Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.06.2015 09:03 - Добре де, каква е тази захар?
Автор: lubovakoniamash Категория: Забавление   
Прочетен: 829 Коментари: 0 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Добре де, каква е тази захар? Ванга била казала… Да оставим настрана факта, че Ванга винаги е препоръчвала захар на бучки, а не насипна. Ами ако я нямаше Ванга да ни каже, какво щяхме да правим? Как са се опазвали от уроки и проклятия преди Ванга нашите предци, питам аз?

Предлагам, с оглед на исконните български традиции, в чест на 1300-годишнината и с цел окончателното решаване на проблема “война по пътищата”:

1. Да се организира поетапно тричане на (бездомни) кучета на основните магистрални възли. Тричането, както знаем, е за здраве и берекет; исконна работа, не някаква си съмнителна захар. Кучетата да се събират от доброволци на територията на съответната община, а тричането да бъде включено в официалния протокол при откриването на нови отсечки, веднага след рязането на лентичката, като самите лентички с цветовете на националното знаме се използват за тричане, т. нар. “тричане с трибагреник за здраве и берекет”.

2. Съвместно с фондация “Тангра ТанНакРа” спешно да се формират екипи от прабългарски жреци на граждански договори към общините. Да се възстанови исконната прабългарска традиция “колене на куче”. Непосредствено след тричането жреците заколват зашеметените кучета и мажат с кръв мантинелите. За здраве, берекет и против уроки. (Като допълнителен ефект се решава проблемът с бездомните кучета на общинско и национално ниво).

3. Във връзка с горното, общините да разкрият нова длъжност “общински колобър” (върховен жрец), който ще отговаря за координацията на коленето на кучетата.

4. На всеки километър от новостроящите се магистрални отсечки да се заравя под настилката (около осовата линия) по една петльова глава. За здраве, берекет и против уроки, и защото така се прави. Съответните птицекомбинати да осигурят необходимите количества петльови глави.

5. Общините да се свържат с местните поделения на “Бялото братство” и да сключат с тях договори (без конкурс и обществена поръчка, на пряко договаряне) за провеждане на паневритмия на местата с концентрация на ПТП. За здраве, берекет и за пренасочване на лошите енергии към близките незаконни сметища, където им е мястото (на лошите енергии).

6. Да се мобилизират на местна почва всички налични екстрасенски, баячки, развалячки на черни и правачки на бели магии, био-, енерго-, радиестези- и др. под. активисти, като се формират фокус-групи и екипи за бързо реагиране.

7. Всички общински служители от женски пол да се задължат да се отъркалват в росата в зелените площи около магистралите навръх Еньовден. За здраве и берекет. Това задължение да бъде изрично включено в длъжностните им характеристики.

(Списъкът може да бъде продължен)
Автор:Пламен Сивов

   



Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: lubovakoniamash
Категория: Лични дневници
Прочетен: 656881
Постинги: 771
Коментари: 1086
Гласове: 1302
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930