Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.06.2009 08:00 - Доган: Аз разпределям порциите на финансирането
Автор: reporter Категория: Новини   
Прочетен: 999 Коментари: 2 Гласове:
0



"Аз съм инструментът във властта, който разпределя порциите на фирмите в държавата. Искам да сте много наясно с този въпрос." Това е казал на 18 юни лидерът на ДПС Ахмед Доган по време на срещата си в село Кочан, община Сатовча, пише в. "Труд".

Щабът на ГЕРБ в Благоевград е насрочил пресконференция, на която ще излъчи пълен видеозапис от речта на Сокола на въпросното събрание, на което е присъствал целият актив на ДПС от областта.

Според информацията на ГЕРБ срещата с Ахмед Доган в селото е започнала в 11 ч и продължила до 15 ч. За целта са били затворени училището, детската градина, кметството, горското стопанство и всички служители били "закарани" в читалището за предизборната среща с Доган.

"Как депутат ще реши проблема за проектите и тяхното инвестиране. Не е възможно! Властта е в моите ръце", казва пред присъстващите той. И завършва: "В мен е концентрирана властта, не е във вашия депутат, искам да го знаете това", пише "Труд".

"ДПС е бацил. Като влезе веднъж, няма излизане. ДПС е конструирана по такъв начин, че за да оцелее като партийна система, трябва да се развива, да се разширява", заяви лидерът на ДПС пред около 500 членове и симпатизанти на партията, препълнили залата на драматичния театър в Шумен, съобщи кореспондент на БГНЕС в града.

"Сега ДПС ще има сигурно 500 хил. избиратели, но ще дойде време, когато ДПС ще има гарантирано пакет от избиратели в най-лошия случай 1 милион - и българи, и турци, и роми, и арменци, и евреи, и власи, т.е. целия букет, който съставлява българския народ. Това е моята мечта.

Ако това стане, ние ще бъдем най-оригиналната, най-модерната партия в Европа, защото Европа няма опит в решаването на етно-религиозните проблеми", заявил още Доган.

Според него всички партии са против ДПС, защото се страхуват от разрастването на му. Философията "бацил" е фундамент на ДПС, защото няма да има по-силна партия от нас, ако това се осъществи, същевременно обаче посочил той.

Сокола е поставил задача пред шуменската областна организация на партията да се прескочи границата от 30 хил. гласа на предстоящите избори. От самия град Шумен пък Доган поиска 6 хил. гласа.

"Това е тест за вас. Направете го като жест към мен и бъдете убедени, че аз ще ви го върна. И този жест няма да е само любовта ми - в нашите общини кипи много сериозна дейност с еврофондовете, с извънбюджетни средства, насочваме и частен бизнес", каза партийният лидер и обеща, че ако се сега в Шумен се мине бариерата от 30 хил. гласа, ще дойде време, когато ще се отстоява "по-голяма кауза".

В речта си Доган се обърна и към журналистите в залата: "ДПС успява, защото, уважаеми журналисти, се основава на разума на сърцето - когато се мразим, действително го правим, когато се обичаме, се обичаме силно, естествено това вие никога няма да го разберете".

Част от думите на Доган бяха на турски език, при което залата изригваше в аплодисменти и скандирания "ДПС, ДПС", съобщава БГНЕС.

"Когато бях поканен от ДПС, приех безпрекословно, защото бях поканен от партията, която съществува от 20 години, партията, която като птицата Феникс излезе от пепелта на огъня, който гореше в душите на хората през 1985-та и 1989-та година", каза в словото си мажоритарният кандидат на партията в шуменския избирателен район проф. Георги Колев.

В залата на театъра присъства и вторият в листата на ДПС Христо Бисеров. Той подчерта, че Движението за права и свободи не просто задава параметрите на българската политика, а създава модата в нея.



Тагове:   ДПС,   Доган,


Гласувай:
0



1. praktika - Защо бе другарю Доган? Не ти ли ...
25.06.2009 08:13
Защо бе другарю Доган?
Не ти ли стигат парите които натрупа?
цитирай
2. анонимен - Неам думи.....
25.06.2009 23:11
....ами просто наистина нямам думи....
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: reporter
Категория: Новини
Прочетен: 13001385
Постинги: 10473
Коментари: 5012
Гласове: 37058
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031