Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.11.2008 10:01 - БСП с ново лого и star лидер
Автор: reporter Категория: Новини   
Прочетен: 490 Коментари: 0 Гласове:
0



БСП сменя логото си, но червената роза няма да претърпи големи трансформации, стана ясно вчера. Според премиера и лидер на партията Сергей Станишев логото не е променяно от 1990 година и заради обновлението на партията и символът й има нужда от актуализация. Освен с ново лого на предстоящия си конгрес червените ще се сдобият с ново партийно ръководство. Лидерът обаче ще си остане старият. 

image 
Новото лого трябва да бъде одобрено на 47-ия конгрес на БСП, който ще се проведе на 22 и 23 ноември.


“Не виждам смисъл в това някой да ти вменява фалшив образ, различен от твоята същност”. Това обясни вчера звездата от новото клипче Сергей Станишев след Изпълнително бюро на БСП. Той се зае да обясни своята същност в отговор на журналистически въпрос дали е използвал имиджмейкър за снимането на рекламния клип. „Не може да се сложи изкуствен образ, никога не се получава и затова човек трябва да е естествен”, аргументира се той. И заяви, че след клипчето е „намерил потенциална професия за себе си”. 

Червените обясниха, че клипът е сниман за около два часа. Премиерът обаче не посочи колко са стрували те на партията. Запознати довериха, че минифилмчето е на стойност 13 000 лв., като най-скъпи били кинолентата и наемането на трамвайната мотриса. За участието си премиерът, културният министър Стефан Данаилов и 83-годишният дядо Гого не са взели хонорари. Запитан защо в трамвая му има само един пътник, премиерът обясни, че е искал повече младежи, но „времето не е стигнало”. 

В клипа освен музиката от филма на „Всеки километър” е използван и кадърът от соцсериала, в който Ламбо се мята на трамвая. „Новинар” научи, че опозицията готви контраклип с кадри от атентата в църквата „Света Неделя”, лагерите и процеса срещу Трайчо Костов през 1949 година. Слоганът отново ще бъде: "Мечтите и идеите си остават все същите". 

След Изпълнителното бюро на БСП вчера стана ясно още, че делегатите на тазгодишния конгрес ще бъдат с около 100 повече от този преди четири години. Което по думите на премиера доказвало, че „партията се демократизира все повече, въпреки че и сега си е най-демократичната в България”. От управлението на БСП ще излезе дясната ръка на Станишев – Ивелин Николов, който вчера бе избран за главен редактор на в. „Дума”. Тъй като червените притежават само марката на медията, шефът на иначе партийния вестник не може да бъде в ръководния орган на червените.

Едрият бизнесмен Георги Гергов пък влиза в управата на пловдивската организация на БСП и стана неин зам.-председател. Към момента той е изпълнителен директор на Пловдивския панаир. Заради близките си отношения с бившия вътрешен министър Румен Петков се очаква бизнесменът да стане член на новото Изпълнително бюро на червените, което ще бъде избрано уикенда. По време на конгреса се очаква и двамата Руменовци на партията – Петков и Овчаров, да бъдат избрани за зам.-председатели на столетницата. 

Евгени Минчев: С премиера си приличаме по част от името му

"С премиера Сергей Станишев си приличаме по две неща. Едното е, че и той подкара трамвай. А втората прилика откривам в една от частите на името му". Това заяви пред "Новинар" бившият ватман и настоящ светски хроникьор Евгени Минчев. Той коментира последната изява на премиера Станишев, който се превъплъти във ватман в клипче, рекламиращо предстоящия в събота и неделя 47-и конгрес на партията.



Тагове:   БСП,   ново,   Star,   лого,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: reporter
Категория: Новини
Прочетен: 13045053
Постинги: 10473
Коментари: 5012
Гласове: 37058
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930