Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.10.2008 23:39 - Антония Първанова докарва до сърдечна криза Пламен Моллов
Автор: reporter Категория: Новини   
Прочетен: 1022 Коментари: 0 Гласове:
0



 

image Пламен и Поли Як скандал разтресе централата на НДСВ във вторник вечер, разбра plovdiv-online. На редовната сбирка на парламентарната група, министрите и заместник-министрите от НДСВ фурията милионерка Антония Първанова докарала бедния доцент Пламен Моллов до прединфарктна криза, твърдят жълти депутати. Поводът: групата разисквала кога да отиде на тийм-билдинг в Хисаря. Повечето предложения били за събота, някои смятали, че изобщо не трябва да се ходи насам-натам, а да се готви сериозно конгреса на НДСВ, който ще се проведе в края на следващата седмица в Габрово.
Председателят на ПГ на царистите Пламен Моллов обаче категорично настоявал жълтите да се съберат в хотел "Аугуста" в неделя вечер и в понеделник под строй да отидат в Пловдив на събитие, организирано от фондация "Фридрих Науман". Тогава д-р Антония Първанова яростно запротестирала с думите: "Ти ни правиш на маймуни, Пламене. Целта ти е да ни помъкнеш за масовка на събитие, на което ще участва твоята приятелка Поли Карастоянова. Стига си се излагал, стига си компрометирал групата...

 

Тази, която ни сервираше кафета в самолетите като пътувахме в командировки, сега искаш да я натрапиш на партията." Няма да ти мине номерът, пригласяли и други депутати. На страната на д-р Първанова застанали зам.-председателката на парламента Камелия Касабова и други народни представители.
"Карастоянова премина всякакви граници, наистина се натрапва на НДСВ", коментирала и Мия Мореро, която от години е дясна ръка на Симеон. Царистите са силно възмутени, че изпълнителната директорка на Националния борд по туризъм, която доскоро беше в ръководството на партията "Българска социалдемокрация" на Сашо Апашо, провалил ЦСКА и "Кремиковци", сега се опитва да завоюва позиции в НДСВ. За ракета-носител тя използва влюбения Пламен Моллов.
Царистите са много ядосани на шефа на парламентарната си група, че вместо да се фокусира върху проблемите на жълтата партия, която едва ли ще прескочи 4% бариера за влизане в парламента догодина, се замесва в кухненски скандали. Според източници от "Врабча" заместник-председателят на НДСВ Милен Велчев е във война с Моллов. Преди месец шефът на синдикат "Промяна" и съветник на Симеон Сакскобургготски Димитър Диманов събрал на обяд в гранд-хотел "София" Велчев и Моллов с цел да изгладят противоречията помежду си. Но безуспешно.Развръзката ще стане ясна в Габрово в края на седмицата. /Plovdiv-online



Тагове:   криза,   Първанова,   Моллов,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: reporter
Категория: Новини
Прочетен: 13042724
Постинги: 10473
Коментари: 5012
Гласове: 37058
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930