Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.03.2013 20:23 - Наказаните депутатки от ГЕРБ: Какво престъпление сме извършили?
Автор: reporter Категория: Новини   
Прочетен: 903 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Както писа maritca.bg  депутатките от Пловдив Величка Шопова и Зоя Георгиева (ГЕРБ) се регистрираха на трудовата борса, след като се разпусна народното събрание. Заради това те са смъмрени, че са уронили престижа на партията.

image

Лично бившият вътрешен министър и настоящ шеф на предизборния щаб на ГЕРБ Цветан Цветанов обяви в национален ефир пред БТВ и Дарик, че няма да поощрява подобни действия.

Понеже етиката повелява, marica.bg даде думата на бившите народни избранички да се защитят. Ето какво казаха те пред Марица:   

image

Величка Шопова в парламента, фотограф: Монитор



Вили Шопова:

Писна ми - ще даря обезщетението като безработна!

Ако получа обезщетението от Бюрото п о труда, ще го даря на детски или социален дом, защото ми писна от изкуствено създадената шумотевица за регистрацията ми, сподели Вили Шопова. Бившата депутатка от ГЕРБ продължава да работи за ГЕРБ в партиен офис в район "Западен". Казва, че го прави напълно безплатно. За изборите трябва да се свърши много работа, подчертава Шопова.

Никой не й се е обадил нито от централата в София, нито от пловдивското ръководство, че е наказана с "мъмрене". Шопова е категорична, че в регистрацията в Бюрото по труда няма нищо незаконно. От излизането на указа на президента за разпускане на парламента имаше 7-дневен срок, в който трябваше да отидем на борсата, ако желаем. Обсъдихме този въпрос с колегите и доколкото знам, много от тях са се регистрирали, разказа Вили Шопова. Тя е икономист по професия, но е напуснала предишната си работа, след като беше избрана за депутат.

 

image

Зоя Георгиева:

Не разбирам какво престъпление съм извършила

Никой не ме е уведомил, че съм наказана с "мъмрене", така и не можах да разбера какво престъпление съм извършила, сподели за "Марица" Зоя Георгиева. Тя разказа, че е била номинирана на първо място в район "Централен" за кандидат - депутатската листа на ГЕРБ в Пловдив. Хората се чувстват обидени, че тяхното мнение е пренебрегнато, отбеляза Георгиева. Според нея при подредбата на листата би следвало да се вземе предвид каква работа е свършена.

Ще работя и занапред като редови член, каза Зоя Георгиева. В Бюрото по труда тя се е регистрирала, за да не прекъсва трудов стаж. По професия тя е строителен инженер и от няколко дни вече е назначена по специалността в частна фирма. Използвах законова възможност за регистрация в бюрото, не съм нарушила никакви правила, най-вече от морален характер, жалко е, че някои хора преекспонират нещата, коментира бившата депутатка, но не посочи имена.




Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: reporter
Категория: Новини
Прочетен: 13030305
Постинги: 10473
Коментари: 5012
Гласове: 37058
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930