Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.03.2009 19:42 - Министерски рейд в Пловдив
Автор: reporter Категория: Новини   
Прочетен: 728 Коментари: 1 Гласове:
0



Министърът на финансите Пламен Орешарски, заместник-министърът на образованието и науката Ваня Добрева и заместник-министърът на земеделието и храните Светла Бъчварова пристигат в Пловдив за поредица от срещи в понеделник - 16 март. Орешарски, Добрева и Бъчварова ще бъдат придружени от депутатите от Коалиция за България Румен Петков, Захари Георгиев, Атанаска Тенева, Пламен Славов и Мария Вълканова. Предвидени са последователни срещи с академичната общност в града и с представители на деловите среди на Пловдив и областта.
Рейдът ще започне със среща с ректори на пловдивските вузове и представители на научната общност, която ще започне в 13 ч. в заседателната зала на ПУ “Паисий Хилендарски”. На нея ще се обсъждат проблемите на висшето образование и научните изследвания. От 15 до 16.30 ч. в Пресклуба на Международен панаир Пловдив ще има разговор с участието на Пламен Орешарски, който ще представи антикризисната програма на правителството за намаляване влиянието на световната икономическа криза. За участие в срещата са поканени представители на деловите и бизнессреди от област Пловдив, банкови и финансови институции, браншови организации и медии. Рейдът ще завърши със среща с актива на БСП в Пловдив. Разговорът с членовете и симпатизантите на левицата ще бъде от 17 до 18.30 ч. и министри и депутати ще разясняват постигнатото от правителството и какво предстои да се реализира.


Тагове:   Пловдив,   Министерски,


Гласувай:
0



1. анонимен - За чия сметка ?
15.03.2009 21:17
Нещо им става на управляващите. Като се почне от Серджо, всички така са се разтърчали из България и започвам да си мисля дали вече не ходят по въглени или им припарва някъде. Или вече са започнали предизборната агитация. То не са срещи с бабички / " ах колко бил красив и млад" /, с болни, с академични общности, с бизнесмени и какви ли още не. Станишев всекидневно открива нови водопроводи. Само нови европейски тоалетни още не се откриват. Дали защото сме обидени на Брюксел ? И навсякъде се обяснява, че по този начин смазваме влиянието на световната криза у нас. Неизвестно защо обаче не обясняват какво ще правят с нашенската си криза във всички отрасли. На всичкото отгоре, както се чу, от Брюксел май отказват да ни пращат дружинни ръководители, които да ръководят управниците ни / все баш специалисти/. Приклякането на Станишев преди дни в Брюксел май не хвана декиш - та кой е луд да дели отговорност и последствия от глупостите, които ежедневно вършат нашите управляващи от всякакъв ранг, след като продължават да се правят на неразбрали пределно ясните дипломатични все още предупреждения. Но нейсе. КОЙ КАКВОТО Е ДРОБИЛ ЩЕ ГО СЪРБА СКОРО ! НО ИСКАМ ДА ЧУЯ ОТ ПЪРВА РЪКА / ПРОКУРАТУРАТА / СЛЕД КАТО ОЩЕ НЕ Е ДАДЕН ОФИЦИАЛНО СТАРТЪТ НА ПРЕДИЗБОРНАТА КАМПАНИЯ, С КАКВИ ПАРИ СЕ ПЛАЩАТ ВОАЯЖИТЕ НА КОХОРТИТЕ УПРАВЛЯВАЩИ ИЗ СТРАНАТА. ЗАЩО НЕ СИ СТОЯТ НА ..... И НЕ СЕ ОПИТАТ ПОНЕ ЗА МАЛКОТО ВРЕМЕ ДО ИЗБОРИТЕ ДА СВЪРШАТ НАЙ-ПОСЛЕ НЕЩО ОТ ПОЛЗА НЕ САМО ЗА СЕБЕ СИ ?
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: reporter
Категория: Новини
Прочетен: 13045297
Постинги: 10473
Коментари: 5012
Гласове: 37058
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930