Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.07.2009 20:13 - Борисов предлага Цецка Цачева за председател на Народното събрание
Автор: reporter Категория: Новини   
Прочетен: 738 Коментари: 1 Гласове:
0



Предложението на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов за председател на 41-то Народно събрание е на Цецка Цачева. Това обяви Борисов в предаването "На четири очи" на Нова телевизия. Юристът Цецка Цачева е мажоритарен депутат на ГЕРБ от Плевен.


Цецка Цачева (вдясно до Борисов), като мажоритарен кандидат и водач на листата на ГЕРБ в Плевен, и областният председател на партията Ивелин Николов (вляво от Борисов) посрещат лидера на ГЕРБ Бойко Борисов на предизборен митинг в града. 
Снимка: Анелия Николова, Дневник

 
Борисов представи Цачева като "госпожа, победила в Плевен два пъти Румен Петков, три пъти партията на кмета на Плевен Найден Зеленогорски (СДС), добър юрист, 52-годишна, семейна, авторитетна". "Разбира се и Красимир Велчев е изключително добър човек с качества, доказани, партията го обича, имаме няколко варианта, но аз специално по-лесно работя с жени, а и българските жени по-добре се представят в Брюксел", аргументира избора си Борисов.

Лидерът на ГЕРБ съобщи, че на първото заседание на групата на ГЕРБ утре ще бъде взето и решение дали да бъде "отзован" депутатът от Бургас Тодор Йосифов, известен като Маниака. По-рано пред БНР Борисов каза, че на утрешното заседание ще бъдат потърсени възможности за отзоваване на един от депутатите на ГЕРБ. Източници от ГЕРБ потвърдиха, че става въпрос за раппевеца от Бургас Тодор Йосифов, известен като Маниака, който е и председател на младежката структура на ГЕРБ в Бургас.

Лично аз много го харесвам, каза Борисов и посочи, че Йосифов му е написал "много прочуствено писмо", в което сам предлага да бъде изваден от парламента, заради зачестилите атаки срещу него и текстовете на песните му. Има хиляди български младежи, които се бунтуват срещу всичко, защото няма кой да ги убеди, че има смислени неща, защити Борисов депутата си. Ако го оставя в парламента, тази атака ще продължи, изкарват му текстове от песни, а той е бил на 16-20 г., когато ги е пял, добави той. По думите на Борисов въпросът е да се прецени кое е по-правилното за партията - Маниака да остане в парламента и да се изговори всичко, или да напусне, за да не се спекулира. Ако преценим, че е по-добре за партията да не бъде атакауван заради текстовете, които е пял преди пет или седем години, във всички случаи той ще отговаря в министерството на младежта и спорта по тази тема, заяви Борисов.

Лидерът на ГЕРБ посочи, че е негова заслугата много майсторски да надиграе Станишев и особено скъпите му пиари, за които дадоха стотици, а сигурно и милиони левове. "Надиграх ги по всички пунктове, много уверено, това е единственото, за което ще си припиша заслуга, защото истински им се радвах като ги надигравах и така им пусках мухички, че те се хващаха и още по-силно ги потапяха към дъното", каза Борисов. "Беше ми интересно да ги надигравам и на куц крак, просто се забавлявах с тях", призна лидерът на ГЕРБ. По думите умишлено е съобщил името на бъдещия си вътрешен министър Цветан Цветанов, за да дразни сегашния Михаил Миков. /Дневник


Тагове:   отзован депутат,


Гласувай:
0



1. анонимен - Tazi gospoja stava za magazinerka ...
12.07.2009 22:56
Tazi gospoja stava za magazinerka no ne i za shef na parlamenta. Tova e rezil, smiah. Samo poglednete snimkata
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: reporter
Категория: Новини
Прочетен: 13024710
Постинги: 10473
Коментари: 5012
Гласове: 37058
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930