Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.07.2009 10:10 - Родните телевизионните звезди*
Автор: reporter Категория: Новини   
Прочетен: 1004 Коментари: 2 Гласове:
0

Последна промяна: 12.07.2009 10:10


  image

"Горещо" на Венета Райкова по Нова телевизия от години се радва на висок интерес.

"И маймуна да  дават по  телевизията всяка вечер, и тя ще стане много популярна", твърдеше навремето Любен Дилов-син, разсъждавайки на тема електронните медии и известността на индивидите, които гастролират като водещи в тях. Това  за маймуната си е факт. И все пак, ако въпросното мило животинче се задържи по-дълго на екран, ако показва завиден рейтинг… Това означава, че мястото му е точно там, че има талант за телевизионен водещ, че е желан гост в дома на милиони българи. Защо да не влезе. Какво като е маймуна. И там ще си остане, защото телевизиите имат нужда да привличат зрители, за да могат те да привлекат рекламодатели.

 Същото важи и за хората. Много е лесно да станеш известно лице, когато си на екран. Изключително трудно е да се задържиш там и да продължиш да си интересен на солидна част от публиката.

1. Венета Райкова

Горещо" на Венета Райкова по Нова телевизия е едно от предаванията, които продължават да фокусират интереса на публиката най-вече заради това, че се вмъква под завивките на известните, но и заради умението на водещата да задава и най-неудобните въпроси. Нещо, което между другото далеч не е толкова лесно, колкото изглежда на пръв поглед. Първият  брой  на предаването стартира на 20 март 2004 г. И до днес то е изключително гледано. Въпреки че след участието си във "Вип брадър" Венета Райкова беше недолюбвана от много хора, това не повлия на рейтинга на телевизионния таблоид. Напротив, качи го. За пореден път се доказа, че българската публика може да не харесва някого, но когато й поднасят "вкусен" продукт, го консумира с огромен апетит. А Венета е един безспорен професионалист и умее да извади интригата на преден план. Елемент, без който всяко предаване ще е скучно. 

 


 

image Снимка: Нова телевизия

Гала може да води с часове, без да й проличи умора.

  

2. Гала

След сериозна пауза "На кафе" по Нова телевизия се завърна триумфално,. А водещата му Гала се вмъкна в къщата на "Вип брадър", за да засили ефекта от повторното си появяване в сутрешния часови пояс. Самоотвержеността на водещата стигна дотам, че участва и след като счупи раменната си кост по време на една от игрите. След излизането си стоически продължи да води  "На кафе" с шина. И предаването върна предишната си популярност. На телевизията й трябваше боец на сутрешния  фронт, а хората, които могат да водят с часове, не са никак много. А дупката, оставена от Гала, се  усещаше. Формулата на предаването е женски "кокошарник", както се изразява самата водеща. "Пренесох я от всекидневието си. Тези три момичета са наистина най-близките ми приятелки. Имаме си от доста време нашите излизания по женски. Виждаме се по всяко време, но в петък вечер - задължително. По-задължително е, отколкото да отидеш на работа", признава тя в едно свое интервю. Гала започва телевизионната си? кариера  в супершоу "Невада" по  БНТ, но не остана там в развитието си като някои други. 

 


 

image Снимка: Румен Попов

Виолета Сечкова вече се утвърди на екран и ще липсва на зрителите.

3. Виолета Сечкова

Определят я като основен конкурент на Венета Райкова.  Тя е по-млада, по игрива, по-лъчезарна от Венета,  но все още няма нейния хъс да е на върха на всяка цена. Въпреки това се справя отлично, води с лекота разговорите, умее да излиза от ситуация, естествена е. Чак да не повярваш, че е била манекенка. Все пак тя има и  яка телевизионната школа като асистентка на Иван и Андрей. Предаването й "Градски легенди" по телевизията, която вече се казва Pro.bg, е любимо на много хора. По ирония на съдбата Виолета ще е подложена на същото щастливо изпитание като конкурентката си. През септември й предстои да ражда. Интересно е дали като Венета ще бърза да се върне на екран. Надали, защото вече беше проведен кастинг за нейни заместници. На финала са останали 12 души - четирима са мъже, а останалите - жени.  Победителят може да е много готин, но ние си свикнахме с Вили. И все пак майчинството е по-важно от което и да било предаване, нали?

 


 

image Снимка: Нова телевизия

Русокосата господарка на ефира завладя българската публика.

