Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.10.2014 19:27 - Българите зреят бавно, дано поне е сигурно !?
Автор: dedenze Категория: Политика   
Прочетен: 1403 Коментари: 2 Гласове:
6

Последна промяна: 26.10.2014 18:58

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

  

          Резултата от изборите го показва, над половината българи имащи право на глас не гласуваха, 218 хиляди злобно пуснаха недействителна бюлетина, но това им действие само вдигна нивото на избирателната активност! Браво братя и сестри, това е част от пътя към истинската демокрация ! Сега обаче предстои да се извърви по-трудната, останала част, а тя е свързана с отнемане властта на мафиотската, партийна класа ! Нека първо да видим къде се намираме, до къде ни докараха омразните, политически мутри за 25 години:
            С активната помощ на купени, облъчени, задължени и зависими избиратели в НС влязоха над 50 партии, повечето обединени в коалиции, при 6,3 милиона българи живеещи тук !? Всички, без само една, единствена от най-малките, са угодни подгласнички на чужди партии, ЕС,  САЩ, НАТО готови да продадат, майка и баща, националност и интереси,  коленичили пред новите евроатлантически господари, обещаващи трохи !? Турският етнос пак показа единство и завидна сплотеност извън България, като прати ДПС почти на второ място, за което може само да бъдат поздравени и уважени! От 2,5 милиона гурбетчии с български етнос, независимо от двойното гражданство, гласуваха пренебрежимо малко, главно служители в многобройните посолства ! Така се затвърждава правилото, че Ганьо го интересува само личния келепир и далавера, даже не му е нужна и държава !? Всички партии в едно гърло запяха старата песен на нов глас – България е в крах и разруха, нужни са реформи, непопулярни мерки, нови заеми, фалити и пр.... Появиха се и нови "реформатори", докога, 25 години ни скъсахте от реформи ? Като сте толкова тъпи и недъгави, приемете Конституцията и законите на САЩ , без адаптации 1:1, света приема, че там има пряка демокрация, още повече всички партийци, леви и десни, днес сте сащофили и еврофили , българското въобще не ви интересува ! Временният премиер каза, че едвам удържа фронта и необлазява новото правителство, а срамния ни президент освен, че потвърди баталността и нуждата от "реформи", саниране на сгради и частни електропроизводители, сащоугодно и просташки, извади на гол тумбак чифте пищови на Русия!? Пред цяла, занемяла Европа направи недипломатично и ужасяващо изказване, каквото до сега никой, даже и от страна на САЩ не беше правил !? Така избора за депутати в НС и новото правителство се превърна в избор на поредните, обявени палачи на българите !? Подчертавам, ние не избираме водачи и управляващи, които ще ни изведат от кризата и безпътието, ние избираме нашите ликвидатори, унищожители и палачи !?
            Гнусното, политическо, евроатлантическо говорене, в което нещата се казват завоалирано или въобще не се казват, ни заля под формата на консултации, преговори, уговорки ! Бойко Борисов взе да се усеща, че само 15 % от българите го искат и то не особено искрено, че може да остане в историята на българската ликвидация, като един от главните, зловещи герои и засвири отбой със скатаване и прибежки ! Голяма част от българите все още не разбират, какво реално им се готви и предстои! Ето част от това в съкратена форма:  
           - Увеличаване на пенсионната възраст и вноски ! – При средна продължителност на живота 74 години, една от най-ниските в ЕС, това е опит за пълно лишаване от пенсия, като статистически тези, които са работили най –усърдно, в тежки условия, си отиват и по-рано !? Нито един политик, не иска да се въведе системата на някои пенсионни фондове в „братските” САЩ, където пенсията е като спестовен влог и при смърт, остатъка се онаследява !!!  
           - Изменения във здравноусигурителната система ! – Това което е ясно до момента, е че здравната вноска ще се увеличи, заедно с цената на лекарствата, както и частта на платените здравни „услуги” !    
           - Увеличение цената на електроенергията, алкохолните напитки и цигарите ! – Основанието за това увеличение се базира на евродирективи, изравняване цените в ЕС, както и убийствените договори сключени с частни електропроизводители и разпределители ! Главната цел е пълна ликвидация на държавното електропроизводство и печалбарството на богопомазаните ! Политиците въобще не отчитат, каква е средната работна заплата, пенсия, покупателна способност у нас , което е чиста форма на геноцид!?  
