Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.08.2009 09:50 - Астролог: Борисов да се пази от мания за величие. 7 министри с потенциал да не изкарат мандата
Автор: reporter Категория: Новини   
Прочетен: 1017 Коментари: 1 Гласове:
1



Бойко Борисов да внимава с какви хора се обгражда и да не допуска да бъде обсебен от мания за величие и незаменимост и да налага своето мнение, без да е правилно. Въпреки това няма непреодолима причина новият кабинет да не изкара пълния си мандат, но всички в правителството трябва да внимават – и най-малкото камъче може да преобърне колата. Това предупреждение отправя единственият астролог, който може да прави политически прогнози у нас – Светлана Тилкова - Алена, която специално за “Всеки ден” направи хороскоп на правителството и на всеки един от новите министри за следващите четири години.

Според нея Бойко Борисов и неговите министри са крайно амбициозни хора. Те имат велики идеи и искат да ги превърнат в реалност. Не бива да го правят, без да са обмислили в детайли действията си и да са сигурни, че вървят в правилната посока. Ако я сгрешат, връщането назад ще бъде невъзможно. На Бойко Борисов не му е отредено да се кандидатира за президент на следващите избори. Той е орисан да изпълни обещанията си като премиер, казва още астроложката.

Половината от кабинета ще бъдат успешни министри - Цветан Цветанов, Симеон Дянков, Маргарита Попова, Вежди Решидов, Нона Караджова, Николай Младенов и Божидар Димитров. Особено силни предпоставки да бъде сменен по време на мандата има при социалния министър Тотю Младенов. При още четирима такава опасност съществува, но е слабо изразена – да внимават Александър Цветков, Мирослав Найденов, Йорданка Фандъкова и Росен Плевнелиев. Като най-неуспешен се очертава неизкушеният в административна работа спортен министър Светлин Нейков. Той категорично заема пост, надхвърлящ възможностите му съгласно астрологичните заложби, убедена е Алена. Румяна Желева заема пост, който също не е подходящ за нея.

Хороскоп на правителството

На 23 юли 2009 г. неформалният лидер на ГЕРБ - Бойко Борисов представи на президента Георги Първанов предложението си за министри във връзка с връчения му мандат за съставяне на правителство. За правителството този ден е носител на глобална промяна, но дали ще бъде положителна или отрицателна зависи както от новия кабинет, така и от министрите поотделно. Тази вибрация съвпада и с вибрацията на изборния ден и отново ни напомня, че от новото правителство зависи дали българите от чужбина ще се завърнат в родината си или ще има нов поток от хора, напускащи България заради липсата на нормален живот. За премиера Борисов денят е носител на стабилност, която е следствие от действията, предприети преди тази дата.

На 27 юли 2009 г. в 11.57 ч. новото правителство на Република България положи клетва. Този ден като вибрация е носител на Съдбовно подчинение, което означава, че неспазването на обещанията ще получава бързо наказание. В същото време импулсивността и прибързаните действия гарантират провал. За премиера Борисов този ден е носител на ново начало. Отлична характеристика сама по себе си, но с предупреждението да е безпристрастен и безкомпромисен при смяна на министри, ако иска да управлява през целия си мандат.

Зведните аспекти в този ден говорят, че и Бойко Борисов и министрите от неговия кабинет са крайно амбициозни хора. Искат да достигнат върха на избраната от тях професионална кариера. Нуждаят се непрекъснато от похвали и признание и често, за да ги получат, забравят за потребностите на околните. Ето какво не бива да допускат, за да не си спечелят врагове след своите избиратели, както и сред партийните членове.

Новите министри имат велики идеи и силно желание да ги превърнат в реалност, но не бива да го правят, без да са обмислили в детайли действията си и да са сигурни, че вървят в правилната посока. Ако я сгрешат, връщането назад ще бъде невъзможно. Не са изключени неочаквани удари отстрани и препятствия, умишлено предизвикани от членове на предишното правителство и на опозицията сред депутатите, които може да са невидими, но да сринат правителството, устремено към поставените цели, само защото министрите са самоуверени и са забравили, че прозорливостта и предпазливостта са задължителни. Добре е да се вслушват в полезните съвети, дори и да идват от редовите избиратели, за да не се окажат неочаквано изненадани в болезнената роля на губещи.

Съветвам новите министри да внимават дреболиите да не ги погълнат до степен да изоставят важните цели и отговорности, свързани с добруването на България. Също така да не се вкопчват във всички несправедливости, които са причинени в миналото на България, защото погледа назад води единствено до разруха.

Обръщам внимание на факта, че съществуват звездни аспекти, които блокират прозорливостта и дават предимство на лесното поддаване на влияние и заблуди. Могат да се провалят преди края на мандата си, ако попаднали в омаята на нечие ласкателство, че са неустоимо можещи, засилят стремежа си към доказване на всяка цена до степен да не изпълнят обещанията си.

Астропортрети на министрите от новия кабинет

Бойко Методиев Борисов - 13.06.1959 - министър-председател

Роден е под влияние на дата на кармична разплата, която е причина за трудностите в живота му, но в същото време и за успехите му, ако приема препятствията като предизвикателство. Съдбовният му път изисква през целия си живот да се обогатява с нови знания, да гради професионална кариера, да е компромисен, но не и когато компромисите са в негова вреда. Изборната победа бе извоювана от него и от партия ГЕРБ в житейския му период и лична година на нова среда и нови контакти и в месец на ново начало, но го предупреждавам да внимава с какви хора се обгражда, за да не претърпи провал заради неподходящи партньорства, а такива вече има около себе си.

