Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.01.2016 14:54 - Дете от шести клас разказа играта на МОН
Автор: dedenze Категория: Новини   
Прочетен: 3046 Коментари: 6 Гласове:
8

Последна промяна: 28.01.2016 10:26

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
          Бай Ганьо вече падна в банята на министъра, но не се затри, така евроатлантическото издевателството на МОН над българския народ, само едва започна !? Ето тук може да видите, какво изрецитира и защо това дете, пред камерите на БТВ за цяла България ! Продажните служители, начело с минисъра „професор” Танев, дебилно и евроатлантически не им мигна и окото даже!

image

           Някаква си малка ученичка, ще ги поучава, ето от кого, писмено даже, се получават инструкциите, това вече е друго нещо, смееш ли да им кажеш НЕ !?:

image

             Видите ли, те си гледат работата в съответствие с директивите от Брюксел и Бойко !? В учебната програма са пропуснали "само" 10 века на средновековието !? Турското робство, вече не и османско иго, не е и присъствие, а мирно и братско съжителство ! Логиката на подобно, предателско, ненормално и гнусно поведение може да бъде само една - България ще става турски протекторат по решение на ЕС !
dedenze.blog.bg/history/2016/01/10/falshivite-evroatlanticheski-tvyrdeniia-za-robstvoto.1421379

dedenze.blog.bg/lifestyle/2014/11/12/bylgarskata-finalna-kriva.1312991
          Не се чудете българи, братска Турция от 15 години официално финансира религия и турски училища в България ! Да официално, с договор подписан от най-върлото, евроетлантическо изчадие и българоубиец, лицето Иван Костов ! Ужасихте ли се вече, но само Костов не е виновен, тази политика се поддържа от ГЕРБ, РБ, АБВ, БСП, ДПС ....от всички ! Който не вЕрва да кликне ТУК !

            Поне четете, не спете, безплатно е, отворете сините буквички, само един клик е нужен! Дано вече сте започнали да разбирате ролята на партиите и защо трябва да бъдат забранени ! До какво води неоколониализма, евроатлантизма и представителната "демокрация", аранжирани с нови български еничари и предатели !

image 

          Всяка прилика с български политици и професори е напълно случайна !








Гласувай:
8



1. zaw12929 - ИМА НУЖДА ОТ УТОЧНЕНИЯ И ОБСЪЖДАНЕ: ...
27.01.2016 15:30
ИМА НУЖДА ОТ УТОЧНЕНИЯ И ОБСЪЖДАНЕ: 3 март не е Ден на освобождаване от робството- то е направено 1839 г от султана. Иначе излиза, че сега българските турци са роби, а не са, нито сме съжители, те са поданици на държавата България, както ние сме били поданици на султана. Днес ние искаме да ограничаваме правата на българските турци и това е от 1878 година - ще спомена само, че до 1989 г те служеха във войската, само, като трудоваци, 1986 се проведе едно нескопосано преименуване, само на българските турци, а не и на другите малцинства. Днес България продължава да има нужда от ЗАКОН, които да определя, че от датата на приемането му бъйгарите носят само български имена, без разлика на религия. дали са български турци, евреи, арменци, власи... и др.

Днес по цял ден се чува , "когато сме били под турско робство", което не отговаря на истината, както и написаното сега " съжителствали" с Турската империя, също не намирам за правилна.

През 1878 г е вЪзстановена БЪЛГАРСКАТА ДЪРЖАВА , А НЕ ОСВОБОЖДАВАНЕ ОТ РОБСТВО.
Ако няма държава, всичко друго не е българско, защото ние сме част от друга държава, която не създава условие за развитие на българската култура.