4. Мария Игнатова

Русокосата господарка на ефира е една от най-новите любимки на българската публика, въпреки, че в момента не води шоуто.  Чарът й обаче е наистина опасен.  Затова заедно с половинката си беше избрана от Нова телевизия да направи изборите по-смилаеми за населението т.е. да ги превърне в шоу. Справи се перфектно. Помогна й и мъжът до нея. Знаете кой е, нали?  Затова да спечели сърцата на аудиторията, имаше значение както това, че е много секси, че има размазваща мъжете усмивка, така и връзката й с Димитър Рачков. Любовната история между господарската двойка беше разкрита от медиите, а двамата дълго не си признаваха, защото тя имаше друга връзка. Даже се писа, че получила годежен пръстен.  После си признаха, че се обичат и образите им засияха от безброй списания. Дори Ивана ги покани да се снимат в неин клип. Мария пък е забъркана в стар любовен триъгълник с Преслава по линия на бившия си съпруг. Какво повече трябва на зрителите от един такъв жив сериал с родни звезди.

Мария Игнатова преди време се съблече лекичко за списание Мах, с което съвсем закова почитателите си от силния пол. 

 


 

image Снимка: Би Ти Ви

Богдана Трифонова (вляво) и Ива Дойчинова си тежат на мястото.

5. Ива Дойчинова и Богдана Трифонова

Единствените господарки, които си харесахме от Би Ти Ви. За наше съжаление. Там очевидно доминират мачовците с голи глави, с очила , без очила, но не и дамите. За сметка на това Ива и Богдана са истинско удоволствие за  ухото и окото. Предаването им "Часът на мама" е хем полезно, хем приятно. Жените ги гледат , защото научават много нови неща за отглеждането на децата си. Мъжете покрай тях. А също заради приятното  излъчване на водещите. Като си спомним за войнстващия феминизъм и диктаторското поведение на Миглена Ангелова, Ива и Богдана ни изглеждат като малки телевизионни ангелчета. А те наистина умеят да водят с финес, майтапи и без никакво напрежение.

Ива е дългогодишен водещ и програмен мениджър на радио ФМ+, водеща в Нова телевизия на предаването "Искам работа". Богдана Трифонова е позната като радиоводещ на Сутрешния блок в БГ радио заедно със Симеон Колев и е живо доказателство, че да си ново лице на екрана понякога не е грях, а голяма предимство.

 


 

И 5-има повелители

 


 

image Снимка: Румен Попов

Слави Трифонов тръгва на турне.

1. Слави Трифонов

Слави Трифонов стърчи като Вавилонска кула над т.нар. български шоубизнес. И нищо не може да го мръдне оттам. Мразят го, обичат го, точно както в песента му, но не могат да го заобиколят. От 8 години е в бТВ. Надали някой друг у нас може да си представи какво е да водиш предаване всяка вечер, без събота и неделя, в продължение на толкова години. Никой не го е изживял, а то е наистина сизифовски труд. Преди това Слави има в актива си още 12 зими като водещ и продуцент. То не бяха"Ку-ку", "Каналето", "Хъшове" .

За него тайни в този занаят няма, а и екипът му работи като "Мерцедес". Проблемът е, че понякога се взема твърде насериозно, а хората пред екрана имат нужда от откаченяци, не от ментори.  Казват , че шоуто му се изтъркало, но той винаги е знаел как да го реактивира. Почти сигурно е, че ще го направи пак. Защото милиони зрители продължават да го гледат, а се раждат и нови. През август тръгва на турне и ще може да провери барометъра на народната любов.

 


 

image Нова Телевизия

Зуека и Рачков са най-добре партниращата си двойка в ефира.

2. Зуека и Рачков

Васил Василев-Зуека и Слави тръгнаха заедно от "Ку-ку" и "Каналето". Те двамата правеха страхотни скечове,  но още тогава мелеха много трудно, защото са адски различни като хора.  Диктаторският нрав на Дългия  е неразбираем и неразгадаем за артист като Зуека. Виж с Димитър Рачков се намериха и си паснаха като ръка и ръкавица. Преценете сами, щом не сложихме Рачков в комплект с Мария Игнатова, а с него. Все пак са по-отдавна заедно. Двамата излъчват такава вълна от артистизъм и жизнерадост, че просто нямат равни в това отношение. И никой не може да разиграе сценка като тях. Дълго време Митко Рачков се изявяваше в предаването "НЛО", разсмивайки и забавлявайки. След това дойде поканата от продуцентите на "Господари на ефира" и там той намери човека, с когото очевидно съдбата е трябвало да го срещне - Зуека. Намери и Мария, но сега не говорим за любов. Затова ще се ограничим до първия. 