За него изборният ден съвпада като вибрация и значение с денят, в който връчи на президента Георги Първанов предложението за правителство. Този ден му носи стабилност, която е следствие от всичко сътворено до този момент. Аспектът говори, че победата му е заслужена, а не резултат на случайност.

Денят, в който правителството положи клетва, го орисва с ново начало, което изисква оттук нататък да не е прибързан и добре да обмисля действията си, да се приспособява, вместо да се стреми на всяка цена да променя нещо, ако от това няма нужда. В негова полза е да се откъсне от оковите на миналото, което не е възможно да промени и да не обвързва свои действия с нещо случило се в по-далечното му минало. Не бива да допуска да бъде обсебен са от мания за величие и незаменимост и да налага своето мнение, без да е правилно. Не бива и да унижава всеки, който не е съгласен с него. Независимо от всичките му положителни качества е в негова полза да се съгласява с околните и да култивира у себе си по-реалистична оценка за своята уникалност.

За него всичко, което пречи на свободния полет на духа, е обвързващо и го кара да се чувства като в затвор. Задачата му е да докаже на хората, че има знанията и уменията да управлява и да изпълни обещанията си като завърши успешно мандата си. Не бива да се изкушава от мисълта да се кандидатира за президентските избори, защото ако го стори, действията му ще са провал за правителството, което състави, а също и за партия ГЕРБ, която заедно с него ще загуби доверието на цяла България и ще тръгне по пътя на забравата.

От една страна, ще съумява по време на управлението да открива подходящите партньорства, но от друга ще си печели и врагове, защото действията му ще са непредсказуеми и никой не може да предвиди плановете му, нито кога ще ги приведе в изпълнение, а това е причина за страха на неприятелите и опонентите му. Страх, който съществува дори в партийните редици.

Изводът е, че Бойко Борисов може да остане на премиерския пост през целия си мандат, ако не се колебае смело да прекратява дейността на хората, на които е поверил министерствата, когато не се справят, а също и ако не се доверява на ласкатели, които целят да се доближат до него, за да изнасят поверителна информация, с която да му навредят.

От неговото желание да е в добри отношения с партиите, които му дадоха подкрепата си и да се вслушва в съветите им зависи дали управлението на България под неговото ръководство ще бъде проспериращо в по-висока степен от очакваното.

Цветан Генчев Цветанов - 08.04.1965 - вицепремиер, министър на вътрешните работи

Роден е на дата на кармична разплата и засилени материални стремежи. Съдбовният му път го тласка през целия си живот да се стреми към стабилност в личен и професионален план и към хармония в себе си и със света около себе си. В момента е в житейски период и лична година на глобални промени, които изискват да е максимално активен, за да успява в живота. Позволяват му много да пътува и да създаде успешни задгранични контакти.

Месецът, в който ГЕРБ, чийто председател е той, спечели изборите, за него е на нови контакти и нова среда, тълкуване, припокриващо се и с денят, в който положи клетва като министър на вътрешните работи. Съгласно тези вибрации той е задължен да се обгражда само с хора, които добре е преценил и са се доказали като коректни и лоялни към него, а не с такива, които са му харесали от пръв поглед. През месец септември около него ще кръжат непознати, предлагащи му съвместна работа, но целящи да го провалят.

От изключителна важност за него са отношенията с околните. Ще бъде добър защитник на хората, които са потърпевши и имат нужда от подкрепата на ведомството, което управлява. В негова полза е да изслушва лично всеки, който иска да се срещне с него и да сподели проблемите си, защото по този начин от една страна ще печели доверието на избирателите, а от друга ще научава от първа ръка какво е състоянието на сигурността в България. Моята препоръка е да увеличи часовете за прием на граждани.

Има качествата да достигне до върха в професионален план. Ще ограничи шансовете си за успех, ако лъкатуши заради различни “добронамерени” съвети отстрани, които го тласкат в погрешна посока. Не бива да се засяга от градивната критика, защото е способен сам да усложни живота си.

И при Цветанов прибързаността е забранена, ако иска да е винаги в крак с новостите и да взима правилните управленчески решения. Само от него зависи дали ще бъде уважаван министър и ръководител.

Симеон Денчев Дянков - 13.07.1970 - вицепремиер, министър на финансите

Роден е на дата на кармична разплата, която също както при премиера и за Симеон Дянков е носител на трудности, които е длъжен да преодолява сам през целия си живот. Трудностите са негов ежедневен спътник. В същото време числото 13 му дарява успех, ако не се предаде във властта не негативните си качества, а също и ако се откаже от желанието да закриля и обсебва хората, дори и ако нямат нужда от помощта му. Съдбовният му път изисква да е умерен и тактичен във всичко, да цени и уважава качествата на другите.

Изборната победа на ГЕРБ и назначаването му като министър на финансите е в негов житейски период на нова среда и нови контакти, но в лична година на трудности, породени от странични и неочаквани фактори, които е невъзможно да предвиди и избегне. Очевидно те са свързани с наследството, което поема от предишното управление, но ако ги приеме като предизвикателство, макар и по-бавно ще ги надмогне. Месецът на изборите е за него на Съдбовно подчинение, а денят, в който положи клетва като министър, му носи също изискването да е умерен на работното място през целия мандат на управление, който видимо няма да бъде лесен за него, даже бих казала, че ще е един от най-трудните спрямо колегите му.

