Блогрол
1. Александър Божков
2. Евгений Тодоров
3. Иван Бедров
4. Иво Инджев
5. Калин Манолов
6. Мартин Заимов
7. Николай Караиванов
8. Николай Младенов
9. Пламен Асенов
10. BLITZ
11. BPOST
12. FROGNEWS
13. R.E.D.
14. СВЕЖО
15. Ян Бибиян
16. ОРИНАВИ
17. Стефан Бонев
18. Петя Ставрева
19. Александър Секулов
20. Оринави
21. Веско Петров
22. Сантов
23. Силви Стефанов
24. Христо Гагов
25. Пламен Славов
26. Bulgaria_news
27. Елена Емануилова
28. Mese4inkata
29. Първа блогерска среща - 24.07.2009
30. Георги Цанков
2. Евгений Тодоров
3. Иван Бедров
4. Иво Инджев
5. Калин Манолов
6. Мартин Заимов
7. Николай Караиванов
8. Николай Младенов
9. Пламен Асенов
10. BLITZ
11. BPOST
12. FROGNEWS
13. R.E.D.
14. СВЕЖО
15. Ян Бибиян
16. ОРИНАВИ
17. Стефан Бонев
18. Петя Ставрева
19. Александър Секулов
20. Оринави
21. Веско Петров
22. Сантов
23. Силви Стефанов
24. Христо Гагов
25. Пламен Славов
26. Bulgaria_news
27. Елена Емануилова
28. Mese4inkata
29. Първа блогерска среща - 24.07.2009
30. Георги Цанков
Постинг
14.05.2009 20:11 -
Пуснаха салам против импотентност
Колбас с екстракт против импотентност пусна фирма от Горна Оряховица. Показват го за първи път на Пролетния панаир в Пловдив и кандидатства за златен медал.
"В салама сме вложили екстракти от muira puama - дърво, което расте в горите на Бразилия. Лечебни са соковете му", каза производителят Иван Стефанов. Колбасът действал срещу умора и подобрявал сърдечносъдовата дейност. Връщал сексуалната енергия и при мъжете, и при жените, твърдят от фирмата. Колбасът е сурово-сушен, тип луканков. Струва 16 лв. килограма, съобщава "24 часа".
Горнооряховският месокомбинат решил да пусне еротичния салам след среща с колеги от старозагорска фирма, която внася сместа за влагане. Търсенето бързо нараснало и заводът произвежда по 3-4 т от мезето месечно.
"Рецептата за колбаса и технологията на производство разработихме с горнооряховската фирма в края на 2008 г.", разказа собственикът на компанията-вносител на еротичната подправка, Спиридон Спиридонов от Стара Загора. От 13 г. той е представител за България на немска фирма за подправки и технологични смеси за месопреработвателната промишленост. За 1-и път тази година обаче внесъл подправъчната смес "Витал Байсер", в която има muira puama. "На 100 кг месо се добавят 1,5 кг от сместа. Името й в превод означава “да вкусиш от живота”. Съдържанието на muira puama е едва 2%", обясни Спиридонов.
Според Националната ветеринарномедицинска служба саламът е безопасен. Съставката била включена в т.нар. технологична документация на фирмата, която се одобрява от ветеринарните и здравните власти. Микробиологични изследвания доказвали безвредността. Салами със същата съставка от години се произвеждат в Испания и Германия според ветеринарите.
Горнооряховският месокомбинат решил да пусне еротичния салам след среща с колеги от старозагорска фирма, която внася сместа за влагане. Търсенето бързо нараснало и заводът произвежда по 3-4 т от мезето месечно.
"Рецептата за колбаса и технологията на производство разработихме с горнооряховската фирма в края на 2008 г.", разказа собственикът на компанията-вносител на еротичната подправка, Спиридон Спиридонов от Стара Загора. От 13 г. той е представител за България на немска фирма за подправки и технологични смеси за месопреработвателната промишленост. За 1-и път тази година обаче внесъл подправъчната смес "Витал Байсер", в която има muira puama. "На 100 кг месо се добавят 1,5 кг от сместа. Името й в превод означава “да вкусиш от живота”. Съдържанието на muira puama е едва 2%", обясни Спиридонов.
Според Националната ветеринарномедицинска служба саламът е безопасен. Съставката била включена в т.нар. технологична документация на фирмата, която се одобрява от ветеринарните и здравните власти. Микробиологични изследвания доказвали безвредността. Салами със същата съставка от години се произвеждат в Испания и Германия според ветеринарите.
Импотентността на АЕЦ "Козлодуй&quo...
Какво ще се случи ако престанете да се з...
Повишената импотентност на АЕЦ "Коз...
Какво ще се случи ако престанете да се з...
Повишената импотентност на АЕЦ "Коз...
Следващ постинг
Предишен постинг
Няма коментари