Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.03.2012 20:48 - Гергов бил по-влиятелен от Зико, Тотев, Славчо Атанасов и даже от Стоичков
Автор: reporter Категория: Новини   
Прочетен: 1336 Коментари: 1 Гласове:
1



  image  

Колко ли струва допитване, което да те изкара “най-влиятелният пловдивчанин”?


Седмици след като Георги Гергов изпрати за пореден път десетки журналисти на улицата, пък и не само това, пловдивска телевизия най-ненадейно обяви олигархът за "най-влиятелния пловдивчанин".

Това били показали резултати от допитване, проведено в предаването  „Обществена приемна” на ПОТВ.

Информацията най-услужливо беше разпратена до определени медии от Областния съвет на БСП, чийто лидер пак е Георги Гергов.

Не сме изненадани, че в червеното прессъобщение липсват данни за това-колко пловдивчани са харесали червения бос. При това толкова много го одобрили, че чак изпреварил по влияние областния управител Здравко Димитров, по-известен като Зико. Назад по влиятелност е и бившият кмет Славчо Атанасов. Още по-назад се наредил настоящият Иван Тотев.

Пловдивският митрополит Николай, великите Стефка Костадинова и Христо Стоичков пък въобще не можели да се мерят с Гергов.

Първата номинация в обществената ни телевизия дойде от човек, който даде примера, че областният лидер на БСП стои на заден план, но "дърпа конците" на различни кметове и по този начин влияе на развитието на Пловдив и живота на хората в него.  Питаме се - откога да “дърпаш конците” е толкова добре? И хубаво ги дърпаш, ама за какво? За себе си или за пловдивчани?

Ласкателствата не спират дотук. За да бъдат по-убедителни, зрителите на ПОТВ твърдят, че Гергов "е личността, възкресила панаирното изложение и е единственият, който може да влияе на развитието на Пловдив и живота на хората в него". Стигна се до там, че беше определен за … бъдещия Кудоглу.

Брей, брей, какъв благодетел бил Гергов!

Какво ли са си мислили хората, които работят във фирмите му, докато слушат за добрините му. Ако не са съкратени или изгонени, то ще са в неплатен отпуск, други пък всеки ден се кръстят за заплати.

След този блестящ старт по влиятелност, дали пък Гергов няма да се прицели да бори и Бойко Борисов.

Българското издание на "Форбс" в сряда определи премиера за най- влиятелната личност в България.

В Пловдив сме се нагледали и наслушали на какво ли не. Сигурно няма да ни изненада и някоя световна класация, поведена от Георги Гергов.




Гласувай:
1



1. анонимен - Гергов е
29.03.2012 21:41
еманация на социалистическата партокрация и парадигма на българската антидемокрация.
Ако случайно прочете този материал и не са му ясни използваните "думички" /както Софи Маринова не знаеше какво е думичката "интеграция"/, нека ги потърси в Уикипедия ... :)
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: reporter
Категория: Новини
Прочетен: 13001029
Постинги: 10473
Коментари: 5012
Гласове: 37058
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031