Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.09.2008 20:22 - Емануела върнала на бивше гадже телефон Vertu за 10 000 лева!
Автор: reporter Категория: Новини   
Прочетен: 487 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 11.09.2008 20:50


Емануела е най-бързо развиваща се изпълнителка на Ара мюзик, стартира с песента си “Нищо мъжко” /на чийто провокативен текст тя е автор/, следват „Дълго, Сладко”, „Аз”, „Мили мой, ангел мой”, която се превръща в хит и всички започват да я определят с прозвището „новата хитмейкърка”. След това тоталният хит „Да си плащал”, който я превръща в изпълнителката с най-висок рейтинг за месец юли. По лична карта тя е Емилия, зодия - Скорпион; Семейно положение: разведена!
Преди години съдбата я поставя в неизгодна позиция - Емануела остава сама пред олтара да чака мъжа си, който не се появява. Тази случка я кара да започне да се занимава с нещо коренно различно- с пеене.

- Защо напоследък се заговори, че по Интернет се „върти” твое порно-клипче – да не е някакъв нов ПР-ход или просто всеки момент очакваш да се превърнеш в Галена № 2?!...

- За това порноклипче само се говори, но така и никой не можа да ми го покаже - има ли, няма ли… Колкото до Галена - тя си е тя, аз съм Емануела, нито се опитвам да се превръщам в нея, нито имам желание.

- Освен теб в порноклипа спрягат имената на Стойчо Младенов - младши, Благой Георгиев и Стойко Сакалиев – кой от тях всъщност е най-възможен като твой партньор в него?!...

- Ако се снимам някога, едва ли ще избера някой от тримата…

- Вярно ли е, че си върнала след раздялата си със Стойчо Младенов - младши телефон-подарък „Верту” на стойност 10 000 лв.?!

- Да, вярно е. Смятам, че е редно да върна неща, които не ми принадлежат.

- Защо той все пак отрича в пресата да е имал изобщо нещо общо с теб?

- Не знам, питайте него

- А с красавеца Благой Георгиев - защо все пак не стана „заварката” – както твърдиш ти?

- Просто не се получи, той си имаше приятелка и аз не желая да съм причината за раздялата на двама души.

- Доколкото разбрах, все пак неговата приятелка го е напуснала и той в момента вилнее на воля...

- Дори и така да е, всичко между нас е минало.

- А защо все пак спрягат с теб и името на друг известен футболист - Стойко Сакалиев – да си имала нещо „по-така” и с него?

- Предполагам е закон да „спрягат” името на популярен футболист с това на фолкпевица. Аз редовно чета за връзки на кой ли не, но често се случва истината да е съвсем друга.

- Най-странното е, че те свързват напоследък само с футболисти – те ли са ти слабост или просто е модерно фолкпевици с футболисти да се колаборират?!

- Ха-ха, ако трябва да съм честна, футболистите са ми слабост! Харесвам поддържани мъже, със стегнати тела, тъмни коси…но и другото е вярно, че постоянно се търсят интриги между едните и другите.

- Кой от мъжете в България ти е слабост и много ти харесва „от разстояние”, и не би отказала евентуална връзка с него?

- Преди време се пошегувах в едно списание, че евентуална връзка с президента ще е много дипломатична, иначе ми допада и Миро - русичък, синеок, прилича на ангел.

- Скоро беше гост в шоуто на Слави Трифонов – той хареса ли ти като мъж и би ли имала определени интимни взаимоотношения с него, ако ти се отдаде такава възможност?!...


- Слави е приятен като човек и ми допада, че е доста откровен и забавен. Човек никога не знае с кого ще има интимни отношения - при мен това е химия – или се случва, или не, няма нищо планирано. На този етап се надявам да имаме професионални отношения, защото смятам, че един дует между мен и него ще бъде чудесен. Тази идея Слави я сподели, когато му гостувах и на мен доста ми допадна.

- А ти в момента имаш ли постоянна връзка и с кого?

- Нямам, в търсене съм на подходящия човек, но напоследък имам доста работа и нямам време за много срещи.

- Синът ти Христо е на 9 години – той чува ли скандалните истории за теб и как реагира на тях? А семейството ти?...

- За Христо аз съм неговата майка, до него съм и когато е болен и има температура, и когато иска да му купя някоя нова игра или има рожден ден и води приятелчетата си вкъщи. Той не ме възприема като певицата Емануела и все още е малък да разбира нещата, които се пишат по вестниците. Но аз се опитвам да го възпитам да вярва само на това, което аз му казвам, а не хората по улиците, които не винаги са приятелски настроени.

- Бившият ти съпруг, съжалява ли, че тогава е бил несправедлив към теб и те е оставил на олтара?

- Не знам, ние с него сега не поддържаме отношения. А той след като ме остави в деня на сватбата ни, след време се оженихме, но нещата не бяха същите…

- На какво още си готова, за да достигнеш върха?

- Аз винаги съм доказвала, че съм решителна до крайност, но цената на успеха не трябва да ти отнема най-важните човешки радости.

- А какво не би могла да допуснеш въпреки твоята кариера?

- Не мога да допусна някой да се опита да ми отнеме детето, да не се виждам с него и да не гледам как расте.

- Каква кола караш в момента?


- Мерцедес, модел CLK, черен кабриолет

- Имаш ли си собствено жилище?

-Да, но в момента имам планове да си купувам по-голям апартамент.

- Сама ли се издържаш, или имаш някой личен „спонсор”?...


- Сама се издържам.

- С колко мъже като бройка е била Емануела? А с жени?!...

- Била съм с толкова мъже с колкото съм пожелала, а с жените нямам опит.

- Има ли много завист от страна на колежките ти и въобще към жените към теб, след като стана толкова популярна?

- Разбира се, че има завист, но това е нормално. Аз също съм имала моменти, когато съм се възхищавала на дадена певица и съм си казвала: „Еее, тя колко успехи има, искам и аз да съм така!”, но това е благородна завист и само може да ме радва.

- За кой мъж най-много си страдала?

- Предпочитам да не споделям отговора на въпроса. Само ще кажа, че е имало мъж, който много ме е наранил и който много съм обичала, но въпреки това съм готова пак да се доверя на някой мъж и да му поверя сърцето си.

- Как всъщност се виждаш след 10 години?!

- Майка на едно 19-годишно момче, изпяла много хубави песни, направила няколко албума, за друго не знам..


/Светлана Терзиева - Сесил
/БЛИЦ



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: reporter
Категория: Новини
Прочетен: 13042373
Постинги: 10473
Коментари: 5012
Гласове: 37058
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930