:
6



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: mileidi46
Категория: Хоби
Прочетен: 8322102
Постинги: 2045
Коментари: 15596
Гласове: 32617
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031