Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.10.2008 19:19 - Атанас Атанасов: Ахмед Емин е бил ключът към тайните на Ахмед Доган
Автор: reporter Категория: Новини   
Прочетен: 708 Коментари: 1 Гласове:
1



Ахмед Емин е бил ключът към тайните на Ахмед Доган, най-вече икономическите тайни. Върхушката на ДПС действа като мафия - този, който стои най-близо до лидера й, е натоварен с много тежка информация. Това каза депутатът от ДСБ Атанас Атанасов в предаването „На четири очи” на Нова телевизия. Доган се притеснява, че може да излезе истината за "черната" каса на ДПС чрез разработката „Лиани”.

ДСБ ще направят всички постъпки информацията, която се съдържа и в МВР, и в ДАНС, да пристигне в Народното събрание. Ако двете ведомства се опитат да прикрият информацията, те ще станат съучастници в трагедията с Ахмед Емин, смята той. Според него не може обективната истина да излезе наяве, защото има голям страх у разследващите. „Единствено в парламента, където има опозиция, която е заинтересована тази информация да стане публично достояние, само там може да се очаква да има обективно разследване”, допълни депутатът.

Конкретният интерес да бъде обявена смъртта на Емин за самоубийство е на Ахмед Доган. Той е бил единственият началник на Емин, изрази мнение Атанасов. 

Във връзка със сградата на Доган в Бояна, която е охранявана от жандармерията, Атанасов каза, че това е мястото, където лидерът на ДПС живее и понякога позволява на подчинените му да организират събития, свързани с партията. След извършени проверки е установено, че хора, които са свързани с източването на държавния резерв, някои от които са подсъдими, са били собственици на тази сграда в определен период от време.

Той припомни, че ДСБ са гласували против някои части от Закона за ДАНС и са предлагали лустрация в службите. Според тях трябва да се закрие ДАНС и да се уреди целия сектор, за да има координация между отделните звена. 

На въпрос дали той е давал информация на “New York Times” и “International Herald Tribune” за България, Атанасов отговори, че се е съгласил само да бъде цитиран в международната преса и че журналистите, които са го интервюирали, сами са били много добре осведомени за ситуацията в страната ни и за финансирането на БСП от Марио Николов. Той каза, че не би се учудил, ако започнат да се разследват чужди журналисти, когато идват в България.


Тагове:   Доган,


Гласувай:
1



1. karambol5 - Точно така - Емин е ключът към тай...
18.03.2010 20:00
Точно така - Емин е ключът към тайните на Доган!
Какво щеше да се случи ако ги разкрие ?
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: reporter
Категория: Новини
Прочетен: 13040801
Постинги: 10473
Коментари: 5012
Гласове: 37058
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930