Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.08.2010 09:52 - VIP сватбите на годината
Автор: reporter Категория: Новини   
Прочетен: 3605 Коментари: 0 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Година на VIP сватбите е 2010-а. Годината на Тигъра се оказва щастлива за влюбените наследници на известни люде. Днес щерката на американския експрезидент Бил Клинтън - Челси, ще каже да на избраника си. Преди месец сватба вдигна шведската престолонаследница принцеса Виктория, а само преди седмица големият син на президента Георги Първанов - Владимир, се ожени за любимата си Цвети.

Бил и Хилари Клинтън, които прекараха в Белия дом цели 8 години, ще оженят любимата си щерка с грандиозно тържество, за което ще броят щедро цели 5 млн долара. 30-годишната Челси и 32-годишният банкер Марк Мезвински ще се венчаят в имение в кокетното градче Райнбек, щата Ню Йорк, в присъствието на 500 подбрани гости.

Сватбеният обяд ще глътне 700 000 долара, още $500 000  ­ цветята за партито, а сватбената торта - истинско творение на изкуството с фигурки от захар и фондан, ще струва цели 11 000 в зелено. Булката Челси, бивша балерина, ще блести с бижута за $250 000 и рокля на дизайнера Оскар дела Рента или на колежката му Вера Уанг. Пръстените на младоженците ще бъдат изискани, по 5500 долара единият.

Сградата  в имението Астор Къртс, където ще се състои сватбата, е построена в началото на ХХ в. от прочутия архитект Станфорд Уайт за милионера Джон Джейкъб Астор IV, който загива през 1912 г. при потъването на “Титаник”. Райнбек е любимо място за кратък отдих на семейство Клинтън, които  живеят в Чапакуа, на около 120 км разстояние.

В списъка с гостите фигурират предимно приятели на младоженците, но и звезди като Опра Уинфри, Барбра Стрейзънд, Стивън Спилбърг, бившият британски премиер Джон Мейджър. Сред поканените е и президентът Барак Обама, но присъствието му не е потвърдено окончателно.
Това, че подготовката на сватбата е обвита в тайнственост, не е изненада. Когато Клинтън влиза в Белия дом, Челси е 12-годишна. Татко Бил и мама Хилари правят всичко възможно, за да запазят личния живот на дъщеря си.

Връзката на Челси и Марк разбуни Америка - тя е щерка на президента демократ Клинтън, той - наследник на отявлените републиканци Мезвински.

Челси и Марк са приятели от училище, следвали са заедно в престижния Станфордски университет. Марк е човекът, който може да разбере Челси по-добре от всеки друг - и младоженецът е дете на политици. И той като булката е преживял унизителен скандал, свързан с баща му. Свекърът на Челси, конгресменът  Едуард Мезвински, излежа 5-годишна присъда за присвояване на 10 млн. долара на десетки инвеститори. Самата Челси пък преживя унизителния сексскандал на баща си със стажантката Моника Люински. Дори се смята, че щерката, любимка и на двамата си родители, е най-важният фактор за оцеляването на семейство Клинтън. Затова и Бил, и Хилари са готови на всичко за Челси ­ таткото свали цели 8 кила, за да е във форма за сватбата, а г-жа Клинтън отложи ангажиментите си на държавен секретар заради сватбата - най-щастливото събитие в живота на известната фамилия.


Виктория и Даниел
Нетрадиционна, но много пищна и емоционална бе сватбата на шведската престолонаследница Виктория и 36-годишният фитнес инструктор Даниел Вестлинг през юни. Сияещата принцеса бе отведена до олтара на стокхолмската катедрала от баща си - крал Карл Густав. “Да” казаха на висок глас младоженците, когато архиепископ Андерс Вейрид ги попита дали искат да се венчаят.
Сред присъстващите на церемонията близо 1000 гости са кралски особи от цял свят, президентите на Финландия и Исландия и други държавници. Сред 10-те шафери и шаферки са холандската принцеса Катарина-Амалия, норвежката Ингрид Александра и датският принц Кристиан.

Младоженците направиха обиколка по улиците на Стокхолм с каляската, използвана от краля и кралица Силвия по време на тяхната сватба, също на 19 юни, но през 1976 година. Така бившият фитнес инструктор Даниел Вестлинг става Негово кралско височество принц Даниел в модерен вариант на приказката за целувката, превърнала жабата в принц. След 8-годишна връзка с бъдещата кралица момчето от глухата шведска провинция е модерна особа с изискани маниери.
Виктория среща за първи път Даниел в неговия фитнес в Стокхолм. В онези дни принцесата има неприятности ­ проблеми с храненето след преодоляна анорексия.

