Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.01.2013 00:15 - Джамисет Джафер: Доган е гений, бих дал всичко за него (ВИДЕО)
Автор: reporter Категория: Новини   
Прочетен: 1810 Коментари: 2 Гласове:
1

Последна промяна: 25.01.2013 00:20

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Блиц интервю с общинския съветник от ДПС-Пловдив, участвал в боя над атентатора Октай Енимехмедов  
Десет представители на ДПС Пловдив са участвали в конференцията ДПС миналата събота, когато 25-годишният Октай Енимехмедов направи опит да убие лидера на Движението Ахмед Доган. Това съобщи за БЛИЦ общинският съветник от ДПС - Пловдив и делегат на партийния форум Бранимир Иванов. Освен него, в конференцията участва и Джамисет Джафер, който беше разпознат като един от хората, нахвърлили се с ритници и юмруци на Енимехмедов след неуспешното покушение.    Г-н Джафер, какво се случи на конференцията на ДПС в събота в София? Твърди се, че на кадрите се вижда вашето лице, вярно ли е?
Джамисет Джафер: Вярно е, да. Аз съм човека, който беше там. Това стана внезапно. След като чухме, че .. казаха, че застреляха лидера на ДПС, и внезапно скочихме всички, то се вижда в екрана. 
Какво си помислихте в тоя момент? Бяхте ли притеснен?
Джамисет Джафер: Един човек за своя лидер какво може да помисли? Най-лошото. Когато стана това нещо, ние хукнахме и, когато видяхме, че той (б.а. - Доган) е паднал, знаем вече, че са го убили. Аз в този момент даже не знаех какво правя. Не бях адекватен за нищо и не знам вече какво се случи след което. 
Минаха няколко дни от инцидента. Какво можете да кажете с днешна дата?
Бранимир Иванов: Смятам, че обществеността измести акцента. В момента героизираме Октай (б.а. - Октай Енимехмедов), който е един, поне по неговите постъпки, престъпник. Забравяме личната драма на Доган. Той също е човешко същество. Синът му (б.а. - на Доган) беше в залата. Някой задава ли си въпроса синът му как се е чувствал в този момент, когато е видял опрян пистолет на баща му? Трябва да гледаме обективно на нещата. Не може обществото да героизира Октай Енимехмедов. 
Джамисет Джафер: Този човек в момента е престъпник, който искаше да ликвидира един гений, който е в страната. Той (б.а. - Ахмед Доган) е пазителят в България, пазителят на демокрацията, той е създателят на тия неща. Аз лично мога да кажа, че, не да го защитя по тоя начин, дори мога да си дам всичко, което го имам, за него. За такъв лидер, който може и прави всичко за целия народ. 
Пловдивската група съветници от ДПС ще излезе ли с общо становище?
Бранимир Иванов: Обсъждаме, все още не сме взели решение, предстои да обявим нашето становище.


ВИДЕО - ТУК



Гласувай:
1


Вълнообразно


1. goblenka - Бих дал всичко за Доган
25.01.2013 07:12
Ами да дава, ама да е негова, а не някой друг!
цитирай
2. gabar4eto - zdr
25.01.2013 15:50
Az iskam da popitam tozi Djamiset Djafer , zashto ne vzeme da napravi na Ahmed Dogan edna bez race i drugoto koeto iskam az da go popitam ei takachka ,ami moite sinove kakvo da kajat , che blagodarenie na bashticata vi v moqt krai nqma rabota , nqma pari nqma nishto, atesita , kadeto s nego navsqkade sa hodjite i imamite .Mi da ne dava Bognqkade da te napipat, a tova shte stane ei taka i teb da te ochkat Djafer,Zashtoto noj izvajdash ot noj umirash , rital si shte te ritat.Zabludeni ovchici i pchelici
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: reporter
Категория: Новини
Прочетен: 13040906
Постинги: 10473
Коментари: 5012
Гласове: 37058
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930