Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.02.2013 10:28 - Искат военен режим в България!
Автор: reporter Категория: Новини   
Прочетен: 1964 Коментари: 1 Гласове:
2

Последна промяна: 28.02.2013 10:47


Нестабилната обстановка в България роди идеята за въвеждане на военен режим в страната. Тя бе лансирана в социалната мрежа Фейсбук и за кратко време набра скорост. Обръщението е към всички бивши военнослужещи от Българската армия, отправено е от името на Военен съюз Българско народно опълчение "Шипка". Прокламацията е подписана с псевдоним - подп. Валтер.

В призива се приканват всички бивши военнослужещи да се съберат в събота в 12 ч. пред парламента. Ако депутатите и президентът не се появят там, веднага ще бъде сформиран Върховен Военен Съвет, който да поеме управлението на страната. В него ще бъдат включени доброволно само военни, които са доказано български граждани, не притежават двойно гражданство, не са едри бизнесмени, не са участвали в ръководните национални и местни органи на която и да е партия и не са участвали в приватизацията и разграбването на България.
Задачите на този ръководен орган ще бъдат в широки граници: от въвеждане на железен ред в управлението, контрол върху стратегическите отрасли и природните ресурси, до възстановяването на наборната служба в армията, връщането в страната на 2 милиона българи емигранти, мораториум върху продажбата на земя на чужденци. Върховният военен съвет ще подготви и организира избори за Велико Народно събрание след стабилизирането на икономиката.
Специален акцент в прокламацията е поставен върху чуждите войски, които се намират на територията на България. Поставя се условие до събота сутринта (2 март) да напуснат пределите, а, ако не са успели, да останат в местата на своето постоянно базиране и да не предприемат опити за намеса във вътрешните работи на страната. Върховният военен съвет има намерение да наложи временен мораториум над членството на България във всички военно-политически организации и съюзи.




Ето пълният текст на прокламацията за въвеждане на военен режим:

Военен съюз, Българско Народно Опълчение „Шипка“
Господа офицери, сержанти и войници!
Скъпи български сънародници!

Днес народът на България преживява своята най-тежката финансово-икономическа, политическа, обществена, духовна и социална криза за последните 75 години. Само за 4 години правителството на ГЕРБ успя окончателно да доразруши и доразграби всичко, което прежде управлявалите ни политически престъпници, крадоха и разпродаваха 20 години. Под ръководството на Бойко Борисов и най-вече на Цветанов беше окончателно унищожен целият малък и среден бизнес, а всичко по-печелившо, с административен и полицейски натиск, бе прехвърлено на техни подставени лица. Чрез симулирането на изкуствена задлъжнялост бяха продадени на техни подставени лица и остатъчните държавни дялове във всички естествени монополи и стратегически предприятия на страната.

Народът ни бе лишен от работа и заплати, навсякъде бе ограбван от хилядите паразитни посредници, а тъй като политиците ни разпродадоха и българските банки, те изсмукаха и последните капки кръв на българските граждани и им присвоиха имотите.

Всички партии отказват да поемат своята отговорност за това, което сториха на народа ни! Защото не само монополите са виновни за това, което се случва с народа ни, а именно този раков тумор, наречен политически елит и партии, които им разпродадоха България при ужасяващо нечовешки за българския народ престъпни условия.

Именно в тези изключително тежки за българските граждани и Отечеството ни дни, всеки е длъжен на разбере, че ако има земна сила, която е в състояние да спаси, освободи и възроди България, то тази сила се намира в сърцето на всеки непокорен български син и дъщеря. Тази сила е нашият стремеж към правда, свобода, светлина, справедливост и воля за победа! Всеки български офицер, сержант и войник от резерва трябва съвършено ясно да разбере, че той е роден на този свят, за да донесе свободата, възраждането и славата на Отечеството. Всеки един от нас е длъжен да спаси страната, унищожавана, разграбвана и насилвана от тази алчна и престъпна банда от политически и криминални престъпници и техните задгранични господари. Всеки един от Вас вече е истински български ГЕРОЙ!