През 2002 г. папараците надушват Даниел и публикуват първите му снимки ­ в джинси, с дълга коса, нахлупена бейзболна шапка. Ужасен е провинциалният му акцент.
Бащата на принцеса Виктория крал Карл Густав е твърдо против тази връзка, държи скъпата му дъщеря да се омъжи за датски принц с безукорно родословно дърво, вместо за натрапник, хванат от горите. Въпреки натиска принцесата избира истинската любов и кралят е принуден да отстъпи.

Бъдещият кралски зет минава сериозно обучение ­ по английски, френски, немски, история, политика, етикеция. Най-добрите шивачи и коафьори в Стокхолм оформят новия му външен вид. От “Алфа Ромео” Даниел минава на “Лексус”. Така момчето от народа, син на чиновник и пощаджийка от градчето Окелбур, се превръща в истински принц. Всъщност кралският зет е член на управата на три фирми и върти верига фитнес салони в Стокхолм.



Тържествата в Швеция събраха над 2 милиона туристи. Наред е Великобритания. Поданиците на Елизабет II са в треска от новината, че принц Уилям и годеницата му Кейт Мидълтън ще се женят през ноември. Все още не е ясно кой ще ушие бялата рокля на булката, но вече е ясно, че Кейт ще сложи на главата си диадемата на покойната майка на младоженеца принцеса Даяна. Надеждите са аксесоарът да не донесе на красивата брюнетка трагичната съдба на лейди Ди. Церемонията ще е по традиционен английски ритуал в кралския семеен параклис “Сейнт Джордж” в замъка Уиндзор.


Кейт и Уилям
Любовната история на Кейт и Уилям е истинска сапунка. След месеци раздяла двамата се появиха заедно на концерта на Уембли на 1 юли в памет на Даяна. Така стана ясно, че след сълзите ще има сватба.

Още в началото на 2003-та, когато стана ясно, че Уилям излиза със своята колежка от университета “Сейнт Ендрюс” Кейт Мидълтън, връзката им попадна в центъра на медийното внимание. Папараците преследват неуморно миловидната Кейт, готови да уловят всяка нейна издънка. 25-годишната приятелка на Уилям обаче демонстрира класа и през цялото време се държи като истинска английска лейди. Така спечели уважението на консервативните британци, които вече директно я сравняват с любимката си принцеса Даяна.
Когато Кейт и Уилям обявиха раздялата си, хубавицата отново стана обект номер едно на папараците. Те очакваха девойката да удави мъката си от раздялата с принца с купони, алкохол и нови гаджета. Кейт обаче за пореден път се справи блестящо, както подобава на една бъдеща кралска снаха.

Жадните за сензации фотографи така и не успяха да я щракнат в по-неприлична поза, с някое гадже или подпийнала. Младата дама не направи нито едно скандално признание, с което би натрупала състояние.

Благочестивото поведение на госпожица Мидълтън бе прието както с овации, така и с известна доза подозрение. Скоро стана ясно, че големият син на престолонаследника принц Чарлз е скъсал фиктивно с приятелката си, за да избяга от прекаленото медийно внимание, съсипало нервите на майка му преди години. Влюбените продължили да се срещат в къщите на приятели и говорели с часове по телефона. Предстоящата сватба ще сложи край на тази игра на котка и мишка с медиите.


Богата наследница за Сарко-младши

22-годишният студент по право и наследницата на династията Дарти сключиха брак в кметството на Ной през 2008 г.
Синът на френския президент Никола Саркози, Жан, се ожени през 2008 г. за богата наследница на еврейската фамилия Дарти.
Избраницата на 22-годишния студент по право се казва Джесика Себаун-Дарти. Тя е наследница на френската династия Дарти, която притежава верига от хипермаркети за бяла и черна техника.
Младоженците са заедно още от ученици. Жан, дете от първия брак на Никола Саркози, категорично отрича слуховете, че смята да приеме юдаизма. Сватбата бе дискретна, на нея са присъствали тесен кръг от гости, сред които президентът и съпругата му Карла Бруни.
Неотдавна Жан Саркози пое по стъпките на баща си и се захвана с политика ­ беше избран за председател на групата на съветниците от управляващата партия Съюз за народно движение в съвета на департамент О дьо Сен край Париж.



Тагове:   VIP,   Челси Клинтън,


Гласувай:
4



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: reporter
Категория: Новини
Прочетен: 13041093
Постинги: 10473
Коментари: 5012
Гласове: 37058
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930