Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.09.2009 19:32 - Сашка се закани да съди Нешка
Автор: reporter Категория: Новини   
Прочетен: 7585 Коментари: 9 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Фолк певицата Сашка Васева обяви в ефира на Нова телевизия, че ще съди Нешка Робева за обида. Това се случи по време на първото издание на шоуто VIP Dance снощи, след като Сашка се изяви като танцьорка с партньор Мон Дьо.

Сашка се почувства засегната от коментар на Нешка Робева, която е част от журито на конкурса. Отборът на Васева и Мон Дьо получи най-ниска оценка от журито, а при коментара си Нешка Робева заяви, че единственото, което Васева е направила на сцената било една дупка.

Васева заяви, че се чувствала сама в отбора, защото й било трудно. Тя призна, че вече имали и конфликти, защото тя не давала всичко от себе си, тъй като не е танцьорка, а певица. Преди минути PR-ът на риалитито каза за “Всеки ден”, че продължение на конфликта зад кулисите не е имало.

Открихме Нешка Робева за коментар и тя заяви, че не разбира какво прави фолк звездата в това шоу, след като очевидно не е за там и ще провали отбора, в който е и Мон Дьо. Сашка Васева пък каза за “Всеки ден”, че реакцията на треньорката е била продиктувана от завист и злоба, и ако този конфликт продължи, то със сигурност фолк фурията ще осъди “желязната лейди” за обида и нанесени морални щети.

Иначе както и се очакваше стартът на VIP Dance започна впечатляващо. Първи на сцената излязоха фолк звездата Райна и актьора Фахрадин Фахрадинов. Двамата обаче бяха ощетени от журито и взеха едва 17 точки, само с 1 точка повече от тези на Сашка и Мон Дьо.

В танците се изявиха още плейметката Николета Лозанова, която си партнира с брадъра Найден. Водещата Мария Силвестър и Боби Турбото. Те се изявиха в стила хип-хоп. Уменията си по аржентинско танго пък демонстрираха бившата гимнастичка Анелия Раленкова и актьорът Ники Сотиров, те взеха и най-много точки – 27.

Високи оценки от журито получиха и отборите на спортистите Йордан Йовчев и Тереза Маринова – 23 т., Мира Добрева и Милен Цветков - 22 т., Деян Донков и Кристина Милева - 22 т. В шоуто взеха участие още певците Крум и Елица Тодорова, манекенката Диляна Попова и Боби, който бе известен доскоро като Урсула. В шоуто участие взе и дъщерята на Стефан Софиянски Ива, която обаче бе слабо подготвена, защото предпочела да учи за изпити в Лондон и не идвала на тренировките в София. Неин партньор бе водещият Наско.

Вечерта закриха с танца си Камен Воденичаров и сръбкинята Даниела, която е гадже на водещия Андрей. Те получиха 22 точки от журито.



