Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.05.2019 18:50 - Полша отказва да плати 300 млрд. Долара за репарации на Холокоста на Израел - "Не, няма да бъдем изнудвани!"
Автор: zahariada Категория: Политика   
Прочетен: 529 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 23.05.2019 18:51

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
  Полша отказва да плати 300 млрд. Долара за репарации на Холокоста на Израел - "Не, няма да бъдем изнудвани!"

 Admin 22 май 2019 г.  Други писатели

KYLE HUNT 
Renegade Tribune

https://www.darkmoon.me/2019/poland-refuses-to-pay-300-billion-in-holocaust-reparations-to-israel-no-we-wont-be-blackmailed/?fbclid=IwAR3TtdtzBW3FXysOuXDxdl4fxOMZp2C5OuzRyaWV0AymP83F_2Br5Qdm28I#more-119471

Полша отказва да се срещне с Израел Около 300 милиарда долара за репарации на холокоста, 

евреин в Тел Авив плюе на полския посланик

image

Полюсите казват: "Не!" Към HOLOCAUST BLACKMAIL

Миналата неделя полското външно министерство обяви, че е отменило официално посещение от израелска делегация във Варшава, тъй като израелците са били там, за да поискат 300 милиарда долара за "реституция" за еврейска собственост, която според тях е била открадната по време на Втората световна война. Хиляди полски патриоти тръгнаха по улиците, за да изпратят ясно изражение на израелците, че са болни от БС.

Съобщения за еврейската преса :

В събота хиляди поляци преминаха през централната Варшава, протестирайки срещу нов закон на САЩ за възстановяване на еврейската собственост, конфискувана по време и след Холокоста. Законът, справедливият закон от 2017 г. (стр. 447), изисква от Държавния департамент да докладва на конгреса за стъпките, предприети от 47 страни в Европа, всички подписали Декларацията от Терезин през 2009 г., за компенсиране на оцелелите от Холокоста и техните наследници за имущество, задържано от Нацистка Германия и следвоенни комунистически правителства.

Полските протестиращи махаха с полски флагчета и знамена, които четат „447 да се прибера вкъщи“ и „не на искове“, и тръгна от кабинета на премиера към американското посолство. Това беше най-голямото публично представяне на съпротивата срещу американския закон, тъй като през 2018 г. той бе подписан от президента Доналд Тръмп.

Въпреки че законът обхваща 47 страни, никой, включително поляците, не се съмнява, че неговата основна цел е Полша, защото Полша е единствената държава в Европа, която не е приела законодателство, компенсиращо бившите собственици на евреи. Всъщност полското правителство се възприема като основна цел на закона. Все пак, Полша все още не е приела единен, единен закон относно реституцията ...

Борбата на полското правителство за избягване на отговорността на полския народ за техния дял в индустриализираното масово убийство на евреи от нацистките окупатори, което го прави незаконно дори да го споменава в много случаи, в момента е в историята, където престъпленията на полски сътрудници са ще започне да струва на Полша много пари.

Или, както пророк Наум го е казал толкова красноречиво (Наум 1: 2): “Господ е ревнив и отмъстителен Бог, Господ отмъщава и е пълен с гняв; Господ отмъщава на Своите противници и запазва гняв за Неговите врагове. "

Евреите открито заплашват с „отмъщението“ на Яхве срещу поляците в пресата си, тъй като Полша е враг за това, че не плаща репарации за предполагаемото им съучастие в подпомагането на германците да извършат Холохоакс.

Това е еврейска рекет!

Във вторник следобед еврейската омраза към предизвикателните поляци доведе евреин в Тел Авив да плюе на полския посланик в Израел Марек Магиеровски. Плюенето е обичаен начин за евреите, и особено за израелците, да покажат своето пренебрежение към хората. Те често плюят върху християните, които посещават “Святата земя”.

От  времето на Израел :

[Посланик на Полша] Магеровски каза, че е бил извън сградата на посолството на улица Сутин, когато един човек го е нападнал и изкрещял. Посланикът каза, че от викането може да разбере, че е "полски, полски", но успява да направи снимка на нападателя и неговия автомобил, който след това предаде на полицията. Полицията в сряда сутрин заяви, че е арестувала човек, когото подозират, че са плюли на посланика.