Склонен е към крайност в поведението.Стремежът му да прикрива истинските си чувства също създава проблеми в отношенията, защото не допуска никого близо до себе си. Не е склонен да се съобразява с мнението на околните. Има силна воля и много енергия, с помощта на които е способен да се справи с всяка работа. Съветът ми е да се осланя преди всичко на своята интуиция която няма да го излъже.

Умее да се сработва със средата, в която попада, защото не му липсва дар слово и и ще успява в начинанията си. Любопитен и много общителен, той ще се стреми постоянно към контакти с други хора, защото за него е важно да работи с добър екип, за да прогресира. Справедлив и в отношенията с околните. Прибързаните действия винаги му носят вреда.

Като министър на финансите от една страна е подкрепен от звездните аспекти, за да се справи с отговорностите, което е поел. Това е добра новина за обществото в сравнение с предходния финансов министър. От друга страна е задължен по-бързо да изживее своето мощно пробуждане, свързано с осъзнаване на истинското финансово състояние на България и на българската народопсихология. В това отношение опита му липсва. Звездите го предупреждават да не бави излишно във времето проверките, които е започнал, защото всяко забавяне може да доведе до провал не само на неговото ведомство, а и да повлече кабинета. Съветвам го лично да следи за работата на служителите в министерството. Съществува опасност от изтичане на информация, която може да предпази от наказателна отговорност хората, причинили финансовата нестабилност на държавата ни в предишното правителство.

Росен Асенов Плевнелиев - 14.05.1964 - министър на регионалното развитие и благоустройството

Роден е под знака на Телеца, но е повлиян от променлива вибрация, която е причината да се задържа трудно на едно и също място по-дълго време. Съдбовният му път е причината постоянно да сменя средата си, докато намери своята. Склонен е да привлича към себе си неподходящи приятели и партньори, които го използват. Добре е да внимава какви хора допуска до себе си, за да не търпи разочарования, защото трудно различава коректните от лицемерните партньори докато не пострада.

Избран е за министър на регионалното развитие и благоустройството в житейски период на материална стабилизация, но и на кармична разплата, който му отправя предупреждение, че ако не е коректен на поста си, ще си създаде негативна карма с избирателите и с хората, които разчитат на неговата намеса за справяне с проблемите в сферата, която управлява. Личната му година е на нова среда и нови контакти, като от него зависи да са подходящите, а месецът му е на ново начало, както е денят, в който положи клетва като министър. Дали ще се справи зависи от неговите звездни заложби, с които го съветвам да се съобрази, ако иска да изкара целия мандат.

Интелигентен, прозорлив и находчив по отношение на собствената си изгода. Въпреки това понякога лесно се хваща за ласкателните думи и проявява нетипична за него наивност, доверявайки се на поднесената му информация. Избягва да предприема необмислени стъпки. Не обича и избягва промените, ако не са обмислени и особено когато не са по негово желание. Не е склонен да взима прибързани решения, само защото някой около него го принуждава, дори и да зависи от него - качество, което ще му носи полза на поста, който заема. Предпочита по-продължително да обмисля всичко преди да пристъпи към действие или да изрече някакви обещания, но не бива прекалено дълго да се бави, защото може да пропилее добрите възможности. Това негово качество е частично притъпено от стремежа му всичко, което е планирал да се осъществи на секундата. Не са изключени и предизвикани от него разногласия в професионалните отношения заради желание за единовластие и надмощие, което би му навредило и би било причина да бъде свален от поста си на министър. Важна задача за него е да стане по-предпазлив, да не избързва и да действа обмислено. Така ще си спести не само провалите, а и разочарованията, които търпи заради предоверяване на неправилно подбрани приятели.

Тотю Младенов Младенов - 19.06.1964 - министър на труда и социалната политика

Роден е в Близнаци, под влияние на вибрация, която е причината от една страна да бъде целеустремен, амбициозен и устремен към върхови позиции, а от друга да проявява неуместно - с повод и без повод, ината си и да е така самовлюбен, че да очаква винаги да е възкачен на приедестал, който може и да не е заслужил с действията и професионализма си. Сериозно предупреждение заради поста, който заема. Съдбовният му път изисква да овладява емоциите и прекалената си чувствителност, тласкайки го към необмислени действия. Това съчетание от качества е предпоставка за провалът му като министър.

Избран е за министър в период на материална стабилизация и кармична разплата, която при него може да се окаже решаваща дали ще остане на поста си. Единствено от него зависи дали ще съумее да работи така, че да запази мястото си на министър. Личната му година е емоционална и завършваща. Съветвам го да не е прекалено самоуверен и да не мисли, че е седнал стабилно на повереното му министерско кресло. Месецът на избора му, а също и на деня, в който е положил клетва като министър, изискват от него себеанализ и анализ на всяко действие, което предприема, постоянно обогатяване с нова информация и осъзнаване на допуснатите грешки, което заради деня му на раждане е трудно осъществимо.

Умее с лекота да се приспособява към няколко различни дейности, с които да се занимава едновременно. Може да си създаде сериозни проблеми, ако не е добре информиран и защитава идея или позиция, която води към провал, но той на всяка цена е решил да я наложи. При него материалните стремежи са силно изявени не само заради житейския му период, а и заради аспектите на планетите.

Има сили да отхвърля много задачи, но избухне ли излиза от релси за много време и вреди на работата и на авторитета си. Ако не се отдаде на негативите на своя характер и държавния пост не стане трамплин за постигане на личните му цели, може и да се задържи на поста, която му е поверен.

