Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.03.2009 17:16 - Майка подари на умиращата си дъщеря лице на Деми Мур
Автор: reporter Категория: Новини   
Прочетен: 948 Коментари: 0 Гласове:
0



Като узнала за смъртоносната болест на дъщеря си, британка решава да осъществи мечтата  ъ  -  да прилича на холивудската звезда Деми Мур. Парите за пластичната операция  -  40 000 лири, майката събира цял живот за сватбата  на единствената си щерка. Страшната диагноза е поставена на Лиза Конъл преди две години. Момичето прави два опита за самоубийство. Тумор в мозъка, който не може да бъде опериран  -  това е като бомба със закъснител в главата на Лиза. Нито един специалист не може да каже колко още ще живее Конъл. След като разбира за страшната болест, тя се разделя с любимия, с когото готвят сватба, и изпада в дълга депресия. От нея я вади човек със същата диагноза. Той убеждава младата жена, че макар да  ъ остава малко живот, тя може да го използва пълноценно и да направи много неща.

Като начало Лиза решава да се заеме с благотворителност, за да помага на тежко болни хора. Преди Коледа обаче състоянието  ъ се влошава. При прегледа лекарите установяват, че раковото образувание значително е нараснало. Което означава, че  ъ остават малко дни живот. Така Лиза решава да осъществи мечтата си  -  да заприлича на своя кумир, кинозвездата Деми Мур. Винаги съм искала да съм като Деми, сега съм напълно убедена, че ще направя тази операция, за да умра красива, признава Лиза. Близките  ъ не споделят нейния ентусиазъм, но решението  ъ е окончателно.

За да се превърне в копие на американската звезда, Лиза, която и без това е красавица, ще си направи липосукция, ще увеличи бюста си, ще промени формата на веждите си, ще проведе серия процедури при козметолог и зъболекар.

Единствено майка ъ подкрепя напълно последното желание на Лиза. Анджела Конъл няма никакви колебания, че трябва да даде за пълната промяна на щерка си парите, които пести цял живот за нейната сватба. Която най-вероятно няма да се състои. В началото се опитах да убедя Лиза, че тя и без това е красиво момиче и няма нужда от пластика и всички тези операции. Тя обаче е моя дъщеря, обичам я толкова, че искам да направя последните месеци от живота ъ възможно най-красиви, разказва майката.

Заради тумора в мозъка лявата страна от лицето на Лиза е парализирана, а окото  ъ не може да се отваря напълно. Операцията ще помогне тези външни белези на болестта да се коригират. Според лекарите обаче много скоро момичето ще загуби напълно чувствителност.  
http://www.marica.bg/show.php?id=1299



Тагове:   дъщеря,   майка,   лице,   Мур,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: reporter
Категория: Новини
Прочетен: 13002207
Постинги: 10473
Коментари: 5012
Гласове: 37058
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031