Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.03.2010 10:36 - Започна лудницата Big Brother Family
Автор: reporter Категория: Новини   
Прочетен: 3938 Коментари: 7 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Не хармонията, а смисъла на българското семейство ще търсят този сезон продуцентите на "Биг брадър"  (BigBrother.bg).

2/3 от участниците влязоха в Къщата със скърцащи бракове, някои признават, че това е последният тест за отношенията им.

Други пък са категорични, че ако не бяха обстоятелствата, нямаше да бъдат с половинките си.

Семействата

- Кристиана и Масимо Леоманни са живели като семейство не повече от 10 дни без прекъсване. Той е капризен и се подвизава в Швейцария, тя със замах харчи парите му от Варна. Имат 4-годишна дъщеря Вивиан, с която влязоха в Къщата. Тяхната месечна заплата в шоуто е 2500 лв.

- Корнелия и Христо Трифонови са типичният пример за патриархат в ХХІ век. Тя приготвя ракията и салатата, а той взима решенията вкъщи. Тяхната заплата е 1400 лв.

- Елеонора и Давид не са женени, но имат дете. Тя е на 19 и работи като танцьорка, а той е рецепционист, който взел 35 хил. лв. кредит, за да се представи за богаташ. Давид харчи всичките си пари, за да задоволява капризите й, а тя не го обича и живее с него заради детето. Тяхната заплата е 300 лв.

- В семейството на Анджелика и Радослав Петрови няма ревност и предразсъдъци. Той е бивш таксиметров шофьор, а тя - еротична танцьорка от Беларус. Анджелика казва, че няма мъж, чиито джобове не може да изпразни. Всеки ден тя оставя тялото си да почива чисто голо по 2 часа и не смята в шоуто да прекъсва тази традиция. Тяхната заплата е 2500 лв.

- Радка и Чавдар Каменарови са ветераните в Къщата. Заедно са от 36 години, имат две деца и три внучета. За нея той е гений, а тя е жената на неговия живот. Тяхната заплата е 300 лв.

- Мария и Стоян Шопови казват, че живеят разделени, но все пак са заедно. Тя е болезнено ревнива и твърди, че участва в шоуто, за да разбере дали има смисъл да са заедно. Тяхната заплата е 300 лв.

- Боряна и Боян Милеви влязоха с двете си деца - момче и момиче. Ако не са те, той казва, че не би живял нито ден с нея. Някогашният гларус от Поморие сега е заврян зет в София, а съпругата му го определя като "прост селянин", когото се опитала да култивира. Те ще се справят с 800 лв. на месец.

- Веселин и Ели Кузмови също влязоха в Къщата с двете си деца и две кучета. Той е рокер, скинар и будист едновременно, а тя - ревнива домакиня. Ели смята, че връзката им е изтъкана от противоположности, но любовта им е голяма. Тяхната заплата е 800 лв.

Тайната мисия

Тя има всички шансове да се превърне в поредната турбодрама, в която пред очите на зрителите ще се скубят коси и ще се леят сълзи. Главните герои в нея са Ванеса и Цветелин Цветанови.

Тя е на 17 години и преди три месеца му е родила син, но не той е мъжът на живота й. Той описва живота си в следната последователност: пиене, жени, побоища, караници, полиция, съдилища. Цветелин има 3-годишна дъщеря от друга жена, с която е в люти отношения. Има ограничителна заповед да не я доближава на по-малко от 40 м.

Тяхната тайна мисия е всеки от тях да влезе в Къщата с друг човек и в продължение на две седмици да се преструват на две щастливи семейства. Изненадите обаче започнаха, когато вече се бяха съгласили.

Мнимата половинка на Цветелин всъщност е бившата му жена. Тя се съгласила на този експеримент с уговорката, че ако той спечели "Биг брадър фемили", ще осигури бъдещето на дъщеря им с 50 хил. лв. След кратък и неуспешен пазарлък за по-малко сума, той се съгласи.

Ванеса влезе в шоуто с любовта на своя живот - Светлин, заради когото би зарязала всичко. За неопределено време обаче те ще живеят разделени от останалите участници в луксозна стая с джакузи.

