Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.08.2008 20:45 - Най- горещите нощни клубове по света
Автор: reporter Категория: Новини   
Прочетен: 473 Коментари: 0 Гласове:
0



The Cuckoo Club, Лондон, Великобритания
В Лондон има най-различни клубове, отворени само за своите членове. Техните членски карти могат да струват хиляди левове, което спира наплива на гости от провинцията. The Cuckoo Club е шикозно място на Мейфеър и не е нужно да се блъскате или да се редите на опашка. Намерете си пропуск и ще се насладите на жива музика, оригинални ястия и изключителна публика.

La Voile Rouge, Сен Тропе, Франция
Сен Тропе е градът, където дори консервативните французи успяват да оставят настрани своята сдържаност и предразсъдъци. La Voile Rouge е най-забележителният плажен клуб и предлага от всичко по много – танци на масата, модни ревюта, война с шампанско, водни партита – и всичко това е на плажа, денем и нощем.

Anema e Core, Капри, Италия
Близо до хотела La Palma в търговската част на Капри има дискретно антре, което ви отвежда до една от най-веселите кръчми в Италия. Това място е изпълнена с живот и е алтернатива на клубовете, така както е замислено от собственика си Гидо Лембо.

Pacha, Ибиса, Испания
Знаем за вашия скептицизъм. Всеки е бил в Pacha, вашите приятели, братовчедите ви и другите ви роднини. Но дори и 33 години този храм в Ибиса е задължителен. Той все още може да бъде необикновен и различен. Оставете някое ослепително момиче да ви отведе там и се повеселете до зори.

Volar, Хонконг
Нощният живот на Хонконг понякога е подценяван, но местните богаташи и завръщащите се емигранти отдавна са дали повод за отварянето на клубове като Volar. Неговото начало е през 2004 г., но той не престава да събира прилична на вид тълпа от местни и чужди гости. Огромен екран сменя цветовете си в тон с музиката.

Billionaire, Сардиния, Италия
Коста Смералда винаги може да покаже още малко лукс. Яхтите и бижутата не престават да заслепяват погледа както денем, така и нощем. Когато гостите решат да тръгнат по заведенията – много от тях отиват в клуба известен просто като Billionaire, близо до пристанището Порто Черво. Там светлината е приглушена, а ослепителните жени не могат да бъдат преброени, често привлечени от собственика – Флавио Бриаторе.

Карпе Дием, Хърватска
Островите на Далмация привличат лъчезарни и непринудени италианци и малко други чужденци. Хвар е островът, известен с най-хедонистични нощи. Карпе Дием е дворец на удоволствията, където можете да танцувате или да си потърсите компания за дюшеците, люлките и шезлонгите.

Haoman 17, Тел Авив
Когато събитията се забързат, израелците и палестинците имат много енергия и пара за изпускане. Haoman 17 е най-големият клуб в страната, неспирно привлича младите със своята стабилна диета от рок и диско, която не може да ги остави безразлични или да събуди претенции за повече.

millionaire.bg



Тагове:   най,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: reporter
Категория: Новини
Прочетен: 12999379
Постинги: 10473
Коментари: 5012
Гласове: 37058
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031