Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.02.2010 19:55 - Бареков и Слави във война за парите на Ковачки
Автор: reporter Категория: Новини   
Прочетен: 811 Коментари: 0 Гласове:
2



Преди няколко дни именно сайтът на Бареков пусна “новината”, че Слави Трифонов се е заел сериозно да организира проекта, с който да влезе в политиката. Според пловдивчанина, партията на Дългия ще е скроена на принципа на Бойковата, като функцията на Цветан Цветанов ще се изпълнява от довереника на Слави Иво Сиромахов. Проектът за новата формация щял да бъде обявен официално през есента. Стратегията на Трифонов била дотогава да бъде свален от екран уж заради скандалите му с премиера Борисов.

Слави, който от доста време е на пангара заради рекламната баница в bТV и обвинения за “дърпани” проценти, се кани да се възползва от изкуствено създадената ситуация и да се представи за втори път като жертва на политически репресии, както преди години направи при управлението на Иван Костов. Според мълвата Трифонов ще го играе алтернатива на бившия си приятел Бойко Борисов, като ще се опита да вземе проценти от избирателите на ГЕРБ, които са се разочаровали от сегашната власт.

За проекта за новата партия, в която се намесва и името на сегашния президент Георги Първанов, публично обяви и добре информираният Бриго Аспарухов. “Държавният глава няма да остане пасивен след края на мандата си и най-вероятно ще създаде някаква структура”, обяви бившият шеф на разузнаването и депутат от БСП.

Миналата седмица бившият авер на Слави Росен Петров разкри, че е имало партийни кроежи, като даде да се разбере, че конфликтът му с Трифонов е бил именно заради политическите му ламтежи. Дългия пък призна пред редакционната си колегия: “Хрумвало ми е, че аз мога да бъда ракета-носител в политиката”. Специалното издание беше организирано, след като Бойко Борисов издаде, че Трифонов е искал да реди кабинета наравно с него и е искал да делят 50 на 50 влиянието си в ГЕРБ.

Извън репликите и дупликите между Б.Б. и Слави Три, още по-интересен е заформящият се конфликт на Дългия с Бареков. Според слуховете бившият водещ на “Тази сутрин” лапал по 28 бона на месец от Ковачки за медийни съвети и услуги. Кранчето му обаче било спряно малко преди доброволно изпълнената подкана да напусне bТV. Според вътрешни източници Бареков е получил ултиматум да се изнесе скоропостижно, за да не бъде изхвърлен от телевизията. Мълвата носи, че Дудука подозирал, че Слави е виновен за сполетелите го беди и затова го атакува подмолно още преди да е започнал градежа на новата партия. /Блиц


Тагове:   война,


Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: reporter
Категория: Новини
Прочетен: 13028789
Постинги: 10473
Коментари: 5012
Гласове: 37058
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930