Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
09.05.2021 00:09 - НОВИТЕ НЮРНБЕРГСКИ ПРОЦЕСИ-2021
Автор: mileidi46 Категория: Хоби   
Прочетен: 2601 Коментари: 0 Гласове:
6


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  СЗО И CDC - НОВИТЕ НЮРНБЕРГСКИ ПРОЦЕСИ -2021 Г.

[ПРЕСТЪПЛЕНИЯ СРЕЩУ ЧОВЕЧЕСТВОТО] - МОЛЯ, СПОДЕЛЕТЕ ТАЗИ ИНФОРМАЦИЯ!

Публикувано от blazingpress |
 1 май 2021 г.

 | 
Без категория |

Новите Нюрнбергски процеси 2021
image
Екип от над 1000 адвокати и над 10 000 медицински експерти, ръководени от д-р Райнер Фулмич, са започнали съдебни производства срещу CDC, WHO, Davos Group за престъпления срещу човечеството.
 
Фулмич и неговият екип представят дефектния PCR тест и заповедта лекарите да определят всяка смърт при коморбидност като смърт по Covid като измама. 
PCR тестът никога не е проектиран за откриване на патогени и е 100% дефектен при 35 цикъла. 
Всички PCR тестове, издадени от CDC, са оценени на 37 до 45 цикъла.

 CDCпризнава, че всеки тест в продължение на 28 цикъла не е допустим за положителен надежден резултат. Това само обезсилва над 90% от предполагаемите инфекции на covid, проследени от използването на този дефектен тест.

В допълнение към грешните тестове и измамни свидетелства за смърт, самата „експериментална“ ваксина нарушава член 32 от Женевската конвенция. 

Съгласно член 32 от IV Женевска конвенция от 1949 г. „осакатяването и медицинските или научни експерименти, които не са необходими от медицинското лечение на защитено лице“, са забранени. Съгласно член 147 провеждането на биологични експерименти върху защитени лица е тежко нарушение на Конвенцията.

„Експерименталната“ ваксина е в нарушение на всички 10 от Нюрнбургските кодекси, които съдържат смъртно наказание за тези, които се стремят да нарушат тези международни закони.

„Ваксината“ не отговаря на следните пет изисквания, за да се счита за ваксина, и по дефиниция е медицински „експеримент“ и опит:

Осигурява имунитет към вируса
Това е „течаща“ генна терапия, която не осигурява имунитет на Covid и твърди, че намалява симптомите, но двойно ваксинирани вече са 60% от пациентите, които се нуждаят от спешна медицинска помощ или интензивно отделение с covid инфекции.

Предпазва реципиентите от заразяване с вируса
Тази генна терапия не осигурява имунитет и двойно ваксинираната все още може да хване и разпространи вируса.

Намалява смъртните случаи от вирусна инфекция
Тази генна терапия не намалява смъртните случаи от инфекцията. Двойно ваксинираните заразени с Covid също са починали.

Намалява циркулацията на вируса
Тази генна терапия все още позволява разпространението на вируса, тъй като предлага нулев имунитет към вируса.

Намалява предаването на вируса
Тази генна терапия все още позволява предаването на вируса, тъй като предлага нулев имунитет към вируса.

Следните нарушения на Нюрнбергския кодекс са както следва
========================================================

Нюрнбургски кодекс №1:
 Доброволното съгласие е от съществено значение

Никой човек не трябва да бъде принуждаван да предприеме медицински експеримент без информирано съгласие. Много медии, политически и немедицински лица казват на хората да направят изстрела, безопасно е и не предлагат информация за неблагоприятните ефекти или опасностите от тази генна терапия. Страните използват блокировки, принуда и заплахи, за да принудят хората да приемат тази ваксина или да им бъде забранено да участват в свободно общество под мандата на ваксинен паспорт или Green Pass. По време на Нюрнбергската пътека дори медиите бяха подложени на наказателно преследване и членовете бяха убити за лъжата пред обществеността сред много от лекарите и нацистите, признати за виновни за престъпления срещу човечеството.

Нюрнбургски код # 2:
=====================================================
Дайте плодотворни резултати, които не могат да бъдат извлечени от други средства

Както е изброено по-горе, генната терапия не отговаря на критериите на ваксината и не предлага имунитет срещу вируса. Има и други медицински лечения, които дават ползотворни резултати срещу Covid като Ivermectin, Витамин D, Витамин С, Цинк и подсилена имунна система при грип и настинка.
===========================================================

Нюрнбургски код # 3: Основни експерименти върху резултати от експерименти с животни и естествена история на заболяването

Тази генна терапия пропусна тестването върху животни и отиде направо към опити с хора. При изследване на мРНК, че Phizer използва кандидат-проучване върху иРНК с маймуни резус макаци, използващи BNT162b2 иРНК и в това проучване всички маймуни развиват белодробно възпаление, но изследователите считат риска за нисък, тъй като това са млади здрави маймуни на възраст от 2-4 години. Израел използва Phizer и Международният съд прие иск за 80% от реципиентите с белодробно възпаление от инжектиране с тази генна терапия. Въпреки това тревожно развитие Phizer продължи да разработва своята мРНК за Covid без тестване върху животни.
======================================================