Николай Евтимов Младенов - 05.05.1972 - министър на отбраната

Роден е в Телец, под влияние на променлива вибрация, която е причината често да пътува извън България. Съдбовният му път изисква да работи в полза на хората, а също и на Родината си. Склонен е да прави непоискано добро, с което си печели врагове. С присъщата му дипломатичност го съветвам да не е до глупост добронамерен и отстъпчив, само за да не засегне някого. Прекалената компромисност му вреди.

Избран е за министър на отбраната в свой житейски период на интелектуално и духовно израстване, на себеанализ, на професионална кариера. Личната му година е на нови, полезни контакти и нова среда, а месецът на избора му и деня, в който е положил клетва като министър е на ново начало. Все положителни астрологични предпоставки. Ценен е заради умението да общува, заради чувствителността, отзивчивостта му към чуждите проблеми. Винаги е готов да се притече на помощ. Отредено му е да достигне високо обществено положение.

Стреми се непрекъснато към нови и интересни познанства, които биха били полезни и за България. Умее да говори добре и да убеждава хората да го следват. Понякога му е трудно да премълчава неудобни истини и си печели врагове, но това е по-скоро изключение. Проявява отговорност към всичко и всички и изисква същото от околните. Без значение на какъв пост е, той е способен да издигне ведомството, което управлява на върха. Съгласно тези заложби той ще се справил на поста, който заема, но според мен, заради комплексните му астрологични характеристики ще бъде по-полезен на България като министър на външните работи.

Румяна Русева Желева - 18.04.1969 - министър на външните работи

Родена е в Овен под влияние на вибрация, която е причината да проявява егоизъм по отношение чувствата на хората и да върви устремно към целта без оглед на средствата. Нейната целеустременост и амбициозност често нараняват хората, които се чувстват пренебрегнати, дори и когато имат не по-малки възможности от нейните. Съдбовният й път е в пълно противоречие с тези заложби, защото изисква от нея да се научи на умереност, да е тактична и да цени и уважава чуждите качества и интелект. Противоречие, което е повече от трудно да бъде преодоляно.

В момента и до нейната 42-а година е в периода си на себеанализ, осъзнаване на допуснатите грешки и анализ на действията, които биха и навредили на отношенията с хората от нейното делово обкръжение. В този период и в лична година на стабилизация е избрана за министър на външните работи. За съжаление месецът е денят, в който е положила клетва като министър са трудни и няма да й е лесно да се стабилизира на поста, който заема. По-скоро обратното.

От една страна е борбена и има сили да се справи с всички житейски предизвикателства. От друга страна мрази критиката. Дразни се, когато й се противопоставят. Обича да пътува много. Често грабва няколко идеи, които се стреми да превърне в реалност, но подобна разпиляност задължително я превръща в губеща. Необходимо е да прозре, че живее в света с други хора и е длъжна да се съобразява с тях, ако иска да следва успешно пътя си, като е по-въздържана и да се научи на умереност в желанията и действията си.

Склонна е да се занимава с толкова незабележими за другите подробности, че това е много често спирачка към осъществяване на собствените й мечти. Колкото повече се стреми да изпипва нещата, толкова повече изоставя амбициите си. Ако започнат да се редуват неблагополучия в живота е готова да вини околните за провалите си, вместо да търси причината в собствените й действия… Съгласно аспектите на планетите в деня, в който е предложена за министър на външните работи, тя би била по-полезна като част от Европарламента.

Маргарита Стефанова Попова - 15.05.1956 г. - министър на правосъдието

Родена е в Телец, под влияние на вибрация, която е причината да се стреми към стабилност в живота и хармония в отношенията. Съдбовният й път изисква да изживее по-голямата част от живота си извън България. Затова съветът ми е да пътува често, по няколко пъти в годината зад граница, ако иска да остане на поста си като министър на правосъдието и да изпълнява без трудности задълженията си и най-важното, ако иска да си спести неочаквани здравословни проблеми. Ако направи опит да застане срещу съдбата си, сама ще предизвика своя провал въпреки отличните професионални качества, които притежава. Не бива да действа по некоректен начин в каквато и да било сфера, за да не търпи Съдбовни наказания, които при нея се стоварват на мига.

Нейният житейски период е на материална стабилизация и заради поста, която заема, на кармична разплата. Личната й година е трудна, затова не са изключени препятствия породени от наследството, което й е оставено от предишния министър или заради странични фактори, които повлияват дейността й. Избрана е за министър в месец на Съдбовно подчинение и в ден на Съдбовно подчинение - знак, че е на мястото си на този пост.

Добронамерена е и готова да помага на хората. При нея е силно изразено чувство за собствено достойнство и амбицията да е винаги в първите редици. Длъжна е постоянно да следи дейността на всички свои служители. Стабилна е като психика и изключително трудоспособна. Никога не налага мнението си с агресия. Изключително интелигентна е. Може да работят дълго време без почивка, за сметка на физическото си състояние. Не търпи неискреност, лицемерие, лъжа.

Ще бъде перфектен ръководител, уважавана от всички. Стремежът й към върха не смущава околните, защото би помогнала и на тях. Понякога не е в състояние да наложи на речта си да следва разума на мисълта. Навикът й да говори под влиянието на обзелата я емоция без мярка я “дарява” с множество неприятности. Лесно си създава врагове. От нея зависи да избегне това.

