2. Евгений Тодоров
3. Иван Бедров
4. Иво Инджев
5. Калин Манолов
6. Мартин Заимов
7. Николай Караиванов
8. Николай Младенов
9. Пламен Асенов
10. BLITZ
11. BPOST
12. FROGNEWS
13. R.E.D.
14. СВЕЖО
15. Ян Бибиян
16. ОРИНАВИ
17. Стефан Бонев
18. Петя Ставрева
19. Александър Секулов
20. Оринави
21. Веско Петров
22. Сантов
23. Силви Стефанов
24. Христо Гагов
25. Пламен Славов
26. Bulgaria_news
27. Елена Емануилова
28. Mese4inkata
29. Първа блогерска среща - 24.07.2009
30. Георги Цанков

А само допреди няколко години, преди да стане успешен бизнесмен в южнокорейската столица, Михаил е започнал като мияч на чинии.
Ашминов не е типичният чуждестранен инвеститор с много пари на разположение, разказва Си Ен Ен. Той бил едва 21-годишен, когато пристигнал в Сеул през 2002 година. Преди това работел в хотел "Шератон" в София. След това получил оферта да работи като готвач в сеулски хотел.
Той приел, парите били добри, но Ашминов го гонела носталгия по родината, липсвали му старите приятели и българската кухня.
Българинът започнал да туши мъката си в местен бар, сприятелил се със собственичката на заведението и екипа. Често им помагал в кухнята, миел чинии, застоявал се до призори.
През 2007 г. най-ненадейно южнокорейската предложила на Михаил да отворят съвместно български ресторант. Той приел и така тръгнало заведението "Зелен", взел името си от потъналата в зеленина България.
Към смелото начинание се присъединил и братът на Михаил, Филип, който работел като готвач в Ирландия.
Първата година била особено трудна, разказва Си Ен Ен, защото южнокорейците не познавали българската кухня. Но в края на годината по Коледа търсенето на екзотични заведения рязко скочило и така местните опознали "Зелен" и неговите специалитети.
Те се приготвят по оригинални български рецепти и са един от големите кулинарни хитове в Сеул.