Тагове:   Нова тв,


Гласувай:
4



1. анонимен - Sachke, spri i ne se izlagai poveche...
09.09.2009 23:20
Momiche, ako imash pone malko um v glavata si, shte se pokriesh i shte spresh da pravish gluposti i da se izlagash!
Shte sadish Neshka Robeva? I za kakvo ? Edin iskliuchitelen profesionalist, edna umna, inteligentna i stilna jena, koiato ne tarpi groznoto, poshloto, neprofesionalnoto v iskustvoto i jivota? I za tova, che e bila obektivna?
Po-dobre se vslushai v dumite i i si "nauchi uroka " nai-posle!
Kak moje da si tolkova elementarna?
цитирай
2. анонимен - Физкултурничката Снежана Робева...
10.09.2009 12:41
Архаичната физкултурничка Снежана Робева, която е по дърта и от патриарх Максим , изкуфяла като него, да си седи в старческиа дом,а не да пхречи на младите като ментор. Комунистите я тикат навсякъде, като и пускат тлъсти хонорари за това че е била доносник на ДС, та да преживее в охолство кризата.
цитирай
3. анонимен - Физкултурничаката Снежана Робева
10.09.2009 12:45
Физкултурничаката Снежана Робева е крайно време да бъде изритана от всякъде като доносник на комунистическите тайни служби!
цитирай
4. reporter - до анонимен 2 и 3
10.09.2009 13:09
Физкултурничката Нешка донесе много слава на България. Спектаклите на нейните трупи в най-ново време продължават да вдигат публиката на крака. Дали тези факти се дължат на подкрепата и чадъра на ДС-то?! Смятам, че трябва да проявяваме малко повече обективизъм и да разграничаваме професионалните качества от личностните дефекти.
Що се отнася до VIP dance, според мен и двете страни - Сашка и Нешка, допуснаха груби грешки. Сашка се държеше като дърво на сцената, а Нешка си позволи волост в изказването и изрече непремерени думи. А може би пък е имала за цел да амбицира Сашка, да я накара да се стегне и в крайна сметка Сашка да реши да продължи участието си. Така че в петък ще видим как Дупнишката Мадона ще танцува Бродуей:)
цитирай
5. анонимен - Физкултурничаката Снежана Робева
10.09.2009 14:32
А знаете ли как ги мачкаше и унижаваше тези "златни момичета" , как родителите гледаха безсилни на това, което вършеше доносничката? Защо? За слава и облаги, разбира се. Толкова ли беше важно?. Дърта менопауза! А за оная другата селянка - нямам думи
цитирай
6. reporter - до анонимен №5
10.09.2009 15:32
Пускам коментара ви, но това ще бъде последният анонимен коментар. Не ми харесва да се говори против някого, дори да е истина, от човек, скрит зад удобната анонимност!
За златните момичета - явно сте доста навътре в темата. Или сте родител, или ваше дете е тренирало при Нешка. За методите на треньора Нешка Робева не мога да кажа нищо, не са ми познати. Но знам как други треньори провеждаха тренировките. Мисля че различията не са кой знае колко много.
По въпроса за доносничеството ще кажа само: нека всеки отговаря пред съвестта и пред Господ за делата си!
цитирай
7. анонимен - извън темата
13.09.2009 09:58
Преди години прочетох биографична книга на Юлия Берберян (моля, не почвайте да плюете още), в която жената разказваше, че по соц-а ако не си в художествената гимнастика, бокса или борбата-шансовете за спортна реализация и за финансиране са почти никакви. Деликатно се споменаваше за подкрепата на треньорите в посочените спортове от властта. Т.е. да, подкрепата на ДС има пряка връзка с успехите на г-жа Робева. Точно за това, тренировките на момичетата са граничели с терор.
Сетих се, как сестрите Малееви не са ги пускали да играят по турнири едновременно и винаги някоя от тях е трябвало да остане в България като гаранция, че другите ще се върнат. Все пак тениса е символ на упадъчния капитализъм:)
Художествената гимнастика сега няма никакви успехи, което е логично. Малко хора се интересуват от този спорт и за радост вече не ни го налагат, както беше преди.
Извинявам се, че спамя темата, обаче коментарите ме провокираха
цитирай
8. анонимен - До всички анонимни от Юлияна
13.09.2009 11:12
Администратора на сайта да престане да пуска мнения на анонимни и неграмотни ! Всички МАЧКАНИ и УНИЖАВАНИ момичета са световно известни благодарение на Нешка .
А за онзи кон от Ресилово нямам думи . Да се погледне на записа какво представлява . Тя нали 10 години плаща на жълтата преса , за да не и забравят името . Обича да се съди . Осъди ли митничаря за гумите ? Нека се съди . Дано остане малко в шоуто , за да си спечели някой лев за адвокат . Аз лично ще изпратя 1 шивашки сантиметър подарък на Сашка Васева да си премери ханша .
цитирай
9. анонимен - казвам се в.богданов,благодаря за вниманието..
13.09.2009 21:04
сашка е с все по страшна външност,да ме прощава.не гледам такива неща като биг брадъри,вип систъри,ток шоута и др.подобни страхотии,но снимката на сашка в днес.бг ме потресе.моля ви не я публикуваите повече,както е тръгнало тя скоро ще остава гладна и на паркинг за тирове...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: reporter
Категория: Новини
Прочетен: 12994932
Постинги: 10473
Коментари: 5012
Гласове: 37058
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031