Йорданка Асенова Фандъкова - 12.04.1962 - министър на образованието, младежта и науката

Родена е в Овен, под влияние на вибрация, която е причината да е общителна, но и да привлича към себе си неподходящи партньори, които я използват, а на настоящия й пост може сериозно да й навредят до степен на оставка. Съдбовният й път изисква да анализира живота си, да осъзнава грешките си, да е компромисна, когато не е в нейна вреда и да гради професионална кариера, отдадена на духовното си и интелектуално развитие.

Изборът й за министър на образованието е в нейния период на трудности, но и на рутина, за да ги преодолява с помощта на натрупания опит. Личната й година е емоционална и завършваща и затова не са изключени сериозни професионални проблеми, ако не овладее своята чувствителност и импулсивност. Месецът на избора й и денят, в който е положила клетва като министър изискват също да анализира действията си, да разсъждава за всичко, което предприема в дълбочина и да не допуска влияние отстрани.

От изключителна важност за нея са отношенията с околните, които ако не са хармонични, блокират и професионалните и възможности. Удобен начин за вреда. Съветът ми е да бъде предпазлива и в разговор или спор да е концентрирана в думите на хората, с които разговаря. Като политик би се справила добре, ако е самата себе си и не играе роля, която според нея е удобна в този момент.

Притежава достатъчно енергия. Всяко нейно действие трябва да е много добре обмислено, той като не умее да гони докрай започнатото. За да работи успешно, премиерът трябва да контролира изкъсо нейните действия. Често й липсват достатъчно воля и търпение. Ако си ги наложи може бързо да усети, разбере и разтълкува събитията, които стават около нея. Не приема критиката, дори и градивната. Обикновено решава, че я подценяват. Ако емоцията е водеща при нея често ще попада в губещи ситуации. Не бива да се доверява сляпо на някого заради приятното първо впечатление, което я е привлякло. Заедно с трудностите, които ще се наложи да преодолява като министър, е добре да внимава с какви съветници се обгражда, защото именно подвеждащите съвети могат да провалят шансът и след като се стабилизира след април 2010 година, да завърши мандата си.

Божидар Михайлов Нанев - 19.01.1963 - министър на здравеопазването

Роден е в Козирог, затова за него кариерата е на първо място. Със силно изявена материална същност. Денят му на раждане е носител на амбиция, целеустременост, желание да е винаги на върха, но и на инат, който често му вреди в общуването и при взимането на решения. Очаква винаги да е хвален и да получава признание, дори и когато не го е заслужил. Съдбовният му път изисква да общува постоянно, да създава нови контакти, но е причината да привлича неподходящи партньори, които му вредят.

В момента е в житейски период на трудности, породени от неочаквани фактори, които често ще блокират работата му на отговорния пост, който заема. Комбиниран с трудна лична година е допълнителен знак, че няма да му е лесно да заслужи доверието на избирателите. Месецът и денят на неговия избор изискват да се подчини на Съдбата си, да не е прибързан, да не действа необмислено, да не надскача възможностите си, дори и ако има желание да блесне в публичното пространство с реформите в здравеопазването, които има намерение да предприеме.

Съветът ми е да овладява емоциите си, да не залита в крайности, когато взима управленски решения, да не прикрива истинските си чувства, но да поднася мнението си с умерен тон и без агресия. Не е склонен да се подчинява на околните и да бъде такъв, какъвто е в нечии представи. Непрекъснато учи и обогатява знанията си. Изградил си е самомнението, че за него няма невъзможни неща и света лежи в краката му. Не позволява да му противоречат и да му разпореждат. Да се предпазва от ласкателства. Упорит и борбен е. Има таланта винаги да оцелява и да постига целите си. Денят, в който е положил клетва като министър изисква от него да не търси грешките в околните за неуспехите си и да не вини единствено предишните министри за провалите в здравното министерство.

Вежди Летиф Рашидов - 14.12.1951 - министър на културата

Роден е под влияние на огнен знак и на променлива вибрация, които са причина често да сменя както обкръжението си, така и мнението си. Съдбовният му път изисква да постигне стабилност в живота и отношенията. Изборът му министър е в негов житейски период на ново начало, в лична година на емоции и прекалена чувствителност, която изисква да приключи с всички изостанали задачи в министерството, което е поел преди декември 2009 година, за да си спести сериозни бъдещи проблеми след рожденния си ден. Месецът и денят, в който е положил клетва като министър изискват от него задълбочен анализ на завареното в повереното му ведомство и да се заеме веднага с промените, които трябва да започне след 14.12.2009 година.

За да се справи със задълженията си е длъжен да намери златната среда в отношенията с неговите подчинени и да не създава конфликти. Предупреждавам го да не задържа на работа тези хора, които през септември са му доказали, че не са лоялни. Стремежът към промяна му помага много да пътува. Съветът ми е да внимава какво приказва, защото може и да обиди неволно някого и си навлече неочаквани проблеми със свойствената му импулсивност.

Добре е да се съобрази с факта, че на моменти му е трудно да отстоява интересите си и да поеме инициативата в свои ръце и затова е възможно да мисли повече за чуждите интереси, отколкото за своите собствени. Колебанието и нежеланието да се грижи за себе си, може да попречи на собствената му министерска кариера. Без притеснения прави първата крачка към новото и неизвестното, смелостта да рискува му помага да се радват на успех във всички свои начинания.

Винаги се съобразява с чувствата на околните, но никога не изневерява на принципите си и е готов прямо до нетактичност да посочи грешките. На мястото си е като министър, който ще работи в полза на културното развитие на обществото. Денят, в който е положил клетва изисква от него въпреки не малкото трудности, които ще среща, усилна работа срещу контрабандното изнасяне зад граница на българското културно наследство.