ТРЕТИ МАРТ Е ДЕН НА ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА БЪЛГАРСКАТА ДЪРЖАВА, СПОРЕД САН СТЕФАСКИЯ ДОГОВОР. ЗА ТОВА Е ДОПРИНЕСЛА РУСИЯ, НЕ САМО С ВОЙНАТА, А ЗАТОВА, ЧЕ ОТ 1878 ДО 1880 СЪЗДАВА БЪЛГАРСКИТЕ ДЪРЖАВНИ УЧРЕЖДЕНИЯ- АДМИНИСТРАЦИЯТА, ДА Я ИМА БЪЛГАРИЯ, като държава с администрация
Чувам, че първо заседание за Парламент се състояло във Велико Търново: Алооо състояло се е в Свищов. около мястото, където днес там е паметника на Алеко.
Технически са ми специалностите, но всеки с паспорт на българин трябва да знае не по малко от това, което написах, за да милее за България, за да не се делим на русофили и русофоби, а да сме българофили- без разлика на религията.
ТУК ИСКАМ ИСТОРИЯТА ДА УЧИ ДЕЦАТА НИ, ЧЕ БЪЛГАРИТЕ СА ЗАСЛУЖИЛИ ДА БЪДЕ ВЪЗСТАНОВЕНА ДЪРЖАВАТА, НЕ САМО ЗАРАДИ УЧАСТИЕТО ВЪВ ВОЙНАТА, А НАЙ ВЕЧЕ, ЗАРАДИ ПОДГОТОВКАТА СИ ДА ЖИВЕЧТ КАТО БЪЛГАРИ:
- Създават български училища
-Създават уникалните читалища- където има книги, където се организират празниците на българската култура
-Създават се български училища
- Създават се учебници на български, началото- рибния буквар

1869 се слага начало на съюз, който продължава, като БАН/ Българска Академия на науката...
- строят се български църкви
- В българските религиозни храмове се цъздават кадри на Православното Християнство, да се водят сйужбите на български
- Създават се обучеби кадри в Руски и западни образователни системи, за да имане управници- българи. Само дипломираните лекари 1878 г са били над 700. Процентът на образованите българи е на нивото на абразованите англичани.
Българите- народ образован с изключителна уникална култура, православни християни - заслужават своята държава и доказват и с оръжие 1875г,. че могат да я защитят от неоснователното и парчедосване с Берлинския договор

СЪЩАТА ЕВРОПА, НА КОЯТО СМЕ КОЛОНИЯ СЕГА...
цитирай
2. dedenze - Да нужно е обсъждане, но ужасяващо робство и изтребление е имало !
27.01.2016 15:48
Даже и след реформените актове през 18 век ! Грешката на много хора е че бъркат толерантността и миролюбието с преправянето на историята ! Минали са много поколения, никой не бива да гони мъст и омраза, но истината трябва да се открива обективно, ясно и да се анализира безпристрастно ! Българите осъдиха пред света Възродителния процес и се покаяха ! Сега е ред на Турция като реален, юридически наследник на Османската империя ! Защото, това е в
основата на успеха, съдбата на балканските народи и обяснява много последици ! То е в основата и на добросъседските отношения и съвместен живот!
Темата на постинга е по друга, но тя също е в резултат на тези исторически истини, които МОН по безобразен начин замита под килима !
Абслютно доказателство за робството е песента "Даваш ли даваш балканжи Йово " това е НАРОДНА песен от ПРЕДИ освобождението и ярко показва същността на робството и насилието над българите!
Що се отнася до Русия, възстановяването на българската държавност не е била причината и основата на войната, а спасенето на поробените от мюсюлманите християни !!!! В тази война участие вземат и финландци, румънци ! Моля не прекроявайте историята евроатлантически !
цитирай
3. kuschel - Няма ли да се свърши с това евроге...
27.01.2016 18:45
Няма ли да се свърши с това еврогейско робство робство вече, че да избесим предателите.
цитирай
4. dedenze - Надявам се да наближава kuschel !
27.01.2016 19:03
Никак няма да е лесно, когато влечугото или хищника са поставени в ъгъла, яростно хапят и се бранят с всякакви средства ! Нужни са общи, организирани, добре обмислени действия, за да се редуцира броя на жертвите, а такива ще има, няма да е както през 1989 г. !
цитирай
5. kvg55 - dedenze,
29.01.2016 23:33
Прасенцето е интелигентно животинче, почти колкото някои хора. Освен това е и полезно, за разлика от други хора. Така че, не бива да се обижда.
цитирай
6. dedenze - О-о и аз го обичам много kvg55 !
29.01.2016 23:41
По- умно е от много политици, но е беззащитно, няма си НСО ! Виж колко е нагиздено предколедно !
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: dedenze
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3475960
Постинги: 1099
Коментари: 3677
Гласове: 4613
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930