2. Евгений Тодоров
3. Иван Бедров
4. Иво Инджев
5. Калин Манолов
6. Мартин Заимов
7. Николай Караиванов
8. Николай Младенов
9. Пламен Асенов
10. BLITZ
11. BPOST
12. FROGNEWS
13. R.E.D.
14. СВЕЖО
15. Ян Бибиян
16. ОРИНАВИ
17. Стефан Бонев
18. Петя Ставрева
19. Александър Секулов
20. Оринави
21. Веско Петров
22. Сантов
23. Силви Стефанов
24. Христо Гагов
25. Пламен Славов
26. Bulgaria_news
27. Елена Емануилова
28. Mese4inkata
29. Първа блогерска среща - 24.07.2009
30. Георги Цанков
Първият в България вино-бар Le Verre de Vin, където човек може да опита само една чаша от скъп еликсир, без да става нужда да си купува бутилката, отвори врати в “Софарма бизнес тауърс”.
Петя Минкова от “Шато Копса” разкрива пред “Труд” идеята на световната иновация: “По земята има повече от 30 000 подобни барове, които популяризират най-успешния начин за сервиране на вино и шампанско. The Global Industry Standard е технология за професионално предлагане на чаша вино. Напитката започва да се окислява веднага след като се отвори бутилката. С премахването на достъпа на кислород виното запазва своя вкус, без да се променя и окислява. Любопитното е, че тази процедура може да се прилага и при бутилки с шампанско, като се инжектират дори допълнителни мехучета кислород. Технологията Le Verre de Vin ефективно контролира и запазва виното без всякакъв риск за фината му структура в продължение на 21 дни”, завърши Петя Минкова, която през 2004-та бе обявена за бизнесдама на годината.
Този стандарт позволява на ценителите да направят истинско пътешествие сред различни български и световни сортове и реколти на заводски цени, дори и вината на избата “Меди валей”.
Латиногрупата “Манго Дуенде” подслади глътката на гостите с музика.
Караоке във Вино бар Траваторе
КРАЛЯТ НА ВИНАТА ..... ЛУКС И ПОБЕДА