Нона Иванова Караджова - 28.08.1960 - министър на околната среда и водите

Родена е в Дева, умерена и отговорна, под влияние на вибрация, която е причина да е амбициозна и целеустремена само и единствено към върха, но на основата на разума. Съдбовният й път също и помага да работи и да гради успешна кариера, защото е аналитична и винаги устремена да бъде в крак с новостите.

Изборът и за министър на околната среда е в нейният житейски период на стабилизация в живота. Личната й година е на ново начало, което изисква да не е прибързана и да обмисля добре действията си. Личният и месец и на денят, в който е положила клетва й носят от една страна материална стабилизация, а от друга страна кармична разплата и тегоби.

Доста е консервативна, но се радва на добри познанства и приятелства. Умела е във всяка рутинна работа. Характерното за нея е, че идеално внася ред не само в дома и на работното си място, а и във всякакви, даже случайни, ситуации. Отлично се справя с парите и всичко материално в живота. Умението й да оценява бързо нещата с истинската им стойност е нейната най-голяма дарба. Непримирима е към неподчинението на наложените правила.

Винаги е оптимистично настроена, уверена че и от най-тежката наглед ситуация има изход, който упорито и бързо ще намира. Успява да постигне разбирателство дори и с неприятелите си. Бързо прощава, ако някой е сгрешил спрямо нея.

Съветът ми е да развие прозорливост и чувство за себесъхранение. Ако култивира у себе си вътрешно спокойствие живота й ще върви в своя естествен ход. Не го ли направи ще разруши съдбата си. По време на изпълнението на поетите задължения, често събитията около нея ще са неуправляеми, затова е добре да ги посреща спокойно и задължително ще намери решение на проблемите. Денят, в който е поела поста си изисква от нея да не се доверява на непроверена информация, ако иска да се справя успешно с възникващите неочаквани ситуации. Един безспорно успешен избор на министър.

Мирослав Христофоров Найденов - 14.12.1968 - министър на земеделието и храните

Роден е в Стрелец - огнен и импусивен от една страна, променлив и неспокоен от друга. Съдбовният му път изисква да изживее по-голямата част от живота си извън България или много да пътува, за да не съсипе живота си и да не се провали на заемания от него пост.

Денят, в който е избран за министър, е в негов житейски период на ново начало. За съжаление личната му година е емоционална и завършваща, затова няма да му е лесно да изпълнява длъжността си. Месецът на избора му и денят, в който е положил клетва му налагат във всяка ситуация да прави подробен анализ и да не се доверява на “добронамерено” поднесена му информация.

Избягва конфликтните ситуации, но ако бъде засегнат на тема професионализъм може да стане агресивен. Склонен е да поема обещания , които не изпълнява, както и да се натоварва с отговорности, които не са му по възможностите. За да успява, е длъжен да се обгради само с хора, на които може да разчита изцяло и когато отсъства от страната да им повери и своите задължения.

Ако иска животът му да не бъде низ от неприятни моменти, е добре да не се поддава на увещания да принася полза на хора, които привидно помагат на България, но всъщност консумират блага само за себе си. Аспектите на планетите в деня, в който е поел министерския пост изискват от него да не действа емоционално, а да работи в полза на България, като се възползва и от възможността да създаде полезни контакти зад граница. Ако съсредоточи работата си преди всичко в България и избягва задграничните командировки, увеличава шанса да напусне министерското кресло.

Александър Светославов Цветков - 26.08.1967 - министър на транспорта, информационните технологии и съобщенията

Роден е в Дева, на дата на кармична разплата, която е причина за трудностите в живота му. Работата в съдружие му е забранена, както и дейности извън министерството. Съдбовният му път изисква да се справя с допълнителни трудности в живота.

Денят, в който е избран за министър на транспорта, е в неговия житейски период на контакти и нова среда. Личната му година е на материална стабилизация, като след август 2009 преминава в година на емоции и проблеми. Месецът и денят, в който е положил клетва като министър са носители на стремеж към стабилност, който би могъл да неутрализира частично негативно емоционалната му година след 26.08.2009.

Умел е във всяка рутинна работа и внася ред на работното си място. Отлично се справя с парите и всичко материално, затова би могъл да постигне много на поста си, ако не работи за себе си, а за хората, които са му гласували доверието си. Умее да се задълбочава в работата си и да следва неотклонно задачите си. Не споделя плановете си и затова трудно могат да му навредят. Ако не приемат мнението му той не спори, а се дистанцира.

Свръхчувствителен е спрямо чувствата и проблемите на хората. Способен е да навреди на собствената си психика, защото ще лъкатуши често между чуждите радости и скърби. В състояние е да се справи с няколко задачи едновременно. За да избегне проблемите е добре да не залита в крайности. Планетарните аспекти в деня на неговия избор предупреждават да не бъде прибързан, за да не провали иначе добрите възможности, които има, за да бъде на поста си през целия мандат на това правителство.

Трайчо Димитров Трайков - 19.04.1970 - министър на икономиката, енергетиката и туризма

Роден е в Стрелец, под влияние на вибрация, която засилва неговата импулсивност, инат и желание да се изкачи на върха на професионалното си развитие. За съжаление е склонен да иска признание, което не е заслужил, като не признава помощта на хората, с които работи. Съдбовният му път го орисва да преодолява трудностите по пътя си сам, които са добре дошли, защото го спират в устрема му и го принуждават да се огледа дали върви в правилната посока.

