Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.09.2008 19:11 - Бербо пожела “Златната топка” , излиза титуляр срещу Ливърпул утре
Автор: reporter Категория: Новини   
Прочетен: 491 Коментари: 0 Гласове:
0



Българският нападател на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов е твърдо решен да премахне етикета “мързелив”, който му бе лепнат през последните месеци, като започне да се труди здраво за новия си клуб.

Нещо повече – капитанът на националния ни отбор иска да е един от тези номинирани за най-ценното индивидуално отличие. Той е на мнение, че ще помогне на Кристияно Роналдо да спечели отличието тази година.

„Ще си мечтая за Златната топка, до момента в който спра да играя. Когато си поставя някаква цел, аз правя всичко, за да я постигна. С Божията воля, ще постигна нещо голямо,” сподели Берба, цитиран от „Сън”.

Димитър Бербатов ще бъде представен официално днес на „Олд Трафорд” като ново попълнение на Манчестър Юнайтед, а утре ще дебютира с екипа на „червените дяволи” в супердербито с Ливърпул на „Анфийлд”. Мениджърът на “Червените дяволи” сър Алекс Фъргюсън разкри вчера, че Берба със сигурност ще играе в дербито. Медиите в Англия смятат дори, че българинът ще започне като титуляр.

Берба е готов да се хвърли в боя, като опровергае думите на бившия си треньор в Байер Леверкузен Клаус Аугенталер. През 2004 година Аугенталер заяви: „Бербатов има бразилски манталитет. Някой непрекъснато трябва да го сритва отзад.”

Бербатов обаче отвърна: „Не мога да тичам безцелно. Затова понякога изглежда все едно ме мързи. Но аз винаги съм нащрек. Чакам за своя шанс и се опитвам да н го пропусна…”

В същото време футболистът с най-много официални срещи за Юнайтед в историята на клуба Райън Гигс не скри възхищението си от качествата на Бербатов.

„Бербатов ще блесне за Манчестър Юнайтед. Той притежава отлична физика и стойка на терена. Берба е висок нападател, който може да предложи нещо по-различно от Руни и Тевес. За този ръст, той притежава страхотна техника.

Най-важното обаче е, че е голяма личност, а за да успееш в Манчестър Юнайтед трябва да си точно такъв. Радвам се, че Димитър ми е съотборник. Познавам добре неговите качества от двубоите ни в Тотнъм. Сигурен съм, че той ще се окаже отлична покупка за Манчестър Юнайтед”, коментира крилото.



Тагове:   топка,   Ливърпул,   титуляр,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: reporter
Категория: Новини
Прочетен: 13033973
Постинги: 10473
Коментари: 5012
Гласове: 37058
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930