Да го направим заедно приятели. Нека всеки един от вас се приготви за този последен свои чутовен подвиг. Да се изправим обединени заедно на своята духовна Шипка, за да освободим, спасим и отстоим България.

Искаме само истински български воини, без значение от вашата възраст. Страхливци, предатели и дезертьори не са нужни на Отечеството. Може би ще се наложи да пожертваме свободата и живота си, но ще го направим с достойнство, за да живее и е СВОБОДНА БЪЛГАРИЯ! Ние сме само прах от нашата велика и славна вековна история. Нека ветровете да отвеят дори спомена за този ден, но да остане Отечеството, а децата ни да живеят в мир и спокойствие. Бъдете мъже и воини, а не роби. Нека точно в 12 часа в събота да построим своите железни карета на площада пред парламента и да накараме свещената българска земя да усети грохота на нашите български сърца. След това ще пристъпим само пет крачки напред, за да приемем пред целия български народ груповата оставка на всички депутати и Резидента. Нека земята да потрепери под краката ни и нека накараме целия свят да прогледне и разбере, че България вече се пробуди и е свят пример и за другите народи.

Ако на някой от Вас не му стигне смелост и мъжество! Ако е забравил този свят ден, в който се е клел в името на НАРОДА си и е преклонил глава пред никога не попадалите в плен български бойни знамена, на вашето място ще застанат жените и децата на България. Те имат и смелост, и доблест, и достойнство, и чест!

Ако депутатите и Резидента не се появят пред нас, още там на площада и пред очите целия Български народ, ще сформираме Върховен Военен Съвет, който временно да поеме в свои ръце съдбините на Отечеството! Да въведе железен ред, да гарантира мира и спокойствието на българските граждани, да им върне контрола над всички стратегически отрасли и природни ресурси, да гарантира изхранването, отоплението и осветлението на поносими държавни цени за цялото българско население, да възроди промишлеността и икономиката, да регулира финансовата система и преразгледа всички лихвени проценти и кредити, за да запазим жилищата на останалите без работа българи, да им осигури достойна работа, образование и здравеопазване, да разследва, докаже вината и осъди на публични и прозрачни съдебни процеси виновниците за Националната катастрофа, разграбването и унищожаването на България, да възроди истинската Българската Народна Армия, а не наемна такава, да върне веднага всички български воини и контингенти обратно във страната, да прекрати дейността на партиите и конфискува тяхното имущество, да осъди виновните за предателство на Българските Национални идеали, шпионаж и държавна измяна, да конфискува и върне в хазната награбеното за сметка на потта и кръвта на народа, да спре пропагандата на анти-българска идеология, секс, насилие и наркотици в медиите, да възстанови трудови, транспортни и строителни войски, за да гарантираме изхранването на народа и спешното възраждане на промишлеността, да възстанови селското стопанство, да осигури достойни условия за живот, реализация и бързото завръщане на тези два милиона български граждани, насила прокудени по света от продажните ни политически елити! Налага се тотална забрана за продажбата на българска земя на чужденци, а всички вече извършени сделки ще бъдат анулирани. Ще бъде предоставено правото на българско гражданство за всички българи родени по света където и да се намират и живеят в момента. Защитата на правата и свободата на всеки български гражданин по света, става задължение на Българската държавата. НИЕ нямаме нужда от партии и политици, превърнали политиката в професия за евтини проститутки и служещи на откровено анти-български интереси. Продажните ни политици ще трябва да бъдат съдени и за геноцид, изтребление на бедните български граждани и насилственото прогонване на два милиона български икономически емигранти.