Денят на изборът за министър е в негов житейски период на нова среда и нови контакти, в лична година на самота, себеанализ и анализ. Добра начална предпоставка. Личният му месец и денят, в който положи клетва като министър са носители на глобални промени, но само от неговите действия зависи дали те ще са положителни или негативни.

Влиянието на планетите частично притъпява неговата импулсивност, но въпреки че привидно добре обмисля действията си в някои моменти е готов да избухне и да прояви агресия заради невъзможност да наложи мнението си или да убеди подчинените си в своята правота. Не прави никакви компромиси по отношение на разбиранията си. Склонен е често да прекалява с желанието си да е полезен, след което е лесно да бъде наранен заради липсата на признанието, което заслужава.

Гради кариера и успява в обществения и личния живот почти без усилия с помощта на засилените си амбиции. Съветът ми е да внимава, защото Съдбата може да го тласне в погрешна посока само защото там има шанс за бляскава кариера, но не и за добро материално осигуряване. Връщането назад обикновено е през много бариери, така че не е излишна доза предпазливост. Не бива да се главозамайва, а целите, които преследва да бъдат реални. Аспектите на планетите в деня на неговия избор го предупреждават, че само чрез анализ на събитията и правилни управленчески решение ще остане стабилен на поста си. На късмет да не разчита.

Свилен Емилов Нейков - 14.12.1964 - министър на физическото възпитание и спорта

Роден е в Стрелец, подвластен и на влиянието на още един огнен знак. Вредно импулсивен на моменти. Трудно сдържа критиката и агресията си, ако почувства, че е засегнат. Денят му на раждане е причината да е променлив и прибързан, да не обмисля добре решенията си.

Изборът му за министър е в негов период на стабилизация на вече постигнатото, който изключва ново начало, каквото е поемането на поста министър. Личната му година е емоционална и завършваща и ще е допълнителна причина за проблеми при изпълнение на задълженията му. Месецът и денят, в който е положил клетва като министър изискват от него да се отдаде на задълбочен себеанализ, за да осъзнае къде е и какво да промени в себе си, за да не разочарова премиера.

От една страна е амбициозн и целеустремен, а от друга се притеснява, че може да бъде ограничен, въпреки вроденото му нежелание да се подчинява. Реши ли, че иска да постигне нещо, очаква незабавната му реализация, но ако действа така и не си наложи търпение, рискува да се провали и много скоро да бъде сменен. Практичен и добър изпълнител е, затова по би му подхождала позицията на зам.министър. Способен е ако види нечия грешка да бъде жесток с хапливите си забележки и да засегне дори и хората, които го подкрепят.

Денят на началото на дейността му като министър го орисва да премисля добре всички свои действия и да не предприема промени само за да докаже, че е по-можещ от предшественика си, защото в противен случай си гарантира провал заради липсата на подкрепа от неговите служители. От астрологична гледна точка категорично заема пост, по-голям от потенциала.

Божидар Димитров Стоянов - 03.12.1945 - министър без портфейл

Роден е в Стрелец на дата, която е причината да е общителен, бързо приспособим към нова среда и сладкодумен. Може да накара хората да го слушат с часове и да ги убеждава с лекота в мнението си, както и да ги накара да го следват. Съдбовният му път изисква да се обогатява постоянно с нови знания.

Денят, в който избран на този пост, е в неговия период на трудности, които ще преодолява успешно с помощта на рутината и натрупания опит. Личната му година е подвластна на умението му да говори и да налага идеите си с лекота, а месецът и денят, в който е положил клетва му носят промени и му позволяват да пътува - в хармония с изискванията на поста, която заема.

Не бива да показва пристрастност, когато се налага да разговаря с представители на други държави, само защото има познания от историята, обвързваща ни с техни негативни действия. Дипломатичността е качество, което е длъжен да развива постоянно.

Склонен е сам да си създава проблеми защото не винаги успява да намери равновесие между емоцията, желанието и разума. Тази е причината за множество сривове в отношенията, които е способен да овладява, защото са породени от бликналият не навреме и не на място негов справедлив гняв. Ако се научи да контролира чувствата и приема критика за постъпките си ще постигне много. Не бива да действа необмислено и прибързано.Заради деня, в който е поел поста на министър без портфейл ще среща трудности при изпълнение на задълженията и ще се наложи дълго да се бори,докато спечели доверието на българите зад граница, но това не бива да го потиска.

Предупреждения

В правителството министрите са групирани в следните по-важни астрологични характеристики:

В огнени знаци - 9 министри

Енергията на Огъня лъчи изпълнена с желание за действие. Министрите, родени в огнените знаци са бързи и спонтанни. Винаги преливат от сили и енергия. За тях е важен моментният импулс. В същото време често са вглъбени и обективни, особено когато трябва да вземат сериозно и жизненоважно решение. Самоуверени, винаги бодри и готови за атака, обичат да бъдат уважавани и да се изявяват най-добре от всички. Личната им свобода е изключително важна за тях и затова не бива да бъдат ограничавани, но е задължителен ежедневния контрол от премиера Бойко Борисов, защото в своята импулсивност са способни да вземат погрешни решения.

В земни знаци - 5 министри

Родените под влияние на елемент Земя са упорити и инатливи и основават действията си и убежденията си преди всичко върху набраният житейски опит и прозаичната действителност.Не обичат необмислените постъпки, нито пък им харесва прахосничеството и задоволяването на егото с разни скъпи и ненужни неща. Винаги се стремят към реални действия и резултати и с невероятно търпение и упоритост вървят към целта си. Никога не се отказват от започнатото дори и да се наложи да вървят бавно към целта, продължават по пътя си. Не търпят предателството. Добре е, че са цели пет представители на елемент Земя, за да уравновесяват при общите съвещания импулса на родените под елемент Огън.