Целта на тези рокади, обясни водещият Ники Кънчев, е всеки от съпрузите да доизживее старите емоции и едва тогава да продължи напред. Успехът на мисията е билетът им за шоуто, защото те не са сигурни съквартиранти. Той им носи и две седмици имунитет от номинации.

Ятаците

Павлин и Сашка Чипеви бяха посветени в тайната мисия и влязоха в Къщата с ролята на ятаци. Но Цветелин и Ванеса не знаят, че ще имат помагачи, а освен това двете семейства са се виждали на кастингите и се помнят.

За Цветелин задачата става още по-трудна, защото една двойка знае, че той не е със своята истинска съпруга. Успехът на мисията носи имунитет на "ятаците" за една седмица - когато те го поискат. Тяхната месечна заплата е 300 лв.

Първата седмична мисия

След като всички съквартиранти се събраха, Биг брадър им постави и първата седмична мисия - "Вериги на любовта".

Двойките ще бъдат "оковани" в продължение на седем дни. Веригата е дълга 50 см. и не може да се сваля при никакви обстоятелства. Ако мисията се провали, семействата губят половината от месечния си бюджет




Гласувай:
4



1. анонимен - Пир по време на чума / криза /
23.03.2010 12:41
Дано рейтинга на това ЗРЕЛИЩЕ НЕ ОПРЕДЕЛЯ ИНТЕЛЕКТУАЛНИЯ РЕЙТИНГ НА " ЦЕЛОКУПНИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД ".
ЗАЩОТО РЕАЛНАТА ЦЕЛ НА ПОДОБНИ ЛУДНИЦИ Е ИМЕННО ПРИНИЗЯВАНЕ ИНТЕЛЕКТА ДО ТОЗИ НА ЛЕСНО МАНИПУЛИРУЕМА ТЪЛПА.
цитирай
2. reporter - Пошло е! Преобладаващата част от ...
23.03.2010 12:54
Пошло е!
Преобладаващата част от българското население ще сяда пред телевизора в уречения час и ще гледа в захлас изродените от 20-годишния икономически преход проблеми. За пореден път ще влезе в сила максимата: "Я не сакам я да съм добре. Я сакам Вуте да е зле".
Не се гордея, че съм българка. Казвам го със съжаление и огорчение.
цитирай
3. анонимен - Statistikata
23.03.2010 20:58
Не гледам това шоу,но видях статистиката,според която 80%от анкетираните семейства твърдят,че са нещастни,а мисля 72%бяха тези,които се карат за пари.Е,какво има да се гледа чуждото нещастие и чуждите скандали за пари,отвратително е.
цитирай
4. reporter - Всички семейни скандали са само за ...
23.03.2010 21:20
Всички семейни скандали са само за пари
цитирай
5. анонимен - ПРИЗИВ
24.03.2010 08:36
Не на обществената тоалетна "Нова телевизия"
цитирай
6. анонимен - Наистина е много пошло!
24.03.2010 10:12
Не го харесвам това предаване по принцип но сега е пълна порнография и пошлост.Всичко ми се струва един тъп и евтин сценарий....ама нали всеки иска сеир да гледа...яд ме е,че ни принизяват до това .
цитирай
7. анонимен - ЗАЩО СЕ ПРАВЯТ ТАКИВА ФОРМАТИ В ТОЗИ ...
24.03.2010 12:07
ЗАЩО СЕ ПРАВЯТ ТАКИВА ФОРМАТИ В ТОЗИ ЧАСОВИ ПОЯС.БИХА МОГЛИ ДА ГИ ДАВАТ СЛЕД 24Ч.,КОЙТО МУ Е ИНТЕРЕСНО ДА ГЛЕДА.ТАКАВА ПРОСТАЩИНА.А И ОНИЯ ДВАМАТА ШЕБЕЦИ -ПРАВЯТ ОЩЕ ДЪЛГИ КОМЕНТАРИ ПО ТОВА ПРЕДАВАНЕ ОЩЕ ДВА ЧАСА.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: reporter
Категория: Новини
Прочетен: 13048008
Постинги: 10473
Коментари: 5012
Гласове: 37058
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930