Веднага след стабилизирането на страната, възраждането на икономиката, Военно Промишленият Комплекс и осигуряване на справедлива финансово кредитна система, Върховният военен Съвет ще насрочи Общо-български Национален Събор, в който ще могат да участват всички български граждани в страната и чужбина. Така на прозрачни и честни избори в рамките само на един ден, те ще могат да изберат по един от най- достойните сред достойните от тях, на всеки петдесет човека, /тоест сред тези свои съседи, които лично и наистина познават, а не от мошеническите партийни листи, пълни с парашутисти/. Тези избраници от своя страна и на същият принцип, ще подберат следващият свой представител в бъдещото Велико Народно Събрание. Принципът ще се използва /в зависимост от истинския брой български граждани, имащи право на глас/докато избираемите лица със задължително поне средно образование бъдат сведени до нужните ни за приемане на нова Конституция 500 народни представители. В срок от един месец те ще разработят и приемат една наистина народна Българска Конституция, в която вече няма да има място за партии и политици. Конституцията ще трябва да утвърди и върховенството на общонародна /държавна/ собственост, като предостави равни права за съществуване и развитие и за колективна, кооперативна, семейна и лична собственост и бизнес! След утвърждаване на Конституцията, Народните представители ще изберат помежду си на същият принцип, останалите нужни ни за дейността на Обикновено Народно събрание 125 народни представители. След това участниците във Великото Народно Събрание ще се разпуснат и заедно с новите 125 избраници ще си отидат по домовете и продължат да работят на старите си работни места. Новите 125 представители само няколко пъти в годината ще се събират в Народното събрание, за да разгледат, коригират и утвърдят нужните за развитието на страната ни закони. За период от двадесет години не могат да бъдат избирани като представители на народа олигарси, бивши и настоящи членове на ръководствата на съществуващите в момента партии, полуказионни синдикати /преквалифицирали се от защитници правата на работниците в арендатори на профсъюзните имоти/, както и едри бизнесмени и лица, изтърпяващи своето наказание в затвора.

Така изцяло и окончателно ще прочистим избирателната си система и обществен живот от корупционни, бизнес и партийни обвързаности и ще приключим завинаги с етническият модел и разделение на българските граждани. Всички граждани трябва да имат равни права, но и равни задължения и отговорности пред народа ни. Така ще отворим пътя за представители на бедните и средни слоеве на народа към всички нива на държавното управление, и ще предоставим възможности за творческа и личностна реализация на всеки достоен и отговорен български гражданин, без значение от неговият пол,етнос, вяра и убеждения. Професията депутат изчезва завинаги от нашият речник и пенсионна система. Изчезват и разходите за редовна издръжка на тези алчни и ненаситни народни хрантутници.

Във Върховният Военен Съвет на Републиката могат да се включат доброволно само военни, които са доказано български граждани, не притежават двойно гражданство, не са едри бизнесмени, не са участвали в ръководните национални и местни органи на която и да е партия и не са участвали в приватизацията и разграбването на България. Същото условие за участие в партийни ръководства и приватизационни далавери се отнася и за техните роднини до трето коляно по права и съребрена линия!

Призоваваме всички чужди войски, които до събота сутринта не са успели да напуснат пределите на България, да останат в местата на своето постоянно базиране и да не предприемат опити за намеса във вътрешните работи на Свободна и Независима България. Върховният Военен Съвет ще наложи временно мораториум над членството на България във всички военно-политически организации и съюзи, защото не подкрепяме използването на сила в международните отношения и политика.

Въоръжените сили на страната да запазят необходимото спокойствие и бъдат в постоянна готовност да отразят всяка външна военна намеса без значение от коя чужда страна произтича. Ако някой се опита да използва сила срещу мирно събралите се български граждани и воини от резерва, Въоръжените сили на РБ, заставащи твърдо зад справедливите искания на народа да действат по предварително утвърденият план! Служителите в МВР твърдо да застанат на страната на народа и да преминат под ръководството на Върховният Военен Съвет. Заедно с формираните народни дружини, предадени в тяхна подкрепа, те ще гарантират сигурността на българските граждани и обезпечат охраната на всички важни предприятия, монополи , складове и ресурси, за да не бъдат разграбени от временните им собственици.

