Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.08.2009 10:49 - Концертът на Мадона днес
Автор: reporter Категория: Новини   
Прочетен: 2147 Коментари: 3 Гласове:
1



  image Вратите на Националния стадион Васил Левски ще бъдат отворени за феновете още в 17:30 часа, специалният гост на Мадона – Пол Оукънфолд ще започне своя сет около 19:30 часа, а мегазвездата се очаква да се появи на сцената около 21часа. Няколко часа остават до най-очакваното музикално събитие на 2009 година - концерта на Мадона в България! Тази вечер 50 000 български фенове ще сбъднат мечтата на живота си като видят на живо мегаспектакъла на най-великата жена в световната музика. Подготовката за най-печелившото, пищно и бляскаво шоу, докосвало се някога до нашата страна, започна още преди седмица. От миналата неделя всички екипи са на стадиона и активно работят по организацията на шоуто. Кралицата на попа ще изнесе зашеметяващия си спектакъл на най-голямата сцена, строена някога у нас. Тя е дълга 85 метра, дълбока 35 метра и висока близо 40 метра – истинско техническо чудо, невиждано до сега в България!

imageМегапродукцията пристигна у нас с над осемдесет тира, двадесет минибуса и десет мотокара, два от които с височина на повдигане над 12 метра. Екипът, който цяла седмица работи по подготовката на голямото събитие на стадион Васил Левски, наброява над 1000 души. Наред с българските технически екипи, по продукцията ще работи и професионален унгарски екип от 200 човека. Специално високотехнологично покритие, внесено от чужбина, бе поставено върху тревата на стадиона и цялото пространство около сцената, за да предпази от повреди повърхността, по която ще минават тежките превозни средства.

Специално за престоя на мегазвездата у нас, закритите спортни зали на стадион „Васил Левски” бяха преобразени до неузнаваемост. Всички са изпразнени, а на тяхно място със специални преградни конструкции е обособен комплекс от зали, адаптирани за нуждите на Мадона и нейния екип. Спортните салони се превърнаха в уютни стаи с драпирани стени, дебели килими и удобна мека мебел. Личният будоар на Мадона, където тя ще бъде настанена в часовете преди концерта, е разделен на три помещения - гримьорна, стая за масаж и трето помещение за почивка, каквото до сега нито една звезда не е поискала за престоя си у нас. То е специална по-малка стая, построена в пространството на голямото помещение от специални шумоизолирани плоскости на принципа „стая в стаята” с индивидуални стени, под и таван. Тази персонална стая е изискана от мениджмънта на Мадона, за да може да бъде осигурено абсолютно уединение на звездата в последните минути преди качването й на сцената.

imageСтоличното метро ще удължи работното си време по повод концерта на Мадона през нощта на 29 срещу 30 август до 01,00 часа, съобразено с късния час на приключването му и многобройната публика, съобщиха от пресцентъра на МВР. Договореност за това е била постигната, след като директорът на СДВР комисар Валери Йорданов е изпратил официално писмо до кмета на Столична община.

Кралицата на попа Мадона ще кацне на летище София в 15.20 часа днес, съобщи за БЛИЦ Анна Янкова, ръководител на фен клуба на Майкъл Джексън у нас. Фенове от клуба, обединен с привържениците на Мадона, са опънали палатки пред стадион "Васил Левски" и спяха там тази нощ. След като пристигне, Мадона най-вероятно ще отиде на стадион “Васил Левски” за да си направи саунд чек. Полиция ще ескортира звездата по "Цариградско шосе", което ще бъде затворено за движение.

imageИма няколко варианта какво ще избере кралицата да прави след концерта. Може да остане да спи в столицата. Вторият вариант е да замине веднага в Израел, където е следващият й концерт. Третият вариант е да отиде да спи в столицата на Австрия Виена. Там звездата си почивала, когато прави в Европа концерти.

450 охранители са наети за концерта на Мадона в събота, съобщиха организаторите на събитието. Осем души от фирмата за сигурност ВИП Секюрити пък ще пазят попиконата персонално. Плътно до нея ще стоят две жени.

imageСпецплан за евакуацията на стадиона при инцидент е разработен конкретно за събитието. Според него народът ще бъде евакуиран само за 21 минути. 38 КПП-та ще водят към секторите. Специални указателни табели ще ориентират феновете за секторите и входовете още на Орлов мост и до близки около стадиона спирки на градския транспорт.

Организаторите препоръчват по възможност да се избягва придвижването с лични автомобили, за да се улесни трафика в района на стадион "Васил Левски”.

imageБългарските фенове ще станат свидетели и на уникално шоу, което ще включва специална част, посветена на краля на попа Майкъл Джексън. По традиция началото на концерта от турнето Sticky & Sweet започва с видеото Sweet Machine, показващо фабрика на бонбони. В края му започва Candy Shop с Мадона, появяваща се на трон. По време на Beat Goes On Мадона и танцьорите й танцуват на стар модел „Ролс Ройс", докато Фарел и Кани Уест се появяват на видео екраните.

Следващата част е вдъхновена от музикалната култура на Ню Йорк от 80-те години и започва с Мадона, скачаща на въже на сцената по време на Into the Groove. При изпълнението на Heartbeat, с движенията си Мадона сякаш контролира нейните танцьори като кукловод. По време на третата част Мадона е с наметало зад кръгъл екран, изобразяващ вълни и дъжд. Украинската циганска група Трио Колпаков се включва при изпълнението на La Isla Bonita. За последната част Мадона се завръща на сцената за виртуален дует с Джъстин Тимбърлейк и Тимбаленд за 4 Minutes. Последната песен е Give It 2 Me, като я завършва съвместно с публиката. Накрая на шоуто на видеоекраните се появява Game Over. /БЛИЦ
 


Тагове:   концерт,   Мадона,


Гласувай:
1



1. cindy - Леле, майкооо!!!!
29.08.2009 15:27
Този ден ще промени българската история! Ще настане вододел - преди Мадона и след това!От утре България няма да е същата!
:Рррррр :))))))
цитирай
2. konstant7 - серизно ли?
30.08.2009 04:19
ако е истина, то хората са полудели!
цитирай
3. анонимен - Затова има толкова бедни по света
31.08.2009 21:37
Признавам ,че хората са много глупави. Една жена ,която няма кой знае какъв глас ,преобръща столицата с краката нагоре.Защо ли хората са такива овце???
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: reporter
Категория: Новини
Прочетен: 13000607
Постинги: 10473
Коментари: 5012
Гласове: 37058
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031