Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.01.2011 13:01 - Броиш 250 лв. и слушаш онлайн СРС-та
Автор: reporter Категория: Новини   
Прочетен: 665 Коментари: 0 Гласове:
3



250 лв. струва подслушването на всеки един мобилен телефон, който някой поръча. Услугата предлагат различни сайтове, призна частният детектив Марин Маринов пред бТВ.

"Всеки в реално време, независимо къде се намира, може да следи разговорите на даден човек, дори той да си смени картата на телефона. Техническите средства толкова са напреднали, подслушването е по-масово и от 90-те години. Не можеш да се скриеш", каза Маринов.

По думите на Маринов сега частните поръчки на подслушване са много, независимо дали са за бизнес дела или за политически сделки. Той съветва, ако някой наема офис в нова сграда, предварително да го провери, а при покупка на телефон той задължително да е запечатан.

Днешната техника за подслушване може да превърне всеки GSM апарат в мощно средство за подслушване. Единственото, което трябва да направите, е да инсталирате един софтуер за 5 минути, след което всичко е готово.

Процесът на активация е невероятно лесен. Просто изпращате една команда под формата на SMS, която пуска микрофона на подслушващия апарат. Този смс не е видим от собственика на апарата. Тази команда активира шпионския софтуер, като оттук нататък вие чувате всички разговори, които се провеждат по този телефон без знанието на говорещия.

За разлика от моделите, известни преди години, сега можете да сте на другия край на планетата и пак да проследявате всички разговори. И никакви смущения не могат да попречат на качеството на звука.

Разбира се, предназначението на тази техника за подслушване не е единствено да наблюдавате половинката си. Успешно можете да я използвате за да проверите дали детето ви взима наркотици или пък дали вашите работници прекаляват с телефонните разговори... или пък ви кроят нещо, пише в обясненията на ползвател на софтуера.

Проверка в интернет показва, че за около 150-200 лв. можете да се сдобиете с устройство за GSM подслушвател с гласово активиране. Продуктът е сред категорията подслушвателни устройства, позволяващи да слушате около него след набиране на номера на SIM картата, която сте сложили в него. Освен това устройството има гласова активация, рекламират продукта си от фирмата - разпространител.

Другата техника, която се използва масово вече в бизнес средите е GSM-заглушителя. Той може да влезе в употреба не само по бизнес, може да го ползвате и когато просто искате да си починете, а хората около вас не спират да говорят.

Самият премиер Бойко Борисов заяви ден по-рано: Какво лошо има да бъде подслушван един вицепремиер? Всеки от висшите ешелони на властта периодично ще се подслушва и се подслушва и никой не трябва да се учудва от това, категоричен беше премиерът.

Коментарът му бе по повод на разпространените аудио записи на телефонни разговори между Ваньо Танов, Симеон Дянков и Владислав Горанов.



Тагове:   онлайн,   подслушване,   СРС,


Гласувай:
3


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: reporter
Категория: Новини
Прочетен: 13044304
Постинги: 10473
Коментари: 5012
Гласове: 37058
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930