Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.01.2017 11:29 - Президентът Радев: Всички установени порочни практики ще се осветлят и прекратят /снимки/
Автор: reporter Категория: Новини   
Прочетен: 3006 Коментари: 3 Гласове:
1

Последна промяна: 27.01.2017 11:30

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Във всяко министерство ще бъде направен задълбочен експертен анализ. При установяване на порочни практики очаквам да се осветлят и прекратят. Очаквам от служебното правителство почтенност в работата, спазване на законността, да запазят надпартийността и институционалния неутралитет.   Това каза президентът Румен Радев при представянето на служебното правителство, водено от служебния министър-председател проф. Огнян Герджиков, на церемонията в гербовата зала на "Дондуков" 2.   Според държавния глава чувството за хумор на проф. Герджиков ще бъде като противоотрова в предстоящата остра предизборна борба.   Радев пожела на служебните министри успех, кураж и мъдрост.

image   Веднага след него проф. Огнян Герджиков обяви задачите и отговорностите на неговия кабинет. Освен подготовката на предсрочните парламентарни избори, конституцията позволява на служебното правителство да предприема и неотложни задачи, каквато е подготовката на България за председателството на Съвета на ЕС.   Служебният кабинет ще надгражда постигнатото от предходния, а грешките ще бъдат поправяни - каза Герджиков. Той обяви, че сме свидетели на безобразия в изборния процес. Герджиков сравни търговията с гласове в днешно време с търговията с роби в миналото. Тази практика, ако не може да бъде пресечена, то ще бъде силно редуцирана! - категоричен бе премиерът.   Герджиков подчерта, че не трябва да се очакват чудеса още в първия ден от работата на служебното правителство. Първата задача, която ще направят министрите е подробно да се запознаят със състоянието на ведомствата и да обявят констатациите.   Церемонията завърши с обща снимка на президента Румен Радев със служебния кабинет.   Припомняме, че в състава му има двама пловдивчани - министрите на вътрешните работи Пламен Узунов и на земеделието и храните проф. Христо Бозуков. С пловдивска връзка са: Стефан Янев - служебен заместник министър-председател по вътрешен ред и сигурност и служебен министър на отбраната, който е роден в с. Поповица, Пловдивско; Мария Павлова - служебен министър на правосъдието, която е родена в Пловдив и е учила в ПУ "П.Хилендарски", но професионалният й път я е отвел в столицата.   По-късно ще има официална церемония за предаване на властта от кабинета на Бойко Борисов на служебния премиер проф. Огнян Герджиков, след което във всяко министерство ще се проведе процедура сдал-приел.

image

image

image

image


image

image

image

image

image

image

image

image

image

image


image

image




Гласувай:
3


Вълнообразно


1. smersh13 - Ха-ха-ха...Тъпият виц на политическия труп Радев
27.01.2017 12:19
Тези ПРОДАЖНИ ПОЛИТИЧЕСКИ ОТПАДЪЦИ събрани от лицето Радев на ПОЛИТИЧЕСКИТЕ СМЕТИЩА, всеки един от тях МНОГОКРАТНО ОБВИНЯВАН С многобройни ФАКТИ за участие в КОРУПЦИОННИ СДЕЛКИ И ПРАКТИКИ, щели да осветяват СОБСТВЕНИТЕ СИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ.
Всъщност е се занимат единствено и САМО С РЕАНИМИРАНЕ на статуквото и политическо-олигархичните МАФИИ !!!
цитирай
2. euroskeptik - Радев ни развесели истински.
27.01.2017 12:29
Хем се провали само след една седмица на първия тест за политическа пригодност и политическа почтенност, хем си размахва гордо насраното долно бельо като знаме.
Жалка картинка.
цитирай
3. preparata - Да бе, да...ама друг път.
27.01.2017 13:19
След класическа политическа ПОДМЯНА ВОТА на избирателите на Радев и класическа политическа ИЗМАМА на избирателите на БСП от страна на същия този Радев, това звучи като агресивна ПРОСТАШКА ПОДИЖГРАВКА.
След като лицето Радев събра НАЙ-ПРОДАЖНИ и ДИСРЕДИТИРАНИ ПОЛИТИЧЕСКИ ОТПАДЪЦИ на ПОЛИТИЧЕСКИТЕ СМЕТИЩА, НИКОЙ вече няма да му повярва на лъжите
На всеки е ясно, че Радев РЕАНИМИРА на статуквото и ОБСЛУЖВА политическо-олигархичните МАФИИ !!!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: reporter
Категория: Новини
Прочетен: 12995629
Постинги: 10473
Коментари: 5012
Гласове: 37058
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031