Блогрол
1. Александър Божков
2. Евгений Тодоров
3. Иван Бедров
4. Иво Инджев
5. Калин Манолов
6. Мартин Заимов
7. Николай Караиванов
8. Николай Младенов
9. Пламен Асенов
10. BLITZ
11. BPOST
12. FROGNEWS
13. R.E.D.
14. СВЕЖО
15. Ян Бибиян
16. ОРИНАВИ
17. Стефан Бонев
18. Петя Ставрева
19. Александър Секулов
20. Оринави
21. Веско Петров
22. Сантов
23. Силви Стефанов
24. Христо Гагов
25. Пламен Славов
26. Bulgaria_news
27. Елена Емануилова
28. Mese4inkata
29. Първа блогерска среща - 24.07.2009
30. Георги Цанков
2. Евгений Тодоров
3. Иван Бедров
4. Иво Инджев
5. Калин Манолов
6. Мартин Заимов
7. Николай Караиванов
8. Николай Младенов
9. Пламен Асенов
10. BLITZ
11. BPOST
12. FROGNEWS
13. R.E.D.
14. СВЕЖО
15. Ян Бибиян
16. ОРИНАВИ
17. Стефан Бонев
18. Петя Ставрева
19. Александър Секулов
20. Оринави
21. Веско Петров
22. Сантов
23. Силви Стефанов
24. Христо Гагов
25. Пламен Славов
26. Bulgaria_news
27. Елена Емануилова
28. Mese4inkata
29. Първа блогерска среща - 24.07.2009
30. Георги Цанков
Постинг
10.12.2008 13:55 -
Няма опасност вредно за здравето месо да стигне до потребителите
Всички български месопреработвателни предприятия имат въведени системи за безопасност и проследяемост на продукцията, каза за БНР председателят на Асоциацията на месопреработвателите Костадин Чорбаджийски.
Според него няма опасност вредно за здравето месо да стигне до потребителите, защото фирмите оказват съдействие на ветеринарните власти при проверките за внесено ирландско месо.
Чорбаджийски съобщи, че делът на сивия сектор в бранша е около 13% и това крие рискове за пазара. И все пак, няма пазарна логика, която да позволи производители да укриват потенциално опасно месо, каза още Костадин Чорбаджийски.
Чорбаджийски съобщи, че делът на сивия сектор в бранша е около 13% и това крие рискове за пазара. И все пак, няма пазарна логика, която да позволи производители да укриват потенциално опасно месо, каза още Костадин Чорбаджийски.
Следващ постинг
Предишен постинг
Няма коментари