Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.08.2010 15:29 - bTV с радио-група
Автор: reporter Категория: Новини   
Прочетен: 1902 Коментари: 0 Гласове:
1



bTV Radio Group е новата марка на bTV Media Group, която обединява радиостанциите N-JOY, Z-ROCK, Melody, 101.1 PRO FM Sofia, Jazz FM и Classic FM, съобщиха от медията.
Основните предимства на bTV Radio Group са изключителното музикално жанрово разнообразие и абсолютно отличаващите се една от друга аудитории на станциите. Слоганът на новия бранд е “bTV Radio Group - повече от радио!”

Новата група радио станции се позиционира във водещата медийна компания bTV Media Group, която обединява още bTV, bTV Comedy, bTV Cinema, PRO.BG, RING.BG и множество интернет проекти. Радио станциите ще предлагат на своите слушатели още по-богато съдържание, в отговор на нарастващите нужди и все по-разнообразните интереси на радио аудиторията. Водеща политика на bTV Radio Group ще бъде осъществяването на кампании и интерактивни промоции съвместно с телевизиите и web проектите на медийната група.

Радио N-JOY е в ефир от 1 юни 2006 и излъчва към момента в над 35 български града. Музикалната програма на радиото включва най-добрите нови песни и най-големите златни хитове от 80-те и 90-те години. N-JOY заема челно място в рейтингите на градовете, в които излъчва и първа позиция за таргет групите на младите и активни хора в националните рейтинги.

Рок радиото на България - Z-ROCK е единственото радио за истинските фенове на рок музиката, без аналог в българския ефир! Вече четвърта година Z-Rock не спира да бъде   в епицентъра на най-разтърсващите рок събития както в България, така и в чужбина. Z-Rock е на първо място сред аудиторията на младите и активните мъже между 25-45 години при проучванията на радио аудиториите в София.

Радио Melody стартира през 2007, залагайки на най – добрата селекция на хитове от 60-те до днес, съвременна поп музика и класически български песни, спазвайки обещанието си: „Най-голямото разнообразие от хитове и по-малко повторения”.  

101.1 PRO FM Sofia е най-горещото хит радио в столицата. Под слогана: „101.1 PRO FM СОФИЯ – ние пускаме най-много музика и най-новите хитове!”, радиото се развива успешно като идеален канал за забавни и интерактивни промоции.

Jazz FM звучи от 2001 година в София и е единственото радио в България, което излъчва най-доброто от джаз, соул, R&B, фънк и световната музика. Под мотото „Защото музиката има значение" програмата представя както утвърдени хитове, така и най-новата музика.

Доайенът на групата - Classic FM започва да излъчва на 19 декември 1994 година. Това е първата и единствена радиостанция за класическа музика в България. Класик ФМ радио е организатор на "Европейски музикален фестивал" в пет града на България - София, Пловдив, Плевен, Русе, Варна. Класик ФМ радио има собствен оркестър.

Новият бранд bTV Radio Group е част от bTV Media Group, която през 2010 г. се присъедини към семейството на Central European Media Enterprises (CME). CME е водещата вертикално интегрирана медийна компания в Централна и Източна Европа. Тя е основана от Роналд Лаудер през 1994 г. и заедно с местните си партньори управлява TV Nova, Nova Sport, Nova Cinema и MTV в Чешката република, PRO TV, PRO TV International, ACASA, PRO CINEMA, Sport.ro и MTV Romania в Румъния, TV Markнza, Nova Sport, Television Doma и  MTV в Словакия, POP TV, Kanal A и TV Pika в Словения, NOVA TV в Хърватия и bTV, PRO.BG, bTV COMEDY, bTV CINEMA и RING.BG в България.



Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: reporter
Категория: Новини
Прочетен: 13044729
Постинги: 10473
Коментари: 5012
Гласове: 37058
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930