Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.09.2011 14:33 - Сидеров вилня предизборно в две телевизии и поиска да му дадат МВР
Автор: reporter Категория: Новини   
Прочетен: 1178 Коментари: 0 Гласове:
7


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Волен Сидеров поиска ГЕРБ да дадат МВР на партията му "Атака". Това обяви той в четвъртък, след като атакува последователно сутрешните блокове на БНТ и бТВ, превръщайки предаванията в предизборен цирк.

В първия случай се ограничи с арогантно поведение и напътствия към водещата как да си води предаването и какви въпроси да задава, а във втория директно нахлу с крясъци в студиото и принуди останалите гости да напуснат.

В студиото на БНТ Сидеров упрекна националните медии, че му искат пари за интервютата в предизборния период. "Затова правя сега аз телевизия, скъпа моя, защото няма свободна медия", обърна се Волен Сидеров към водещата.

Последва изненадващото му участие и в "Тази сутрин" по бТВ, където бяха поканени Румен Петков (БСП), Анастас Анастасов (ГЕРБ), Лютви Местан (ДПС) и Асен Агов (Синята коалиция), за да дискутират ситуацията в Катуница и последвалото напрежение в цялата страна.

Минути след началото на разговора Сидеров влетя с крясъци в студиото и започна да обвинява двамата водещи, че единствено той не е бил поканен, без да чуе обясненията им, че от пресцентъра на партията му не са отговорили на поканата.

"Във вашето студио пускате хора, които са виновни за циганските размирици", развика се лидерът на "Атака", влизайки в обичайната си реторика.

"Господин Сидеров, няма циганска престъпност, няма турска престъпност, няма българска престъпност. Има престъпления, които се правят от турци, от българи или от роми", отвърна му Местан, като междувременно той и останалите участници единодушно решиха да напуснат телевизионното студио.

Останал сам, Сидеров застана в средата и започна да крещи на водещите: "Колко наем плащате в тази сграда, 9000 лева на месец, а на нас за една вечер ни поискаха 6000."

ГЕРБ ни дължат МВР

Освен това Сидеров обяви, че "Атака" иска ГЕРБ да й даде Министерството на вътрешните работи.

"Имаме много подготвени хора, мисля, че даже ни го дължат - за две години безкористна подкрепа в крайна сметка могат да ни дадат едно министерство. "Атака" се е доказала като последователна в борбата срещу престъпността и корупцията", разясни по-късно Волен Сидеров пред БТА.

Знаем как да накараме МВР и полицията да работят за сигурността на гражданите, а не за сигурността на Кирил Рашков, посочи Сидеров.

"Трябва да вземем МВР. А в крайна сметка да направим и свое правителство, а хората да осъзнаят, че без управление на националисти не може да се сложи ред в България", каза лидерът на "Атака".

Волен Сидеров не вижда сериозен конкурент за президентския пост, но смята, че е жертва на медиен и социологически заговор, заради който вотът за него е намален до минимум.

По повод "генералната промяна" в стилистиката на предизборните му билбордове, на които позира необичайно усмихнат, благ и рус, за разлика от досегашните гневно-бунтарски пози, лидерът на "Атака" поясни: Усмихвам се към тези, които ме плюха и мачкаха през тези години, за да им покажа, че съм по-силен от тях.



Тагове:   Волен Сидеров,


Гласувай:
7


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: reporter
Категория: Новини
Прочетен: 12999241
Постинги: 10473
Коментари: 5012
Гласове: 37058
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031