Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.09.2009 18:35 - Сашка vs Нешка round 2
Автор: reporter Категория: Новини   
Прочетен: 570 Коментари: 0 Гласове:
0



Размяната на заядливи реплики между Сашка Васева и Нешка Робева във "ВИП денс" (VIPDance.bg) продължава.

"Искам да поканя Сашка Васева в представлението ми "Два свята" на 16-ти в Пловдив", така Робева хвърли ръкавица към дупнишката Мадона още в началото на предаването.

Липсата на микрофон спря Васева да й отговори, но потропването с крак издаваше, че дуелът ще има продължение.

Развръзката дойде в края на шоуто. Само няколко дни, след като в първата вечер на състезанието Васева се закани да съди Робева за злобни забележки, певицата прочете стихотворение, посветено на бившата треньорка по художествена гимнастика.

Творбата е озаглавена "Корифей", включва политически елементи и завършва с "Тя е корифей, само в категория злодей". (Вж. видео във VBox7.com)
 

Васева обяви, че това щял да бъде новият й хит.

Що се отнася до изпълнението на отбора на Васева, то бе оставено за финала на предаването, за да държи публиката на нокти.

Оказа се, че преди да се появят на сцената, певицата е променила хореографията. Обяснението бе, че певицата не я харесала, още повече, че била създадена от ученичка на Робева.

Треньорката на отбора е Димитрина Русева - популярна танцьорка от трупата на Робева, завършила български фолклорни танци, но се занимава също с рок, аржентинско танго, хип-хоп и салса.

Като истински партньори, нейните съотборници се съобразили с мненето й, но журито беше повече от категорично. Според Ивайло Манолов вместо танцът да пренесе публиката в Бродуей, изпълнението на Сашка и Мон Дьо я е приземило в Бронкс и затова той оцени отбора с 1 точка.

Нешка Робева също беше крайна и определи изпълнението като кръгла нула.

В останалата част от предаването участниците се вихриха в ритъма на самба и танци от Бродуей.

Журито призна, че е ощетило отбора на Райна и Фахардин със строгите си оценки в предишната надпревара и въпреки че "желязната лейди" поомекна в коментарите си, този път тя не даде нито една шестица.

Освен с танци обаче някои отбори се опитаха да се докажат и със слова. Водещият на "Здравей, България" не успя да удържи приказливия си нрав, което накара Нешка Робева да му припомни къде се намира с репликата "Ти слушаш, но не чуваш, както в предаването ти".

Водач във временното класиране продължава да бъде отборът на Анелия Раленкова и Ники Сотиров, заедно с Анета Авикян и Атанас Месечков, след като отново получиха най-високата оценка от журито - 27 точки.

С толкова точки бяха оценени изпълненията на отбора на Мария Силвестър и Боби Турбото, както и това на Деян Донков и Кристина Милева. Затова те логично се нареждат на второ и трето място във временното класиране.




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: reporter
Категория: Новини
Прочетен: 13034242
Постинги: 10473
Коментари: 5012
Гласове: 37058
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930