До приключване на предварителното производство се забранява на банките, опериращи на територията на България, да трансферират финансови средства от сметки на българските политици и членове на техните семейства по сметките им в чужбина и офшорни зони. Задължително ще бъдат разследвани всички български политици, участвали в Парламента, политическият живот, управлението и разграбването на България, за да се докаже тяхната виновност или невинност. По време на извънредното положение се забранява износа на български природни ресурси, суровини и финансови средства от каквито и да е чуждестранни фирми без изрично разрешение на Върховният Военен Съвет. Въвеждат се ограничения за напускане пределите на страната на всички лица участвали в управлението, приватизацията и политическият живот на страната през последните 25 години, както и на членовете на техните семейства. При изключителна необходимост, същите могат да напускат държавата, само след специално разрешение от тричленен състав на ВВС, и без повече от необходимите им за служебното пътуване или лечение документално доказани финансови средства.

Всички, намиращи се в местата за изтърпяване на наказанието български граждани, да запазят реда, правилника за вътрешният ред и спокойствие. Делата на всички невинно осъдени, ще бъдат срочно преразгледани от специални съдилища и ако се докаже тяхната невинност, същите ще бъдат освободени и компенсирани. При опит за насилие срещу служители на охраната на затворите, същите имат правото да употребят сила и оръжие, за да въдворят необходимият дисциплинарен ред. Всеки, който направи опит да се възползва от ситуацията за да мародерства, граби или напада мирни граждани, ще бъде арестуван, а при оказване на съпротива на въоръжените сили под контрола на ВВС, ще бъде унищожаван на място!

Призоваваме всички български граждани да започнат веднага да изграждат местни щабове и Комитети за народно самоуправление, за да бъдат в състояние да поемат контрола над местните власти и срочно да въдворят ред и гарантират изхранването на населението и осигуряването на всичко, което е нужно за нормалното функциониране на живота, образованието, осигуряване на работа и лечение на българските гражданите. Всички местни власти и структури трябва да функционират под вашият непрекъснат народен контрол като единен военен механизъм.
Офицерският състав в подразделенията на българската армия да формира изпреварващо свои ОФИЦЕРСКИ СЪВЕТИ, които да бъдат готови да поемат командването при евентуална измяна или дезертьорство от страна на настоящите командири. Всички ние сме се клели само пред НАРОДА и България, а не пред продажните политически партии и правителства.

Свободата на народа се защитава със силата на оръжието на верните народни синове и се крепи на върха на нашите щикове.

Призоваваме всички родолюбиви и пробългарски партии и движения да се саморазпуснат и да се влеят доброволно в редовете на народа, защото именно народа е това, пред което всички ние трябва да се преклоним и защитаваме. Очакваме вашите окончателни решения до 12,00 часа в петък.
Ще се срещнем на площада пред Народното събрание във събота, точно в 12, 00 часа. Задължително е всеки един от нас да носи на левият си ръкав лента с българското национално знаме и военна книжка в джоба. Всеки които бъде арестуван ще бъде освободен от народа. Ако някой случайно загине, държавата и българският народ ще се погрижат за децата и семейството му, а той завинаги ще впише своето име в светлите страници на най-новата българска история като Национален ГЕРОИ! Бъдете отговорни, славни български воини. Родината и цял един народ сега ни гледа с надежда и упование! Трябва да ги оправдаем и да не опозорим навеки своите деца, род, достойнство и чест!
Централен командно оперативен щаб

подп. Валтер
Vasil-Levski-Armya@hushmail.com
SvobodnaBulgaria@hushmail.com

О Родино славна, гнездо на герои! Слава! Вечна слава, на чедата твои! ПП: Нека всеки български гражданин подкрепи протеста на военните в събота от 12 ч. пред НС, защото България е на всички нас!



Тагове:   военен режим,


Гласувай:
2


Вълнообразно


1. zabylgarite - Подкрепям
02.03.2013 13:18
АМИН!!!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: reporter
Категория: Новини
Прочетен: 13035450
Постинги: 10473
Коментари: 5012
Гласове: 37058
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930