Зуека и Рачков имаха възможност да гостуват и на италианския първообраз на шоуто. Поводът беше 20-годишнината от създаването на най-популярното и скандално италианско предаване  Striscia la notizia, по чийто лиценз е "Господари на ефира". Италия ги видя в ефир за минути. И се влюби в тях. То не беше раздаване на автографи, то не беше чудо.

 


 

image Снимка: Нова Телевизия

Ники Кънчев е запазена марка сред водещите.

3. Ники Кънчев

Иронията, спокойствието, чувството за хумор и брилянтното отиграване и на най-неочакваната ситуация от водещия Ники Кънчев са ненадминати в българския ефир. "Хич не го харесвах, когато го видях за първи път на екран, сега не мога без него", казва майка ми. Той наистина умее да ти влезе под кожата.  Води "Стани богат"  и шоуто „Един срещу всички", когато то е на екран, а също Big Brother в различните му варианти по Нова телевизия. Без един. Отсъстваше известно време от ефира на медията, а от това телевизията само загуби. Върна си го пак.

Големият актьор Коста Цонев му преподал веднъж в интервю за Дарик радио, където Ники също води, убийствен урок за живота. Ето как го разказва водещият:  "Аз, кършейки ръце, му се заизвинявах, че го търся вкъщи за разговор. "Ники - каза мъдрецът - това ти е работата. И ако ти затворят входната врата, ти трябва да влезеш през мазето.  Ако и там е затворено, опитваш през покрива. Твоите слушатели чакат от теб материал!" Така че успехът не е заложен в обстоятелствата, мястото, страната или каквото и да е, а в човека." И Ники наистина научи този урок.

 


 

image Снимка: Румен Попов

На тази снимка непослушните момчета на Би Ти Ви Иван и Андрей се учат на смирение от йога инструктора Даниел Петров (в средата).

4. Иван и Андрей

Непослушните момчета на бТВ. Те сами си избраха ролята на симпатични деца идиоти на българския шоубизнес, която безкрайно много им отива.  Приятели са вече над 20 години. За първи път се срещнали на пясъчника зад бившия мавзолей. Нахлупвали си кофички с пясък по главите. Продължават така и до днес. При това с голям успех.  С тази разлика, че сега ги гледа цяла България. И ги аплодира шумно. Дали в студиото на "Сблъсък" или в "Мюзик айдъл", те винаги ни изненадват със способността си като истински хлапаци да прекрачват границите. А вече са не само водещи, но и мастити продуценти. На кого му пука. Важното е шоуто да тече. Те могат да си позволят всичко. Веднъж дори се изказаха така за един народен любимец: "Мразим тлъсти, перхидролени хомосексуалисти като Азис. Той може ли да ни съди сега. Тогава мразим тлъстите перхидролени хомосексуалисти по принцип", обясниха Иван и Андрей. "Защо тогава го поканихте в "Мюзик айдъл?", попита актрисата певица Деси Тенекеджиева. "Това е дълга история", отряза я Иван. Просто бяха решили да си го кажат.

 


 

image Снимка: Румен Попов

Азис ще става нормален?

5. Азис

Може да го ругаят, може да има безброй врагове, но и той само печели от това. При това го прави умно. Той е един истински стратег с пола. Кралят на фолка, както го наричат феновете му, се преквалифицира в тв водещ с огромна заплата. Дори враговете му трябва да признаят, че надобрява, а аудиторията му се увеличава. Наскоро се пусна слух, че предаването на Азис пада от екран, но Pro.bg предпочете да го задържи. Той може да излиза скъпо, но много по скъпо би излязла липсата му.

Ако пуснете на търсачка в интернет думите "Азис" и "скандал",  ще излязат безброй много резултати. И от всичките той вади дивиденти.

Или тя. Василка, както й вика Катето Евро, се жени, развежда, увеличава си пениса, обяснява доста вулгарно в ефир на "Вип брадър" как точно прави секс с гаджето си. Новият дует на Азис и бруталния Ванко 1 "Луд ме правиш" раздразни мнозина. Василка обаче обяви, че ще става нормална. А това ми дойде много. /Монитор
--------------------------------------------
*Заглавието е променено



Тагове:   тв звезди,


Гласувай:
0



1. zaw12929 - Поздравления, за един обемист и ...
12.07.2009 15:21
Поздравления, за един обемист и много смислен материал
цитирай
2. tili - С изключение на Господарите -
12.07.2009 22:16
всичко останало е пълен боклук и дъвка за простаци!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: reporter
Категория: Новини
Прочетен: 13044621
Постинги: 10473
Коментари: 5012
Гласове: 37058
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930