Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.08.2011 19:28 - VIP-гостите на Младен Мутафчийски пристигнаха с частни самолети за 60-годишния му юбилей
Автор: reporter Категория: Новини   
Прочетен: 1301 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 01.08.2011 19:32


“Това е парти за приятели. Ако има политици, промъкнали са се случайно”, така оръжейният търговец и хотелиер Младен Мутафчийски приветства гостите на празненството по случай 60-ия си рожден ден в луксозния "Хелена ризорт" на "Слънчев бряг".

Освен самия рожденик, от митичния кръг Г13 сред гостите бяха още Петьо Блъсков и Красимир Стойчев. На изисканото парти присъстваха Слави Трифонов и Евгени Димитров-Маестрото, а програмата водеше Виктор Калев.

Единствените политици на партито се оказаха бившите министри от кабинета “Станишев” Румен Петков и Джевдет Чакъров.

Първото официално поздравление към рожденика отправи ген. Любен Гоцев,

след това се заредиха приятели и партньори на Младен Мутафчийски.
Човек на Bulgaria News видя как издателят на сайта Frognews Огнян Стефанов братски се прегърна със заместник-директора на ДАНС Иван Драшков. Така журналистът опроверга твърденията на бившия съветник към агенцията и настоящ обвиняем по делото "Октопод" Алексей Петров, който миналата събота в предаването "Карбовски директно" намекна, че именно Драшков е организаторът на нападението на Огнян Стефанов, при което той едва не бе убит. 

Самият Стефанов никога не е приемал тази версия и макар да няма преки доказателства, той неведнъж е заявявал, че подозира Алексей Петров като поръчител на побоя. Съмненията му били потвърдени от посланиците на Франция и Белгия, сподели пред човек на Bulgaria News той.

Силният дъжд, изсипал се над Слънчев бряг промени плановете на домакините и вместо край басейна, партито се премести на закрито в ресторанта на “Хелена ризорт”.

Сред гостите бяха още Майкъл Валенберг, глава на прочутата шведска бизнес-фамилия, която притежава автомобилните заводи СААБ и строи самолети, Париде Андреоли, министър на туризма и спорта на Сан Марино, Германо Вале, влиятелен финансист от Ню Йорк, Микеле Барбоне от Международния олимпийски комитет, Антонио Урсо, председател на Европейската федерация по вдигане на тежести, Волфганг Бремер от концерна ТУИ, Валентин Йосифов, представител на TUI за България, Робърт Биндер от международния туристически холдинг "Томас Кук", висши мениджъри на първостепенни банки - швейцарския клон на "Коутс", част от RBS (където си държи парите британското кралско семейство), UBS, Credit Suisse, Кантоналната банка на Швейцария, банката на тузарската гръцка фамилия Лацис, финансисти от Германия и Швейцария и много други.

Част от гостите пристигнаха с частни самолети и буквално окупираха летище Бургас.

Луксозни лимузини "Ролс-ройс Фантом" и "Бентли" возеха мултимилионерите до мястото на събитието в Слънчев бряг.

На вечерята бяха сервирани морски специалитети, вино "Гави ди Гави"," Амароне", "Батисиоло" и други изискани напитки, защото домакинът се слави със сомелиерските си способности. В полунощ беше разрязана 8-етажна торта.
Изненадващо за мнозина, Деян Неделчев пренебрегна щеговития си репертоар от последните години и изпя някои от най-популярните си песни, сред които и безсмъртната “Обич за обич”.

Дуетът Орлин Горанов - Кристина Димитрова и "Тримата тенори" бяха основните участници в музикалното шоу, но "гвоздеят на програмата" се оказа Валентин Алексиев, великолепен изпълнител на италиански канцонети и неговата група "Чикаго". Неговото изпълнение вдъхнови италианските гости и те най-искрено се забавляваха, дори потанцуваха традиционни италиански танци. 

Младен Мутафчийски е един от най-сериозните инвеститори в туристическата индустрия. Завършил е ВИАС, а след това ВИИ - специалност външна търговия, и е кандидат на икономическите науки. Има 25 години трудов стаж във външната търговия, част от които в оръжейните фирми "Кинтекс" и "Тератон". Почетен консул е на Сан Марино в България. /БЛИЦ



Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: reporter
Категория: Новини
Прочетен: 13045283
Постинги: 10473
Коментари: 5012
Гласове: 37058
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930