Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.07.2011 10:56 - Бойко Борисов пред тв7
Автор: reporter Категория: Новини   
Прочетен: 753 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 27.07.2011 10:59



Ще се оженя и ще се кандидатирам за президент, каза в студиото на тв 7 премиерът Бойко Борисов. Това щяло да стане след 5 години. Доган винаги торпилирал новите движения, за да ги вкара в кошарата на БСП; БСП, СДС обгрижват партията на Доган, за да им прелее електорат на президентските избори от АМ Марица Станишев направил 8 км лява лента, коментира премиерът, пише електронното издание 
Frognews.

За миналите две години който е разбрал, е разбрал, който е харесал свършеното, харесал го е, обяви по ТВ 7 премиерът Б. Борисов. Той пожела да изпрати послание до хората по времето на най-тежката финансова криза, когато се клатят колоси. 

Представяте ли си в Бундестага да се радват, че един дерутат е отишъл за пръв път от 2 години на работа, коментира той поведението на Ахмед Доган и го определи като гротескно. Сега се повтаря сценария за торпилиране на всяко ново движение и партия, за да я вкара в кошарата на БСП. Нищо не ме учудва в поведението на БСП, СДС. Те обгрижват партията на Доган, за да им прелее електорат на президентските избори, добави премиерът.

На следващите президентски избори съм заявил поведението си
 - ще съм на възраст, ще се ожения, пошегува се премиерът и каза, че напоследък трудно човек може да се усмихне.

Ударът вчера бил за Мартин Димитров, каза Борисов и добави, че с лидера на СДС винаги имал добра приказка. В някои от предложенията, които Димитров дал, били логични и щели да бъдат разгледани.

За АМ Люлин бяха направени преди 5 км без слой, без връзка с кръговото, без тунели. Ако не ни беше мила държавата, щяхме да оставим този проект като пометник на глупостта. Абсолютно провален проект беше и Дунав мост 2. Магистралата я направихме, за моста заедно с румънския премиер заедно се молихме в Брюксел, та ни удължиха финансирането до 2012 година, иначе щеше да има втори мост на глупостта на правителството на Станишев. Що за наглост, удиви се премиерът. Неслучайно вкарах Люлин в парламента, за да узаконим магистралата, каза той и напомни, че социалистите тогава мълчали като риби. 

Разбира се, че премиерът разбира от строителството, потвърди зам.-министър от екипа на Росен Плевнелиев.

Защо трябва да обясняваме защо е важна инфраструктурата, това е все едно да обясняваш на един човек, че трябва да си мие зъбите и да ходи чист, продължи премиерът. Той увери, че АМ Тракия ще бъде готова догодина през юли.

Моите обекти мога да ги показвам - Тракия, Люлин, Южната дъга, лот 2 на Марица, детските градини и т.н. Ние сме обещали 3 магистрали - Люлин е готова, Тракия се работи, по Марица стартира предпоследния лот, там има 8 км, по които Станишев е направил само лява лента, което е разбираемо, пошегува се още веднъж премиерът. 80% от това, което показваме на картите, го взимаме от Брюксел, само 20% го взимаме от български парички, поясни премиерът. Още 2 лота на АМ Струма стартираме през август; наново проектирахме един от лотовете, които бяха изкривени от при предишното проектиране. Струма е много сложна могистрала, потвърди премиерът. Около 700 млн евро излиза Кресненското дефиле, което е огромна сума и за Брюксел. Сега се говорело с Брюксел там да се мине на 4-лентов път, за да е по-евтино, което за движението било почти едно и също. Трябва да има и за Северна България и за АМ Хемус.

Знаеш ли кога Софиянски ще стане кмет на София отново, подхвърли Борисов по повод на реплика на водещия.

Днес ще отида да пусна пътя в Осиково, каза още премиерът. 

При нов мандат България
 ще е опасана с магистрали, пречиствателни станции, особено по морето. Как може да развиваш комплекс и да забодеш свинарник, възмути се той. Санирането на жилищата също било предстоящо, както и нови няколколентови пътя. Ще се развива и културния туризъм, за да идват тук не пияници, а елитът на света. Уникиален подземен музей готвим в София, продължи той.

Премиерът похвали министерските си екипи, които се сработили и вече били ефективни.

Накрая той потвърди, че на 4-ти септември ще бъде обявен кандидат-президентската двойка на ГЕРБ. Бареков пък веднага пожела още на 5-ти тя да му гостува, защото водел втория по рейтинг сутрешен блок.


   



Премиерът Б. Борисов: 
След 5 години ще се кандидатирам за президент и ще се оженя! - 1 част
  http://tv7.bg/news/815912.html


 
    Премиерът Б. Борисов: 
Опозицията не може да ме ядоса! - 2 част
http://tv7.bg/news/815932.html       Премиерът Б. Борисов: 
Над 20 години държавата нямаше визия! - 3 част 
http://tv7.bg/news/815942.html


Премиерът Б. Борисов:
Има опасност сметките на община София да бъдат запорирани! - 4 част
http://tv7.bg/news/815952.html

Премиерът Б. Борисов:
Това, което поемам като ангажимент, го изпълнявам! - 5 част

http://tv7.bg/news/815962.html



Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: reporter
Категория: Новини
Прочетен: 12998224
Постинги: 10473
Коментари: 5012
Гласове: 37058
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031