Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.02.2011 12:57 - Елена и Цветелина скараха парламента
Автор: reporter Категория: Новини   
Прочетен: 1010 Коментари: 1 Гласове:
2



Скандал за личния живот и бившите половинки на Бойко Борисов и Сергей Станишев се развихри в парламента вчера.

Тона зададе червеният Антон Кутев, който попита премиера има ли в държавата институция, която да разследва с какви пари Цветелина Бориславова е станала собственик на Пампорово. Вие 4 г. сте били на власт, защо не сте разследвали, върна му топката Борисов. И не остана длъжен: “А какво правеше Елена Йончева при пиратите и кой плати за това”, попита той и посъветва червените да изискат тази информация в комисия, защото е класифицирана.

В защита на лидера си Кутев обяви, че Бориславова е станала “приказно богата”, докато Борисов е бил главен секретар. И допълни, че Станишев все още живее под наем.

Много добре знаете от колко години не живея с Цветелина, каза по-късно от трибуната премиерът и като призова опозицията да не спекулира с това. И се извини на Станишев, че е паднал “толкова ниско”, като се опитал да го уязви за личния му живот.

След това Борисов се обърна към червения Драгомир Стойнев, който минути по-рано се заяде с отсъствието му от залата за декларацията на БСП с думите: “Виждате, че когато се изисква мъжественост, нея я няма.”

“Колко съм мъжествен, не ви интересува. Може и женствен да съм. Избираме от два пола, нали така? Но оставете това на мен”, засмя се премиерът.

Той обеща до следващия петък да станат ясни резултатите от проверката на НАП за имотите на Цветан Цветанов. Увери Кутев, че когато на 21 февруари се види с главния прокурор, ще попита докъде са стигнали проверките, поискани от БСП.

13 000 лева е платил ГЕРБ от партийната си каса за посещението на Борисов на мача “Реал” (Мадрид) - “Барселона”, в испанската столица през април миналата година. Решението е на Изпълнителната комисия, парите са си наши, обясни Борисов пък на Петър Курумбашев.

Соцдепутатът го пита и за визитата му в Бразилия за встъпването в длъжност на президента Дилма Русеф. Посещението на правителствената делегация е струвало 30 000 лева.

Бойко към своите: Моля, без да мамим на изборите

Настоятелна молба ГЕРБ да се въздържа от изборни манипулации отправи лидерът Бойко Борисов от парламентарната трибуна вчера.

Повод бе въпрос на Янаки Стоилов от БСП, който установил странно движение и пререгистрация на хора в своя избирателен район – Монтана. Внезапно населване имало например в с. Киселево, откъдето е бившата съпредседателка на депутатите от ГЕРБ Искра Фидосова.

“Това, което казвате, е тревожно. Поемам ангажимент да го проверя”, надигна се Борисов. Той не се съобрази с призива на Стоилов да заповяда на Фидосова тези лица да бъдат върнати на старите си адреси, защото формално тя му се води работодател.

“Но ако това е факт, моля настоятелно тези хора да бъдат отписани”, каза Борисов, докато самата Фидосова усмихнато кимаше от първия ред. “На нас същото са ни го правили, знаем тези номера. Моля те да не бъдат правени от ГЕРБ”, натърти Борисов и си седна.

Това са инсинуации, скочи веднага след това Фидосова. От трибуната тя поиска МВР да й даде резултатите от проверката и обеща, ако има виновен от ГЕРБ, той да бъде отстранен. (24часа)




Гласувай:
2


Вълнообразно


1. анонимен - Още един път се потвърди,
12.02.2011 15:16
че връзки с амбициозни и успели в кариерата жени е опасна и носи неприятности не само за мъже тип "хризантема", но дори и за тези тип "мачо". Особено когато вече са прекъснати по някаква причина.
Но "задявки"-те на разни Кутевци, Снойневци, Кур умбашевци и няколкото устатки, ако продължат, скоро могат да превърнат Парламента не дори в политически публичен дом, а в клоака .... !
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: reporter
Категория: Новини
Прочетен: 12996466
Постинги: 10473
Коментари: 5012
Гласове: 37058
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031