Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.01.2022 23:50 - Шокиращо разкритие в скритите проучвания на в@кsиnите на Pfи-zer: Почти 100% смъртност сред неродените деца при бременни жени
Автор: hadzapi Категория: Лични дневници   
Прочетен: 958 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 24.01.2022 23:54

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Компютърен превод

Шокиращо разкритие в скритите проучвания на ваксините на Pfizer: Почти 100% смъртност сред неродените деца при бременни жени

Общоизвестен е фактът, че от цял ​​свят има все повече съобщения, че бременните жени, които са били ваксинирани срещу коронавируса, губят децата си или се раждат „мъртви“. Връзката с ваксинацията е отречена и не е разследвана.

От Рио Таймс, 23.01.2022 г.

РИО ДЕ ЖАНЕЙРО, БРАЗИЛИЯ –

Принудително освобождаване от съда на по-рано класифицирани и силно чувствителни документи на Pfizer в САЩ, съдържащи резултати от проучвания и информация за ваксините срещу Corona [Pfizer поиска задържане за следващите 55 години и освобождаване от Закона за свобода на информацията (FOIA) от FDA].

Сега постепенно се публикуват първите подробности за тези документи и те са шокиращи. Те свидетелстват за невъобразима безмилостност и конспирация на най-високо ниво.

ПОЧТИ ВСИЧКИ НЕРОДЕНИ ДЕЦА ПОЧИНАХА СЛЕД ВАКСИНАЦИЯ НА МАЙКИ

Известен е фактът, че от цял ​​свят има все повече съобщения, че ваксинираните срещу коронавируса бременни жени губят децата си или се раждат „мъртви“. Връзката с ваксинацията е отречена и не е разследвана.

Ваксина Pfizer, Шокиращо разкритие в скрити проучвания за ваксини Pfizer:

Почти 100% смъртност сред неродените деца при бременни жени

Освен всичко друго, публикуваните досега документи показват, че фармацевтичният гигант е получил повече от 150 000 (!) доклада за „сериозни нежелани събития“ само за три месеца след пускането на пазара на инжекцията Covid. По-експлозивни обаче са данните в таблица 6 за бременни и кърмещи жени, които са получили инжекцията през първите няколко месеца след въвеждането й, което започна на 11 декември 2020 г.

Повечето от жените вероятно са били здравни работници, тъй като първите ваксини са били при тази група хора. Тъй като клиничните изпитвания, довели до пускането на пазара, изключват бременни жени, тези жени биха били първите бременни и кърмещи жени, получили ваксините. Таблица 6 показва, че от 270 „индивидуални бременности“, изложени на ваксината, „не е докладван резултат за 238 бременности“ – повече за това по-късно.

Това оставя 32 бременности с известни резултати.

Докладът на Pfizer посочва, че е имало 23 спонтанни аборта (спонтанни аборти), две преждевременни раждания с неонатална смърт, два спонтанни аборта с вътрематочна смърт, един спонтанен аборт с неонатална смърт и една бременност с „нормален изход“. Това означава, че от 32 бременности с известни резултати, 28 са завършили със смърт на плода.

В доклада на Pfizer се посочва, че е имало пет бременности с „открит резултат“, както и 238 с „без посочен резултат“. Но 32 минус 28 е равно на четири, а не на пет. Lifesitenews, който ексклузивно разкри тези числа, попита Pfizer, но не получи отговор.

Документът може да бъде разгледан тук - https://www.docdroid.com/2p6HVAF/hidden-pfizer-report-pdf

В крайна сметка резултатите означават, че в поне 87,5% от случаите бременните жени са загубили децата си след ваксинация срещу Covid!

Глобалните изследвания дори предполагат 100% „процент на убиване“ (защото ако „недекларираните бременности“ са минали добре, те почти сигурно щяха да бъдат включени в проучването):
„Така че ние не знаем какво се е случило с 243 (5 + 238) бременности на тези ваксинирани жени; те просто не бяха включени в доклада. Това, което знаем е, че от 27 съобщени бременности (270 минус 243) е имало 28 мъртви бебета! Това изглежда означава, че една жена е била бременна с близнаци и че 100% от неродените деца са починали.

СМЪРТНОСТТА СРЕД НЕРОДЕНИ ДЕЦА РАСТЕ БЪРЗО

Във всеки случай, шокиращите разкрития биха означавали, че поне в САЩ FDA, в пълна осведоменост за тези плашещи цифри, все пак разреши ваксините на Pfizer да бъдат одобрени и освен това не предупреди други държави за фаталните странични ефекти и последствия. Вероятно също така някой е искал да запази файловете под ключ до 2097 г. (!).

В светлината на тези разкрития не е изненадващо, че има огромно увеличение на спонтанните аборти и други причини за смърт сред неродените деца по целия свят.

Данни и доклади за това идват от Шотландия и лица, подаващи сигнали за нередности в Канада, наред с други.

Пенсиониран лекар в Британска Колумбия, д-р Мел Брюше, заяви през ноември, че само в болница Lion"s Gate във Ванкувър е имало 13 мъртвородени само за 24 часа.

Д-р Даниел Нагасе, лекар от Алберта, който трябваше да напусне болницата си в Алберта, тъй като е лекувал трима пациенти с COVID (всички от които бяха изписани живи от болницата) с ивермектин, каза на репортер, че е бил информиран за 86 мъртвородени във Ватерло, Онтарио, между януари и юли. „Обикновено това са само пет или шест мъртвородени годишно.

Това означава, че едно мъртво раждане на всеки два месеца е обичайният процент. Така че внезапно да има 86 мъртвородени за шест месеца е много необичайно.

Но най-важното потвърждение, което имаме от доклада от Ватерло, Онтарио, е, че всички майки на 86-те мъртвородени са напълно ваксинирани.

Информация от Lifesitenews

https://www.riotimesonline.com/brazil-news/modern-day-censorship/ shocking-revelations-in-hidden-pfizer-vaccine-studies-nearly-100- death-rate-among-unborn-children-in-pregnant-women/?fbclid=IwAR3- BViTSA_RqtMxbEx2fxm4jOwiJRF50dH1KTMSEIfC9k8zcR_u3LnaFOQ



Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: hadzapi
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3785136
Постинги: 2350
Коментари: 744
Гласове: 1915
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. Битката за ресурси - как и защо бе съсипан Дамаск
2. АБК готви нова атака над „Моята библиотека“
3. Епохални открития, направени случайно
4. Грешките и капаните на съвременния сатанизъм - религия, сатанизъм, митология, шаманство, християнство, езотерика, култове, философия, лява и дясна страна, среден път
5. Улуру, чакры земли, тора шаста, гластенбери, озеро титикака, гора кайлас, гора синай, энергия, мобильный центр активации эпохи, эзотерика,
6. Космос, астрономия, НАСА, открытие, фотоснимки, Учёные, белый город, обитель бога, телескоп хабл,
7. мир, Учёные, свят, суперкомпьютер, теория хаоса, исследование мировой экономики, транснациональные корпорации, владение мировых доходов,
8. празници, маски, сравнение, значение, традиции, история, кукери, будизъм, езикознание, кукерство, зороастризъм, колобърство, песоглавци
9. хроники, история, древност, летописи, балхара, древнобългарските държави, волско-камска българия, исторически извори
10. Китайската стена - не са я строили китайците, а друг?
11. Най-страшните места на Русия