Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.06.2013 10:17 - Скандал в тв ефира: Волен скочи на Лора
Автор: reporter Категория: Новини   
Прочетен: 1646 Коментари: 2 Гласове:
4

Последна промяна: 08.06.2013 10:19

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Истински скандал избухна между лидера на „Атака“ Волен Сидеров и водещата в БТВ Лора Крумов. Сидеров гостува в предаването „Тази събота“, за да отговори на актуалните въпроси в обществото, както и за поредния скандал, който избухна между представители на Атака и репортер на СКАТ вчера в Народното събрание.

image

В пленарната зала представители на ГЕРБ постоянно подвикват обиди, които не се ловят от камерите. На тях ние от "Атака" отреагираме, защото не сме плазмодий.

Това каза лидерът на "Атака" Волен Сидеров в началото на разговора с Лора Крумова. Пререканията между двамата започнаха от първата реплика - Сидеров обвини водещата, че не му дава думата, а тя от своя страна обясни, че е поканен на интервю, диалог и е нужно да го прекъсва, защото той постоянно "зацикля".

От 2-3 седмици вие сте изпаднал в тотален амок, коментира Лора Крумова изявите на Волен Сидеров в парламента. На въпрос какво му е казал Ивайло Московски, той отговори – обидни неща. Какви – няма да ви занимавам. В залата представители на ГЕРБ постоянно подвикват обиди, които не се ловят от камерите. На тях ние от "Атака" отреагираме, защото не сме плазмодий, обясни Сидеров.

На следващата нападка на Сидеров, Лора Крумова се извини с хормонален дисбаланс, който предполага бременността й. Лидерът на "Атака" ѝ препоръча в такъв случай да си стои вкъщи да домакинства, да сготви някоя манджа. На въпрос на водещата националистът отрече да има каратистки умения, каквито е демонстрирал в предизборния си клип, но каза, че поддържа форма, за да не пуска шкембе, както голяма част от представителите на ГЕРБ.

На дежурната тема за репликата на Валери Симеонов към българския избирател, че е лумпен, разговорът се разгорещи до там, че водещата нарече държанието на Волен Сидеров в парламента като на лумпен. А той отговори, че това е доста махленско и тенденциозно поведение на една водеща.

Лора Крумова настоя още да припомни за скъпо струващите командировки на Сидеров с Деница Гаджева, за които има изнесени документи от Капка Георгиева. Сидеров се защити с предупреждение към водещата, да не бъде следващата осъдена, след като това се е случило на колегата й Слави Трифонов.

Както LiveNews първи писа, депутати от "Атака" нападнаха словесно журналиста от телевизия СКАТ Мария Цветкова с настояването да се извини на българските граждани, определени от собственика на медията Валери Симеонов като "лумпени". Скандалното поведение на народните представители наложи намесата на квесторите в парламента. Това обаче не спря депутатите да отправят заплахи, че докато журналистката не се извини - няма да напусне сградата на Народното събрание.

Припомняме ви, че миналата седмица в предаването на Лора Крумова гостува и журналистът Теодор Ангелов, който публично бе атакуван от Волен Сидеров при откриване на парламента. В ефира на медията той призна, че е бил изпратен за 2 дни на санаториум, след случката при откриване на 42-то Народно събрание. Ангелов подчерта, че не е член нито на НФСБ, нито е бил някога член на Атака, която също се свързваше с въпросната телевизия. Дългогодишният журналист там си спомня как през 2004 година „Волен дойде в СКАТ гол и бос като църковна мишка. Тихичко вървеше по коридорите, а Капка се въртеше около него – и тя облечена с евтини дрехи. Никой не вярваше, че от тази партия Атака ще излезе нещо, даже се шегувахме и с насмешка се редяха листите – кой ще е първи втори и т.н.”

 

 




Гласувай:
4


Вълнообразно


1. sande - Поздравявам Лора Крумова и екипа на предаването за това, че поставиха на място Наглеца Сидеров ...
08.06.2013 10:58
Волен Сидеров вече дразни обикнвените български граждани със скандалното си поведение, постоянна агресия, която наподобява бясно куче.

Много овладяно, спокойно, с усмивка Лора Крумова показа превъзходство във във всяко отношение и даже си послужи с негови оръжия като контраоръжие, апострофирайки Сидеров, че седържи като лумпен.

Предаването завърши с една препратка към известната порноакриса и депуттка в италианския парламент Чичолина.
цитирай
2. reporter - Грозните сцени от парламента се ...
08.06.2013 11:03
Грозните сцени от парламента се пренасят в тв ефира!
Ако аз бях продуцент на това предаване/тази телевизия, бих забранила присъствието на определени лица в тв студиото
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: reporter
Категория: Новини
Прочетен: 13024856
Постинги: 10473
Коментари: 5012
Гласове: 37058
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930