Във въздушни знаци - 2 министри

Министрите, подвластни на елемент Въздух са свободни и идеите им са носители на бъдеща реализация. Отдават голямо значение на разсъжденията и проверката на истинността, както и на думите, с които си служат много добре и успяват да бъдат убедителни. Обикновено в действията си или в намесата си в нечии действия са напълно безпристрастни и не само, че съветът им е обективен, а и така слагат позволената граница за намесата си. Не са склонни да навлизат в дълбочината на нечии чувства и емоции, както и да се товарят с чужди проблеми с години, защото са над всичко това. Бих определила като късмет, че премиерът Бойко Борисов е роден в този знак.

Във воден знак – 1 министър

Министър Симеон Дянков, роден под влияние на елемент Вода е със силно въображение и богата душевност. Привърженик на сетивата и усещанията, които получава чрез тях. Обикновено се доверява изцяло на своята интуиция. Със сигурност в избирането на Симеон Дянков за министър на финансите има пръст и Съдбата, защото той е единственият, роден във воден знак и то в този, който където и да е по света, винаги е свързан с родината си. След като сред министрите най-много са подвластни на огнени знаци, министър Дянков ще ги полива с леден душ и няма да им дава парите, които искат, ако нямат достатъчно добра обосновка и насоки, в които ще бъдат вложени.

Сериозно предупреждение за кабинета е и групирането на министри, съгласно положението на Хирон, който не само повлиява финансовата криза, а повлиява също и бъдещето на новото правителство, защото може да се превърне в причина за хаос и невъзможност да бъдат избегнати трудностите в управлението на България.

С Хирон в Риби в рождените си хороскопи са: Цветан Цветанов, Росен Плевнелиев, Тотю Тотев, Йорданка Фандъкова, Божидар Нанев, Мирослав Нейков, Александър Цветанов, Свилен Нейков. Хирон в Риби засилва отрицателните качества.

За тези министри е типично в неочаквани моменти мигновено да потъват в скривалището си в най-тъмните дълбини, когато трябва да направят нещо, по тяхно мнение натоварващо, без да ги интересува какво оставят след себе си. В желанието си да бъдат сред елита на обществото могат да допуснат непоправими грешки, защото действията им винаги са в тяхна полза и във вреда на околните. Материалната им същност е силно изразена - но ако могат да получат всичко с малко труд. Не е разумно да бъдат на ръководни постове или на високи държавни длъжности. След като вече са ги заели премиерът Борисов е длъжен да следи дейността на всеки от тях съвсем изкъсо и при провал безкмопромисно да ги сменя, за да изкара целия си мандат. Някои от министрите имат планетарни аспекти, които изцяло тушират влиянието на Хирон, но предпазливостта е задължителна.

С Хирон в Овен в рождените си хороскопи са: Симеон Дянков, Николай Младенов, Румяна Желева, Трайчо Трайков. Хирон дарява оптимизъм на тези министри, но предполага проявата на незнайни и неочаквани събития в живота им, ако не си наложат търпение и не овладеят желанието си да успяват на всяка цена без оглед на методите. Част от тях са притъпили влиянието на планетата, но е добре да имат предвид това влияние, защото и Хирон в Овен засилва отрицателните качества, а неговата ключова дума е война.

С Хирон във Водолей в рождените си хороскопи са: Бойко Борисов, Маргарита Попова, Нона Караджова. Принципни, но в същото време и много щедри ще са тези министри. Хирон е причината да бъдат силно повлияни от средата, в която работят, като допълнително засилва положителните им качества. Затова и целта през целия им живот е да намерят своята среда, в която да са на мястото си, защото само така могат да живеят пълноценно и в хармония със себе си. Необходимо е да коригират желанието си да проявяват винаги разбиране към другите хора, защото е възможно да се окажат губещи.

С Хирон в Козирог в рождения си хороскоп е Вежди Рашидов. Притежава стабилен собствен морал и не допуска в живота си хаос. Безредието и анархията обаче могат да настанат, когато реши да се предовери на околните, защото е странно самоуверен в убеждението си, че не може да бъде измамен. Хирон засилва положителните му качества и му налага професионализъм чрез педантичност.

С Хирон във Везни в рождения си хороскоп е Божидар Димитров. Устремен е към всестранна реализация и специализация. Умее да постига целите си. Тук Хирон засилва отрицателните качества.

Едно важно предупреждение към целия кабинет, съставен от премиера Бойко Борисов, за да оцелее и да управлява през следващите четири години е да осъзнае, че ако прогресът в работата и в държава изведнъж се окаже замразен е добре да търсят причината в нечия привързаност към старото и консервативните виждания, които пречат и на останалите. Може да е не само сред министрите от кабинета, а и сред депутатите от парламентарно представените партии. Длъжни са веднага да вземат мелки, за да избегнат абсолютен застой в развитието на държава и пълен спад на икономиката. Случи ли се това, крачката до предсрочните избори ще е само една.
http://www.vsekiden.com/?p=55934



Тагове:   кабинет,   астрология,


Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

1. kuzmanova - Това, да направят хороскопи на м...
08.08.2009 22:11
Това, да направят хороскопи на министрите, е гениално хрумване :-)
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: reporter
Категория: Новини
Прочетен: 13031647
Постинги: 10473
Коментари: 5012
Гласове: 37058
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930