Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.02.2017 12:53 - Защо Висоцки сега гори в ада? Герман Стерлигов, - писмен превод от youtube
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 4152 Коментари: 2 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Да, аз зная целия висоцки наизуст и, за съжаление, oще не мога да го изхвърля от главата си, понеже бях негов почитател. В юношеството ми, той ме научи, - да пуша, да пия, да псувам, да хуля Бога, - защото аз пеех такива богохулни песни, които сега не мога да цитирам, понеже са богохуни, против Светия Дух и против Света Богородица, - прости ми Боже, на мене грешния (и се кръсти).

И на това научи той, милиони хора. - безбожникът, наркоман, пияница и лицемер - Висоцки. Той прелъсти безброй млади хора, като мене. Слава Богу, че аз не взех всичко от неговия пример, а се ограничих само до пиянството и пушенето.

Колко крсиво пушеше той, във всичките филми; как красиво дъвчеше цигарите, и как на всички ръката им се протягаше, да прави същото! Как красиво пиеше, и колко красиво пееше за пиянство и пушене: „Остани приятелю, да попушим“ и т.н.

Колко вреди нанесе Висоцки на милиони семейства, които изгубиха хранителите си, - пропили се, и заболели от рак, от цигарите. И просто гневеше Бога, с постоянните си богохулства, на които ни приучаваше в песните си, и които научаваше и пееше цялата страна.

По-голяма вреда от Висоцки, не зная някой да е нанесъл. И не случайно, Андропов лично "ръководеше" Всоцки. На него се даваха безбройни изяви. Колко концерти е има Висоцки, толкова не са имали, Ала Пугачова и Майкъл Джексън – заедно...

Висоцки имаше свободата да излиза в чужбина, където си искаше. И че не се е покаял за всичко това, свидетелства фактът, че той умря от предозиране (на наркотици). Затова се и казва: „В каквото те заваря, за това и ще те съдя“.

И второ, - последното му стихотворение, което според преданието, е посветено на лицемерката и блудница, Марина Влади /с която той живееше/, - в което той казва... (тук няма да споменавам Божието Име, напразно), „Ще застана пред Съда Божий и ще изпея там своите песни /обръщайки се вулгарно към Бога/, защото имам с какво да се оправдая пред Тебе“...

А той умря, като куче, - безбожник и пес, и антихристиянин. А аз, разбира се, моля Бога, да ми прости, защото аз пеех песните му и свирех на китара, а и на всички да прости Бог, които са пеели неговите песни. А това е тежък мой грях. - Прости ми Гсподи!

 

https://www.youtube.com/watch?v=dLIDYmYVT04

Превод, Григор Симов                    

 




Гласувай:
4



1. vencivaleri1951 - Толкова тъпо написано
04.02.2017 19:34
Ами то 2/3ти от "бандите" да не слушаме, половината автори да не четем. И на църква да не ходим щото мине не мине време и идва скандал я за педофилия, я за педераслък
цитирай
2. grigorsimov - Може да ти изглежда тъпо, но е самата истина, вкл. и за "другите банди"!
04.02.2017 19:58
А ако не ти е съвсем ясно, защо, - търси, докато не е съвсем късно. Защото, греховете, които, по човешки, ни изглеждат безобидни, всъщност са - страшни и наистина - смъртни. Независимо, вярваш ли и в какво вярваш!

А за състоянието в църквите, причините са, главно, в неспирната война на световното еврейство, срещу човечеството, срещу Христа и Християнството, и основно, срещу православието. И главното им оръжие е лъжата, и - развращаването на младежите!

Затова и е казал Христос, на учениците си: "Мене гонеха, и вас ще гонят", и - "А като дойде Човешкият син, ще намери ли вяра?"... и още: - "Не се ли продават две врабчета, за един асарий? (пред синагогите), "Но не бойте се, прочее, защото на вас и космите на главата са преброени".
А на еврейските първенци, Христос казал в очите: "Ваш баща е дяволът, и вие неговите похоти искате да изпълнявате..."

цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28313281
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031