Нюрнбургски код # 4: Избягвайте всички ненужни страдания и наранявания

След пускането на експеримента и включен в системата за докладване на CDC VAERS в Америка са докладвани над 4000 смъртни случая и 50 000 наранявания от ваксини. В ЕС са съобщени над 7000 смъртни случая и 365 000 наранявания от ваксини. Това е грубо нарушение на този код.
=============================================================

Нюрнбургски кодекс # 5:

Не се провежда експеримент, ако има причина да се мисли, че ще настъпи нараняване или смърт

Вижте # 4, въз основа на медицински данни, основани на факти, че тази генна терапия причинява смърт и нараняване. Предишни изследвания на иРНК също показват няколко риска, които са били пренебрегнати за настоящия експериментален генен експеримент. Проучване от 2002 г. върху протеини на шипове Sars-Cov показва, че те причиняват възпаление, имунопатология, кръвни съсиреци и възпрепятстват експресията на ангиотензин 2. Този експеримент принуждава организма да произвежда този протеин, който наследява всички тези рискове.
===============================================================

Нюрнбургски код # 6:

Рискът никога не трябва да надвишава ползата


Covid-19 има 98-99% процент на възстановяване. Нараняванията, смъртните случаи и неблагоприятните странични ефекти от mRNA генната терапия далеч надхвърлят този риск. Използването на „течащи” ваксини е забранено за селскостопанска употреба от САЩ и ЕС поради изследването на Marek Chicken, което показва появата на „горещи вируси” и варианти, които правят болестта още по-смъртоносна. Въпреки това, CDC е пренебрегнал това за човешка употреба, знаейки напълно риска от появата на нови смъртоносни варианти от течащи ваксинации.
=============================================================

Нюрнбургски кодекс # 7:

Трябва да се направи подготовка срещу дори отдалечена възможност за нараняване, увреждане или смърт

Нямаше никаква подготовка. Тази генна терапия беше одобрена по силата на Закон за спешна употреба, пропусна изпитвания върху животни и хора и беше принудена за дезинформирана публика.
=============================================================

Нюрнбургски код # 8:

Експериментът трябва да се провежда от научно квалифицирани лица

Политиците, медиите и актьорите, които твърдят, че това е безопасна и ефективна ваксина, не са квалифицирани. Пропагандата не е медицинска наука. Много търговски обекти като Walmart, проходни центрове за ваксини не са квалифицирани да прилагат експериментални медицински генни терапии на неинформирана общественост.
================================================================

Нюрнбургски кодекс # 9:

Всеки трябва да има свободата да прекрати експеримента по всяко време

Въпреки протестите на над 85 000 лекари, медицински сестри, вирусолози, епидемиолог, експериментът не се прекратява. Всъщност се прокарват повече опити за промяна на законите, за да се принуди спазването на ваксините, задължителните и принудителните ваксинации и се планират експериментални „актуализирани“ снимки на всеки 6 месеца, без да се прибягва до преодолимото количество смъртни случаи и наранявания, вече причинени от този експеримент . Надяваме се, че този нов Нюрнбергски процес ще сложи край на това престъпление срещу човечеството.
============================================================

Нюрнбургски код # 10:

Ученият трябва да приключи експеримента по всяко време, ако има вероятна причина за това да доведе до нараняване или смърт

От данните от статистическите отчети става ясно, че този експеримент води до смърт и нараняване, но всички политици, фармацевтични компании и така наречените експерти не правят никакъв опит да спрат този експеримент за генна терапия да нанесе вреда на дезинформирана общественост.
=================================================================

Какво можете да направите, за да сложите край на това престъпление срещу човечеството? 

Споделете тази информация. Уведомете вашите политици, медии, лекари, медицински сестри, че ако са съучастници в това престъпление срещу човечеството, те също се подчиняват на законите, определени в Женевската конвенция и Нюрнбургския кодекс и могат да бъдат съдени, признати за виновни и осъдени на смърт. 

Съдебните производства вървят напред, събрани са доказателства и голям брой експерти бият тревога.

Посетете уебсайта на Covid Committee на адрес:
[връзка към 
corona-ausschuss.de 

 и ако сте били засегнати от това престъпление, докладвайте за събитието, замесените лица и толкова подробности на следния уебсайт:

връзка към:
www.securewhistleblower.com

Престъпленията срещу човечеството засягат всички нас. Те са престъпление срещу вас, вашите деца, вашите родители, вашите баби и дядовци, вашата общност и вашата страна и вашето бъдеще.

video:
https://blazingpress.com/wp-content/uploads/2021/05/nV6v5JKnY1JT.mp4?_=1


ИЗТОЧНИК:
https://blazingpress.com/w-h-o-and-c-d-c-the-new-nuremberg-trials-2021-crimes-against-humanity-please-share-this-info/?fbclid=IwAR0AOJvhkVOVqUmoAlfjt4qqSzHHNJ8kBbg38w2zWGoSYLLQOlOnnONHBc8







Гласувай:
7



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: mileidi46
Категория: Хоби
Прочетен: 8319419
Постинги: 2045
Коментари: 15596
Гласове: 32617
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031