              - Вземане на нов многомилиарден заем ! – С 4 милиарда от който ще се напълнят гушките на новите кредитни милионери на банка КТБ, по познатата от 1996 г. схема! Останалите пари за харчлък и рахатлък на избраното правителство и НС през мандата !   
              Явно са нужни много, много пари във всички сфери на живота, те не могат да се осигурят само от данъци, акцизи и такси, особено при липса на собствено производство! Не е възможно да си колониална дължава, която внася от храната до тоалетната хартия и перилните препарати отвън, на която търговията, медиите, финансиите и услугите са в чужди ръце и да искаш социална държава и бъдеще! Защо и как се стигна до това положение, не е ли време да се потърси персонална отговорност на „великите държавници” на прехода !? Кой и защо приватизира печалившите, държавни производства, къде са те сега, защо не произвеждат, защо ги няма даже на вътрешния пазар !? Остана АЕЦ Козлодуй, пощите и част от БДЖ, сега идва тяхната, безнаказана ликвидация!?  Къде са българските плодове, зеленчуци, храни, дрехи, обувки ....!? До кога една държава може да живее със заробващи лихвени заеми, кой и с какво ще ги връща !? Някой допуска ли, че отделна партия, САЩ, ЕС или друга, световна нация и организация, ще ни помогне и ще се загрижи за нас безкористно !?
              Климатичната зима няма да е толкова тежка, но готвената политическа, ще бъде ужасяваща, непосилна и непоносима за милиони българи ! Мнозина робски са примиряват, кътат последните стотинки и чакат Господ, но той няма да помогне ! Други не знаят какво да правят, затова за пореден път ще им кажа, какво трябва да направим всички! Да се обединим и с всякакви средства референдуми, стачки, протести да се преборим против самодоволната политическа класа, за нов обществен строй и Конституция ! Нужна е пряка демокрация с отговорно участие на всички българи при следните основни, задължителни елементи :
               - НС със 120 депутата избрани мажоритарно с ДА и НЕ за всеки в 120 нови избирателни района ! Вота може да бъде таен и явен, при явен вот да се допуска гласуване по интернет с обратна връзка за директна справка!
               - В един избирателен район, независимо от числеността, всяка партия или сдружение на граждани издига кандидатурата само на един депутат. Политическата дейност не се заплаща от държавата, имоти се отдават чрез търг на свободен наем! Кандидатите за избраници при равни условия се представят диалогово само в интернет и печатни материали по пощата !    
               - Право за гласуване имат само хора със завършено средно образование и основно когато са над 70 години !   
               - Партийното членство за депутатския мандат е замразено, в НС няма партийни групи, не се извършва политическа дейност !
              - Всички привилегии и допълнителни заплащания, имунитети са изключени, закона важи равно за всички !
               - Правителство съставят първите 40 депутата с най-много гласове получени на изборите!          
               Ако това не се направи спешно и безкомпромистно, в 1000 избора да участвувате с бюлетиката ДА, да гласувате за богове като Христос, Аллах, Йехова, Буда взети заедно, резултата ще е един и същ ! Не вярвайте на шепата продажни, сити евроатланти, които ни грабят вече 25 години, опитват да ни управляват и водят към „светли бъднини”, те са нашите палачи и ликвидатори ! Време е ние да ги ликвидираме и подложим политическата класа на реципрочен геноцид, защото повече няма накъде !

 

imageimageimage


Политическата свиня на прехода, за която Коледа наближава !





Гласувай:
6



Следващ постинг
Предишен постинг

1. chavdar01 - ПОЛОЖЕНИЕТО Е НАПРАВО МНОГО ЗЛЕ!
24.10.2014 22:51
НО ОТ НИЙДЕ НАДЕЖДА ВЗОРЪТ НЕ ВИДИ!!!
цитирай
2. dedenze - За политическата класа не е зле chavdar01 !
25.10.2014 10:38
Я виж как се рои, с каква стръв и мерак ! Надеждата че Чичо Сам ще ни помогне, избледня напълно ! В целият глобализиран свят само турците ни искат като вилает и за забавления !
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: dedenze
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3466826
Постинги: 1099
Коментари: 3677
Гласове: 4613
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031