Инцидентът идва на фона на ожесточеното противопоставяне между Полша и Израел за това как да се помни Холокоста и заради исканията на Полша да заплати репарации за бивши еврейски имоти, които са били конфискувани от нацистка Германия и по-късно национализирана от полския комунистически режим.

Полският министър-председател Матеуш Моравецки беше възмутен от расистката и ксенофобската атака. Винаги си мисля, че е забавно, когато хората използват тактиката на еврейското оцветяване срещу Шозените.

Накратко, евреите изискват безкрайна доставка на свободни пари заради 6-те милиона евреи, които са били изгубени в Холохоакс. Всеки човек, независимо дали е бил съюзник на германците или не, се очаква да плати. Полша всъщност има смелостта да се държи за хората си и да каже достатъчно , затова не бих се изненадала да видя някакъв фалшив флаг или друга форма на „отмъщение“, която би ударила Полша в някакъв момент в близко бъдеще.

Време е лъжите на Холокоста да бъдат напълно разкрити, за да бъдат арестувани семитските мошеници и да бъдат принудени да върнат всички пари, които са изнудили от „гоите“.

източник

image

Посланик на Полша в Израел Марек Магеровски

Л. Д .: Изглежда, че е обичайна практика израелските евреи да изхвърлят слезката си от хора, които мразят, особено от християни, като плюят в лицата си. Бидейки страхливци по природа, те рядко правят това, защото западните страни знаят, че отмъщението ще бъде бързо и свирепо. В Израел обаче те са изключително смели, когато става дума за плюене в лицата на християнски сановници, уверени в знанието, че тяхната „гадна малка страна“ ще си затваря очите за своето поведение. Най-много, те ще получат шамар по китката и присмехулно предупреждение ( намигване, намигване ) „Не го правете отново!“

Ерик Ледерман, 65-годишен израелски евреин, е бил арестуван във връзка с инцидента с плюенето. Според полицията Ледерман се разхождал по улицата, когато автомобилът на посланика го потръпнал, за да се махне от пътя, на когото не се отнасяше любезно. След това заподозреният се приближил до колата и започнал да удря покрива. Когато посланикът започна да го снима с телефона си, ядосаният евреин отвори вратата на колата и се изплю в лицето на посланика.

По-късно Ледърман твърди, че е плюл на земята, но плюе му по някакъв начин на лицето на посланика. Опа съжалявам, пропуснах земята! - може би не трябваше да отварям вратата на колата!  Еврейският адвокат на Ледерман се опитал да се извинява за своя клиент, като посочил, че е добър семеен човек. - Когато колата ти докосва на улицата - каза той, - това предизвиква емоции.

Точно така, сега знаете. Следващия път да отида в Тел Авив, не тласкайте рога си! Тя може да „пробуди емоции“ и да ви облича с еврейски шиш.

image

Православен евреин в режим на плюене

За повече информация за обсесивно-принудителното хоби на израелските евреи за плюене в лицата на християните, виж " Плюене" остава част от живота на християните в Ерусалим.

image

ИЗРАЕЛСКИТЕ ЕВРЕИ дразни палестинка 
ПРЕДИ плюене ПО й лице 
(виж " плюене християни" ??? от Дейвид Дюк)

Така че големият въпрос сега е: ще успеят ли тези натрапчиви спътници да изтръгнат 300 милиарда долара от Полша? Очевидно не чрез плюенена поляците. Но има и други изключително ефективни методи за прилагане на натиск. Като полски самолет, който внезапно се сблъсква с тайнствени обстоятелства по пътя към Ватикана, с 300 полски монахини и свещеници на борда. Или запалването на полски посолства. Или палежи на полски училища.

Предполагам, че ще трябва да почакаме и да видим. , , [LD]




Гласувай:
2



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39934263
Постинги: 21940
Коментари: 21634
Гласове: 31039
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930