Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.06.2009 14:30 - Феновете на краля на попа в шок
Автор: reporter Категория: Новини   
Прочетен: 568 Коментари: 0 Гласове:
0



Хиляди фенове се събират пред дома на Майкъл Джексън и около неговата звезда на Алеята на славата в Холивуд, след като тази нощ кралят на попа почина на 50-годишна възраст. Пред болницата в Калифорния, където Майкъл Джексън почина, пред дома му в Индиана, където той е прекарал детството си, на площад Таймс Скуер в Ню Йорк събралите се хора държат в ръце снимки на певеца, запалени свещи, цветя и плюшени играчки.

image
  Моят брат, легендарният крал на попа, почина в четвъртък в 14,26 часа. Според нас той е получил сърдечен удар в дома си, но точната причина за смъртта ще знаем след аутопсията. Личният му лекар, който тогава е бил с него, се е опитал да го върне към живота. Това каза братът на Майкъл Джексън Джърмейн.Нека любовта бъде винаги с теб, Майкъл. Обичаме те, каза още Джърмейн.
Майкъл Джексън не е дишал, когато Спешна помощ е пристигнала в дома му в Лос Анджелис. В болница е бил приет в 13,14 ч. вече в кома. Повече от един час лекарите са се борили за живота му.
Неговата майка Катрин и сестра му Латоя са отишли веднага в болницата, както и хиляди фенове на краля на попа. По-рано баща му Джо каза, че синът му е в много лошо състояние. Много бързо почти цялото семейство Джексън са се събрали в болницата. Скоро след това американските и после и световните медии предадоха новината за смъртта на краля на попа. Точната причина за смъртта му ще стане известна в петък след аутопсията. 

Смъртта на Майкъл Джексън се превърна в лична трагедия за много негови приятели, сред които и звезди от шоубизнеса.
Бившата му съпруга Лиза-Мари Пресли каза: “Много съм разстроена. Моето сърце и сърцето на децата са разбити. Това е такава загуба, която не може да се изрази с думи”.
Продуцентът Коунси Джонс, с когото Майкъл Джексън работи върху трите си най-продавани албума, заяви: “Напълно съм опустошен от тази неочаквана и трагична новина. Просто нямам думи. Днес буквално изгубих по-малкия си брат, част от моята душа си отиде с него”.
Представител на актрисата Елизабет Тейлър съобщи, че тя е “прекалено силно разстроена от това, че нейният най-близък приятел Майкъл Джексън си отиде от живота, за да прави изявления”.
Попзвездата Мадона каза: “Не мога да спра да плача... Винаги съм се възхищавала на Майкъл Джексън. Светът изгуби един от великите, но неговата музика ще живее вечно. Моето сърце е с децата му и останалите членове на семейството му”.
Режисьорът Стивън Спилбърг каза: “Както няма да има друг Фред Астер, Чък Бери или Елвис Пресли, така няма да има и друг, който да може да се сравнява с Майкъл Джексън. Неговият талант и неговата тайна го превърнаха в легенда”.

Джако приключваше подготовката за предстоящото си голямо турне, с което щеше да се завърне на сцената и което трябваше да започне скоро от Лондон. Предварително са разпродадени 50 концерта.
В последно време Майкъл Джексън рязко отслабна, имаше предположения, че всичко това му е дошло в повече. Последният си концерт Майкъл Джексън изнесе преди 12 години. Говореше се, че Джако има рак на кожата.

Майкъл Джексън беше най-известният певец в света, а албумът му „Thriller“ от 1982 г. е продаден в над 118 милиона копия, което го прави най-продавания албум в историята. Майкъл Джексън държи рекорд за най-много спечелени статуетки от наградите Грами в историята на музиката през 1984 г. - 8 на брой за албума си "Thriller". В световен мащаб продажбите от албумите му възлизат на 750-800 милиона копия, като "Thriller" продължава да се купува и до днес. /БЛИЦ


Тагове:   майкъл джексън,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: reporter
Категория: Новини
Прочетен: 12997756
Постинги: 10473
Коментари: 5012
Гласове: 37058
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031