Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.06.2009 14:29 - Бивш мениджър на Джексън: За смъртта му са виновни лекари-шарлатани
Автор: reporter Категория: Новини   
Прочетен: 2233 Коментари: 3 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Личните лекари са виновни за смъртта на Майкъл Джексън. Това мнение изрази бившият мениджър на певеца Тарек бен Амар.

image
  “Напълно очевидна е престъпната роля във всичко това на онези лекари, които уж го лекуваха дълги години. Именно те унищожиха лицето му, даваха му маса лекарства за снемане на болката”, каза той.
“Майкъл Джексън имаше безсъние, затова приемаше сънотворни. Той беше истински хипохондрик и на нас, неговите приятели, ни беше трудно да определим дали наистина беше болен от нещо, тъй като около него се образува група от лекари-шарлатани, които извличаха ползи от тази негова “болест”, каза Бен Амар.
Той изрази увереност, че сърдечният пристъп, довел до смъртта на певеца, е бил предизвикан от постоянното приемане на лекарства, предписани му от лекуващите го лекари.
“Никога не съм виждал Джексън да приема наркотици”, заяви бившият мениджър в отговор на появилите се слухове, че смъртта на певеца може би е била предизвикана от свръхдоза наркотични вещества.
“Майкъл Джексън не живееше здравословно, той се хранеше неправилно, не можеше да спортува. Всичко това може да доведе до аналогичен трагичен край всеки човек, оказал се в подобна ситуация”, допълни Бан Амар, пише ИТАР-ТАСС. /БЛИЦ


Тагове:   майкъл джексън,


Гласувай:
0



1. анонимен - Да ви звучи познато? На мен, да! И ...
27.06.2009 10:59
Да ви звучи познато? На мен, да! И Елвис е умрял поради същите причини! Прекалявам е с успокоителните, хапчетата за отслабване, сънотворните и какво ли още не. Някъде бях чела, че личният му лекар му изписвал огромни количества хапчета за какво ли не, които Елвис приемал едва ли не по цели шепи...
Славата си има и тъмната страна! Не е лесно да си под светлината на прожекторите 24 часа, 7 дни в седмицата и 365 дни в годината и така в продължение на години! В един момент този живот те съсипва, първо психически, а после и физически. Всички боготворим звездите, доре малко им завиждаме за бляскавия живот, но не си даваме сметка каква цена плащат за всичко това.
цитирай
2. анонимен - Майкъл Джаксън
27.06.2009 18:53
Цената, която плащат звездите е цена, която се определя от схемите, моделите и манипулациите на Матрицата. Всичко е нарочно и добре отиграно през цялото време и по принцип всички звезди влизат в тази схема с малки изменения според индивидуалните качества все пак на индивида, които могат да бъдат доста голями в определени случаи. Списъкът на звездите загинали съвсем нарочно така да се каже е дълъг и предълъг, но има и такива, за които никой не подозира, че са попаднали пак в същия смертелен капан.

Междувпрочем всички сме в Матрицата и ни третират със същите схеми, но никой не пише за обикновените хора, които страдат не по-малко, само че останалите не си дават сметка нито четат статистиките.

Всички ръгнаха да плачат и да се вайкат за Майкъл, но никой и никъде не се организираха да ревнат с висок глас и обвиняват убийците му. Е нема що, голяма обич, голямо нещо, но какво ли може да се очаква от това напълно овчясало човечество, напълно изветряло.
цитирай
3. анонимен - ...
23.09.2009 22:06
Елвис преси си отиде от свръх доза, а Майкъл беше убит. Има разлика. Не знам Пресли с какво е прекалявал, обаче не знам и да е съден за неща, които не е извършил.Като Майкъл.Да го обвинят точно за посегателство над деца... а те бяха най-скъпото в живота му. Как да не се съсипе ?!? Как?! Как да не започне да страда от безсъние, след цялата помия , която изляха върху него? Кой нормален човек ще издържи на това ? Никой.. а така беше почти през половината му живот.Не му завиждам за бляскавия живот.Той си беше негов,сам постигна всичко и покори целия свят с доброта, човечност и талант във всяко едно отношение.Втори път такъв гении света няма да види. Този човек страдаше от 4 редки болести, а на всичкото отгоре и шибаните жълти боклуци не го оставяха на мира! И после лекарствата го съсипали.. еми да ама замислете се защо ги е приемал тея лекарства? Защото психиката му е била разбита точно от тея по-горе споменатите :) И не знам защо малко не се вслушате в музиката му, а всички са се втренчили във външния му вид! Почивай в мир Майкъл!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: reporter
Категория: Новини
Прочетен: 13035659
Постинги: 10473
Коментари: 5012
Гласове: 37058
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930