Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.04.2011 13:24 - Фотогалерия на в. Дневник: Историята на великденския заек
Автор: reporter Категория: Новини   
Прочетен: 1296 Коментари: 0 Гласове:
5



Всяка година месеци преди Великден в завода "Хаусвирт" в Китзее, на около 60 км от Виена, се произвеждат по 20 тона шоколад на ден. Продукцията се изнася основно за Южна Африка и Австралия. В Германия през XVIII век за пръв път започнали да се произвеждат великденски яйца от захар и шоколад, а по-късно - и шоколадови зайчета.

image

Сладкарят Роман Хаусвирт проверява миксера, който разбърква шоколада

Историята на великденския заек в снимки - ТУК



Гласувай:
2


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: reporter
Категория: Новини
Прочетен: 13145675
Постинги: 10473
Коментари: 5012
Гласове: 37064
Календар
«  Май, 2024  
ПВСЧПСН
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031