Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.02.2010 10:27 - Убийството на Славка Найденова от ревност?
Автор: reporter Категория: Новини   
Прочетен: 6240 Коментари: 5 Гласове:
6

Последна промяна: 03.02.2010 10:30

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Наталия Уилсън, задържаната за убийството на сестрата на Илия Павлов Славка Найденова и сина й Пол, вероятно е съпруга на бащата на момчето Лестър Уилсън. Тя ревнувала мъжа си от Славка, не му разрешавала да се вижда с нея и да ходи при сина си. Твърде е възможно тази ревност да е причината за убийството.
  Лестър е етиопец. Той живеел със Славка на семейни начала, нямали брак, но припознал детето. След раздялата им се оженил за рускинята Наталия.

Запитан от „БЛИЦ” дали знае нещо за жена с такова име, Павел Найденов – бащата на Славка и Илия Павлов, не реагира. Според него тя не е сестра на Лестър.Възможно е Наталия Уилсън да е психично болна. Друга версия сочи, че е наркоманка. И тъй като знаела, че Лестър често посещава Славка и детето, изпадала в умопомрачителни афекти от ревност, научи „БЛИЦ”.

В САЩ е вторият съпруг на Славка – Филип, с когото тя сключи брак в България. Според Павел Найденов бракът им бил хармоничен. Славка се омъжи за Филип преди две години на 19 януари. Сватбата бе в София. Филип е работил за семейството от години.
Славка не е участвала активно в бизнеса на брат си Илия в” Мултигруп”. По професия е инженер по озеленяване и околна среда.

Филип е бил на работа по време на убийството, съобщава Frognews.bg. Чул се със съпругата си няколко пъти през деня. Имали уговорка тя да го чака към 10 часа вечерта със семейната кола до спирката на метрото, която била отдалечена от къщата, където живеели. Като видял, че Славка я няма, Филип се обадил на свой приятел, българин, който дошъл и го взел с колата си. Когато стигнали до дома на семейството, влезли и видяли ужасната сцена.
Според съобщенията в американската преса обаче телата били открити от Лестър Уилсън и негов приятел.

Филип си спомнил, че Славка през деня му казала, че някаква непозната жена, бременна, се навъртала около къщата. По едно време помолила Славка да я пусне вътре, за да ползва тоалетна. Филип я предупредил да не отваря на никой, пише Frognews.bg.

Славка работи от дълги години – над 10, като ландшафтен архитект в Щатите, но на парче, а отскоро е имала активни отношения с България по линия на офис, разкрит у нас, разказа пред „БЛИЦ” Павел Найденов. Чувала се е често с човек, чието име бащата не можа да си спомни.

Разговорът ни с него бе мъчителен, главно заради това, че за втори път той е един покрусен баща в безизвестност. Пол Уилсън бе единственото внуче на Павел Найденов /кръстено е на него/, с което той поддържаше връзка. Както е известно, снаха му Дарина Павлова негласно бе поставила вето върху контактите на децата на убития Илия Павлов с дядо им и в продължение на повече от 8 години Найденов не получаваше виза за Щатите, за да се срещне с тях. Последната една година получи такова разрешение, но както ни бе казал по-преди – изчакваше да оправи някои неща с бизнеса си, покрай втория си спортен комплекс в Божурище, официално управляван от жена му.



Ето какво каза обърканият Павел Найденов пред “БЛИЦ”:

- Бай Павеле, кога се чу за последно със Славка?
- Преди 4 дни. Всичко беше нормално. А тука се чуваха всеки ден с нея – един офис има тука отскоро в България...Работеха тука по едни проекти.

- Зет ти Филип там ли е?
- Да.

- А с бившия й мъж в добри отношения ли бяха – възможно ли е той да я е убил?
- Не, бе – той е кротък човек.

- Познаваш ли такава жена, на име Наталия?
- Наталия? Не, не знам коя е.

Пред Frognews.bg Павел Найденов казва, че е успял да се свърже с Филип. Той не знаел как е станало убийството.



Из старо интервю с бащата на Славка и Илия Павлови:
“ Смъртта на Илия ме свари неподготвен и ме направи негоден да мисля за друго, освен че съм нещастен и събитието е невъзвратимо!..”

Дори сега снахата на Павлови – Дарина, която се издържа в Щатите и по света с рентите от 8-те хотела, наследени от покойния й съпруг, не счете за нужно да се обади на покрусения си свекър, за да му каже поне живо или мъртво е последното му дете. /БЛИЦ


Тагове:   Илия Павлов,   ревност,


Гласувай:
6



1. анонимен - Ko6mar i Ujas!
03.02.2010 21:16
Ko6mar i ujas "trese" Balgaria, moje bi nakasanie ot Boga sa slobata, sawista i omrasata na wsi4ki i nawsjakade w stranata i tesi ne6tastija i ujasi , mislja, sa snak boji tosi naroda da se promeni- da stane dobar, milostiw i ne sawisliw, da misli positiwno i da se usmichwa, wmesto da se obijda i togawa i jiwota 6te stane drug, po hubaw i po- spokoen, Jelaja go na wsi4ki ot sarze.
цитирай
2. анонимен - Странно!
03.02.2010 22:41
Кои беха тия?
цитирай
3. анонимен - до Кушлев
04.02.2010 01:10
Хич не ми дреме кой и защо е утрепал кучката и мутрето, питам Кушлев да ли ще прибере крадените имоти в САЩ, от които е взимала наем..?
цитирай
4. rpatel - Да, да сега повярвах, че е станало ...
04.02.2010 09:22
Да, да сега повярвах, че е станало точно така! Сигурно! Тази май е забравила, че ръката на мафията е дълга! Избягала в САЩ и решила, че е в беопасност! Грешка! Не искам да съм лош пророк, но защото ли си мисля, че един ден ще дойде ред и на Дарина Павлова! Просто няма измъкване. Бил ли си веднъж в досег с мафията си свързан с нея доживот и ако нещо нарушиш правилата не само ти, но и цялата ти рода си плаща. Тази може и да не е имала пряко участие в бизнеса на Илия Павлов, но му е кръвна роднина, което е достатъчно. Вижте какво стана и с други известни мутри, че и с Боби Цанков! Мафията забавя, но не забравя! Рано или късно всички си плащат. Само за детето ми е мъчно. То, милото, какво е виновно, че навремето вуйчо му е сгазил лука? Но какво да правиш покрай сухото гори и мокрото. Това си е война и има и невинни жертви. А версията за убийството от ревност е същита с бели конци!
цитирай
5. анонимен - стела глупачка
15.12.2010 12:04
нямам
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: reporter
Категория: Новини
Прочетен: 13028683
Постинги: 10473
Коментари: 5012
Гласове: 37058
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930