2. Евгений Тодоров
3. Иван Бедров
4. Иво Инджев
5. Калин Манолов
6. Мартин Заимов
7. Николай Караиванов
8. Николай Младенов
9. Пламен Асенов
10. BLITZ
11. BPOST
12. FROGNEWS
13. R.E.D.
14. СВЕЖО
15. Ян Бибиян
16. ОРИНАВИ
17. Стефан Бонев
18. Петя Ставрева
19. Александър Секулов
20. Оринави
21. Веско Петров
22. Сантов
23. Силви Стефанов
24. Христо Гагов
25. Пламен Славов
26. Bulgaria_news
27. Елена Емануилова
28. Mese4inkata
29. Първа блогерска среща - 24.07.2009
30. Георги Цанков
Прочетен: 943 Коментари: 0 Гласове:
Последна промяна: 12.03.2009 19:29
Съчетанието от традиционни методи и най-модерни технологии е в основата на новия клас бъчви и барици, които ще демонстрира унгарска компания. Те са изработени от специални видове дъб и са обработени на дъбов огън, за да се подобрят качествата на отлежаващите в тях напитки.
Новост за българския пазар са испанските витрини за вино с контрол на температурата и влажността. В тях то се съхранява и отлежава, готово е за сервиране с най-подходящата температура. На изложбата ще бъде презентирана и „Карта на виното в България”.
На ВИНАРИЯ 2009 ще се борят за пазарен пробив бели и червени вина от Дунавската равнина – Шардоне, Пино Гри, Пино Ноар и Каберне совиньон, представени като световна новост от изба „Лозенска лоза”.
Тя е сред 62-те фирми производители и дистрибутори на вина, които ще участват в тазгодишното издание на Международната изложба за лозарство и винарство, заедно с над 250 компании, предлагащи технологии, машини, съоръжения, материали и услуги за бранша. ВИНАРИЯ 2009 ще се проведе от 18 до 21 март в Международен панаир Пловдив. Най-много са чуждестранните изложители от Италия, Франция, Германия.
В Гурме зона, която се организира за първи път, ще бъде включена и експозиция „Вкусове от Италия”, а всеки ден в рамките на деловата програма е предвидена презентация „Уникални сицилиански вина и храни, родени от вулкана Етна”. До този момент 30 фирми от България и Италия са заявили участие в новата секция на ВИНАРИЯ, която е предназначена за производители и дистрибутори на висок клас продукти, свързани с виното. Техните изделия ще бъдат представени от най-добрите експерти, за да се популяризират гурме културата и бизнесът, ангажиран с нея.
Не е първоаприлска - Гочиту влиза в култ...
Наско от Б.Т.Р. участва в рок операта „И...