Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.02.2009 19:50 - В Пловдив ще се проведе изложението "Банки, инвестиции, пари"
Автор: reporter Категория: Новини   
Прочетен: 557 Коментари: 0 Гласове:
0



Големи инвестиционни проекти, пазарът на недвижими имоти в България и глобалната криза ще са във фокуса на Международното финансово изложение «Банки, Инвестиции, Пари». То ще се състои за седми път от 4 до 6 март 2009 г. в Международен панаир Пловдив. Организатор на форума, който се провежда под патронажа на министъра на финансите, е фирма «Е-21». 
«Банки, инвестиции, пари» се утвърди като водещо събитие за финансовия сектор. В него участват банки, застрахователни и осигурителни компании, инвестиционни дружства, ИТ компании, дружества със специална инвестиционна цел, строителни компании и агенции за недвижими имоти, консултанти и инвеститори, както и представители на правителството и общините. 
Тазгодишното издание разширява периметъра на изложението като си поставя за цел да привлече инвеститорския интерес от чужбина. За първи път ще бъдат представени големи инвестиционни проекти и пазарът на недвижими имоти в България. Акцент на форума ще бъдат инвестиционните възможности на българските общини, които ще могат да презентират най-новите си продукти и услуги, планове за развитие и успешни проекти, твърдят организаторите. Предвидена е премиера на алманаха „Инвестиционен индекс на общините в България”. За първи път в рамките на събитието ще бъдат наградени общините с най-добър инвестиционен климат.
Три дни ще продължи престижната международна конференция «Финансовият сектор в условията на глобална финансова и икономическа криза: решенията за България», подготвена от списание «Банки, Инвестиции, Пари». В различните панели ще се дискутират също възможностите за развитие на българските региони с помощта на европейските фондове и на проекти, реализирани чрез публично-частно партньорство; капацитетът на местните власти за осъществяване на подобни проекти; добрите практики на страните от ЕС при усвояване на Структурните фондове; финансовото образование; управлението на риска в застраховането и други актуални теми. 
Ще бъдат връчени традиционните награди „Финансов продукт на годината” в различни конкурсни категории: кредитни продукти и финансиране, инвестиционни продукти и влогонабиране, картови продукти, застраховане. Целта на конкурса е да популяризира най-успешните и конкурентни финансови продукти и компании за предходната година.



Тагове:   пловдив,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: reporter
Категория: Новини
Прочетен: 13031772
Постинги: 10473
Коментари: 5012
Гласове: 37058
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930