Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.04.2011 13:24 - Фотогалерия на в. Дневник: Историята на великденския заек
Автор: reporter Категория: Новини   
Прочетен: 1175 Коментари: 0 Гласове:
5



Всяка година месеци преди Великден в завода "Хаусвирт" в Китзее, на около 60 км от Виена, се произвеждат по 20 тона шоколад на ден. Продукцията се изнася основно за Южна Африка и Австралия. В Германия през XVIII век за пръв път започнали да се произвеждат великденски яйца от захар и шоколад, а по-късно - и шоколадови зайчета.

image

Сладкарят Роман Хаусвирт проверява миксера, който разбърква шоколада

Историята на великденския заек в снимки - ТУК



Гласувай:
2


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: reporter
Категория: Новини
Прочетен: 11998246
Постинги: 10473
Коментари: 5012
Гласове: 37051
Календар
«  Декември, 2022  
ПВСЧПСН
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031